Толкова сте отзивчиви 

И ако не се храни достатъчно пък, възможно ли е да е така доволна и усмихната
Определено съм притеснена при това ненаддаване. Педиатърът смята, че ако още 5 дни продължаваме все така е време да почна да дохранвам. Даде ни таргет да качим 100 грама дотогава.
нямам време
и реших и аз да се проявя 
Макар че не съм я насилвала
тя казваше че е кака
иска само да ми е в ръцете да видим до кога така.
аз ползвам на НУК силиконовата. Но си мисля че тъй като много рано му я дадох, нищо че я плюеше аз пак му я пъхам и не давах гърдата и така. Сега не иска да седи на гърдата ми, след като се наяде и се дърпа. Обаче като го гушна легнал и си мисли че ще му давам да яде и като не му дам започва да плаче.
нищо че е ял
и за това го гушкам прав или обърнат напред или поза тигър
да се цедя ли, АМ ли да слагам
аз няма помпа и не съм се цедила въобще
пробвах в болницата че тогава нощем не го кърмих и не издържах до сутринта. Но много малко изцеждах
Толкова сте отзивчиви 

Определено съм притеснена при това ненаддаване. Педиатърът смята, че ако още 5 дни продължаваме все така е време да почна да дохранвам. Даде ни таргет да качим 100 грама дотогава.
Ще чакам добри новини от теб 
Знам, че се притеснена, но наистина трябва повече спокойствие. Няма ли кой да поеме баткото през деня за половин ден поне?
Емо реве, събуди и сестра си /приспивах я цяла сутрин
/, сега и тя реве вече, иде ми да се покрия някъде и да забравя за 1 час , че съм родител.
Знам, че се притеснена, но наистина трябва повече спокойствие. Няма ли кой да поеме баткото през деня за половин ден поне?
Емо реве, събуди и сестра си /приспивах я цяла сутрин
/, сега и тя реве вече, иде ми да се покрия някъде и да забравя за 1 час , че съм родител. 

надявам се тази седмица да се справите с проблема. А защо баткото не ходи на градина? И ако има кой да го гледа ако не всеки ден за малко то поне през ден два за да не се претоварваш
Аз напълно те разбирам за умората, и аз така тази седмица нещо много се изморих и ефекта беше по малко и по бавно слизаща кърма. 
Да има и такива случаи, но има и голямо дете дето си смуче пръста, Аз пък това по не го харесвам а и обикновено е по дълго. Аз и с каката съм процедирала така и биберон давах само за заспиване. През деня е дъвкала биба, само когато и растяха зъби. През другото време си беше без него. Биберона мога да му го махна когато преценя, но пръста не мога
Надявам се да са и децата ми така 
Днес имаме РД ставаме на 3 месеца
ето да ви почерпя: 

Аз съм много зле в това отношение 
Гледам да сме все наблизо до вкъщи.
почивай винаги, когато можеш и се храни !!! Аз пия чай Хип за кърмачки - по 2 чаши на ден и бирена мая на хапчета - 2 на ден.
Препоръчани теми