132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Чикаго / София
Този тип машини за кафе са много популярни в момента и в САЩ. Мъжа ми /който минава поне през най-малко 5 американски къщи на ден/, каза че във всяка втора къща имат подобна машина.  Не съм пила кафе от нея, но така като й гледам технологията пак на шварц ми наподобява.

Цоне, добре ти изглежда свекито, а щом сте далече една от друга, значи се разбирате.  Simple Smile

Бейби, звънкай що си свободна.

Миме, храната ми харесва, разнообразна е. Има за всеки вкус по нещо. И по цял ден има нещо за ядене, като се почне от 7.30 сутринта, та чак до 12 през нощта все има нещо за хапване. Основните яденета са на ниво, закуската също - отядохме се на палачинки тук  Simple Smile

# 481
Този тип машини за кафе са много популярни в момента и в САЩ. Мъжа ми /който минава поне през най-малко 5 американски къщи на ден/, каза че във всяка втора къща имат подобна машина.  Не съм пила кафе от нея, но така като й гледам технологията пак на шварц ми наподобява.

Ирка като се върнеш от БГ ,заповядай в къщи на кафе имам такава машина. Heart Eyes

# 482
  • usa
благодаря ви за хубавите думи за девойката ми! и аз много си я харесвам Simple Smile. щом толкова народ ги е изпусна, ето ги пак.

ирка, за нас нищо не следва след прома - албена има още две години училище. обаче поради някаква неясна за мен причина, тук им правят балове в края на двете последни години от гимназията, не само при завършване на гимназията. обаче бойфрендът е в тази категория, та покрай него и на нас ни се падна `честа` да се киприм с бални рокли и лъскави обувки Rolling Eyes... хич не се е метнала на мен първородната, аз на собствения си абитурентския бал едва се навих да отида, тя допълнителни се напъва да посещава.

макдирок, мерси за канолките, от кафето ще се въздържа, че стана късно и нали съм стар човек вече, няма да мога да спя ако приема кофеин вътрешно... бтв, за блога на коя съфорумка говориш?

приятна вечер на всички! аз отивам да метна едно агнешко със зелен лук да се пече за вечеря, то не ми пречи да спя.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 01:16 от миз

# 483
Нежно, красиво момиче. Изглежда чудесно в тоалета. Браво за мерака да ходи на друг пром, а аз като видна клюкарка да попитам Laughing, бойфренда какво ще учи? Моята племенничка завърши тази година и ще става писател. Аз като една не много добра леля даже не знам каква специалност ще бъде-сигурно Английски и Криейтив  Райтинг... newsm78

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 04:00 от Цонна

# 484
Миз, голяма прекрасница си отглеждаш! Да ти е жива и здрава, нека си ходи по промове - отиват й Simple Smile
Цоне и тебе разглеждах с удоволствие.
Аз явно съм голяма будала да се муся на хората вместо да съм актриса  Laughing
Почвам да уча  Hug

Моите снимки се разхождат из подписа ми- кой когато се сети да гледа  Hug

# 485
  • usa
Моите снимки се разхождат из подписа ми- кой когато се сети да гледа  Hug

твоите снимки са изкуство, хубаво е, че се разхождат из подписа. а моите по-добре да ги крия след като си приема похвалите за стоката Simple Smile.

цоне, не си ври носа дет не ти е работа, бойфренда не обсъждам Naughty...ти не си харесваш свекървата, аз не съм във възторг от бойфренда, всеки с каквото се уреди...

# 486
Миз, чудесно ти е детето. Красавица и с много вкус е нагласена. пу-пу!

Аз бях в неделя на сватба с двама grooms. Приятел на мъжа ми се омъжи. Това ми беше първата гей сватба и по нищо не се различаваше от всички хетеро сватби, на които съм била. Роднините бяха много горди, кумовете държаха речи, младоженците трошиха чаши с крак и се храниха с торта. Танцувахме еврейско хоро, подхвърляхме младоженците на столове, след това препихме и се излагахме на дансинга. Всички бяха много щастливи, машала. Най-шокиращото нещо на сватбата беше роклята на гаджето на единия кум - прекалено къса и електриково синя. Това в комбинация с изрусена дълга коса, лилав грим и токове като за послено ми дойде много.

# 487
Хиър, липсва ми бутон "лайк" тук  Grinning

Ако позволите да си похваля детето Simple Smile. Днес получихме, най- сетне, резултат от тестовете на Дени за гифтед, идентифицирали са я и започва от есента в кластър скул рум. Освен това мина и в следващото ниво на отбора си по плуване и за капак им пробихме ушите и на двете. Изобщо ден пълен с емоции Simple Smile.

# 488
миз много нежно цвете си отглеждаш.

Стела, браво на детето и честити продупчени уши Mr. Green

# 489
 Joy Вярно, че така се казва! Продупчихме им ги Simple Smile, благодаря, Титина.   bouquet

# 490
  • Italia
......
макдирок, мерси за канолките, от кафето ще се въздържа, че стана късно и нали съм стар човек вече, няма да мога да спя ако приема кофеин вътрешно... бтв, за блога на коя съфорумка говориш?

http://loisslokoski.blogspot.com/  Grinning

# 491
  • WA, USA
Миз, прекрасна е щерката! Какво ли е чувството да я видиш такава порастнала и красива? Аз като си помисля, че Иво ще тръгва на училище другата година и ми се свива корема, а пък вие и бойфрендове имате...

Хиър, браво за сватбата! Отдавна не съм била на сватба, ноември месец ми предстои Американска такава и малко съм се сдухала какво се прави, ама има време ще разуча. Кажете дали някой е ходил на engagement party и какво се носи за подарък, не били регистрирани никъде. А как би трябвало да се облечем ooooh! хич ме няма по обществени прояви.

Стела, браво браво на детето!!! Да остане доволна от програмата!

# 492
Миз много красива и нежна абитюрентка да ви е жива и здрава Hug

# 493
миз, да ти е здраво и щастливо девойчето. Чудесно изглежда Simple Smile Мерси за снимките.

# 494
Миз, аз ти казах и преди- красива и нежна дъщеричка имаш  Heart Eyes, а бой френда Confused само мога да съчувствам.

Стелиии, браво на Дени, желая й много успехи  Heart Eyes

Дирочке, стига манджаре, че и без това се боря безуспешно с 20 паунда сланина  Close. Кажи как е икономиката при вас? Имам познати, които имаха работа до преди 1 месец... съкратиха ги по едно и също време, голяма гадост.
При нас уж тръгна надолу, но онзи ден пак се покачи.

Хиър, супер сте изкарали Simple Smile

Миме, как се чувстваш? Расте ли пупата  Hug?

Общи условия

Активация на акаунт