132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 612
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Всичко изпозаключено. Само Бубкините видях, и Петьо.
 Ох!, но и Ах!, знаете си...

Тандури, много се радвам за теб!!! Но и аз като Лени, мисля ги шефовете ти сега.  Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 19:49 от ТинаХрис

# 151
  • Boston, MA
Ох, Петьо ако го хвана... пух такъв.

# 152
Видях. Пу-Пу за децата.Боби много рус:)

# 153
  • USA
Чудни малчугани  Heart Eyes

# 154
  • САЩ
Много сладки деца  Heart Eyes Пу, Пу...

# 155
Ванх, Бубка - сладури големи! Пу-пу!

# 156
 Само Бубкината челяд успях да видя, та и аз пу-пу, да са здрави и палави.

# 157
  • Boston, MA
Мерси от името на моето шведче и моето циганче.  Grinning

Аз току-що разбрах, че Обама има фъндрейзър близо до офиса ми, и после вечеря ($35,000 на глава Grinning) в частен дом в нашият град. Прибирането ми до нас се удължи в един час (миналия път беше пак той в МФА, и бяха заградили, и трафикът спряяяял)... И Ред Сокс имат мач... Направо да си спя на работата.

# 158
оле Бубкаааа... тръгни си по- рано, ако можеш.

# 159
  • WA, USA
Бубе, абе защо така наистина с децата? И моите са така - Иво е черен като циганче, а малкия бял и рижав. баща ми каза че ирландец ме е гонил. И ние сме с 12 паунда разлика в теглото и то щото баткото напълня наскоро. Баща им се бъзика и вика на Павел да растял бързо, че да го записваме в същото училище на брат му, да пази Иво от булита, че Иво е много нежна душа горкия. По повода си поръчах и книжката, която пусна, че май обърках нещо наследника - все е emotional, все накърнен.
Van, Петьо е голям сладур, с тези бузки:)
А на Едира децата така си приличат, и много хубави.

# 160
Никакъв Петьо не видях, ни с букли, ни без.  Grinning

Бубс, много пораснал Боби!  Heart Eyes Страшни сладури са с Дани!  Grinning

# 161
    bouquet
Здравейте момичета Simple Smile
По повод килограмите Simple Smile  преди да забременея бях 55кг. като отидох да раждам бях почти 100 кг. Simple Smile)) но силно вярвах, че като родя бебето ще съм си пак същата  ooooh! За изписването си бях взела старите си дънки от преди бременността  Joy Ужасно бях разочарована, че не ми станаха  Blush  Разбира се после звънях да ми донесат други дрехи  Mr. Green Така си и остана това като виц  Joy
Аз свалям кг. най-лесно с диня и домати.  Mr. Green

Тандури Честито и Успех   bouquet

Момичета само информативно питам, но като ви дадът списък с лекарите, с които може да работите от съответният иншуранс, как се ориентирате кой лекър е добър и кой не е?  Или въобще как избирате лекарите за децата?

Бубка, момчетата са страхотни  Peace

# 162
    bouquet
като ви дадът списък с лекарите, с които може да работите от съответният иншуранс, как се ориентирате кой лекър е добър и кой не е? 

Ако някой каже железен начин, ще го черпя цяла година  Laughing

Досега съм избирала лекар два пъти, и двата пъти по интернет, защото нямаше кого да питам. Критериите ми бяха: колко ми е близо (за педиатъра), размер на практиката (исках голяма, за да има винаги лекар на разположение), организация (например отговарят ли на въпроси по интернет или по телефона, какви информационни материали дават, колко е лесно да си запиша час, колко е отзивчив персоналът), връзки с местната детска или университетска болница и лични впечатления от първото посещение. Не мога да кажа, че съм ударила в десетката, но се ядват. 

Мисля, че е много лично решение и усещане това кой лекар е добър за теб. Личният ми лекар ми беше силно препоръчан, всички много доволни от него. Аз нямам търпение да го сменя.

# 163
Аз си избирам лекар по близост. Иначе съм на принципа, че всичките са маскари. Laughing Няма значение за мен. За майкака ми например важи друг принцип-тя ходи само при рускоговорящи лекари.

# 164
Bube, strahotni si Dani i Bobi / pu-pu/ da sa ti viwi i zdravi Heart Eyes
Tandoori, 4estito za ZK, rabotata i iogata. mnogo se radvam za teb  Hug

Общи условия

Активация на акаунт