132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Агент, като знам колко са популярни кредитните карти в бг (според форума) ме съмнява да имат, ама честно да ти кажа малко ми влиза в работата. Ама нали ще си отворят сметка тук, та с тази дебитна ще могат да пазаруват. Дано не го правят през библиотеката само. Laughing

# 541
Сериозно ли поръчвате цигари от сайтове извън юс?!  Crazy. Пуших 10-ина години преди да ги откажа преди 9г., много се радвам, че се освободих от този навик.     

# 542
Кое ти се стори толкова невероятно? Аз преди си поръчвах от Швейцария, ама май за Ню Йорк е забранено да се получават цигарени пратки от чужбина. Последната ми пратка от преди 8 години така и не пристигна и спрях с интернет пазаруването на цигари тогава.

# 543
На мен впечатление ми направиха цените, все още мисля и умувам, как точно оцеляват родителите ми  newsm78, то вярно че и двамата работят и заплатите им не са особено лоши, но....
Иначе, аз не съм толкова позитивно настроена, като теб Агентке, видях хора, които преди бяха със завидно материално положение-смачкани и пристиснати в ъгъла. Каквото е било ограбено веднъж се ограбва втори път....и изобщо.... Преди хората поне се псуваха и гледаха лошо, сега като че ли и от това са се отказали и тотално са се примирили.

# 544
Аз преди си поръчвах от Швейцария, ама май за Ню Йорк е забранено да се получават цигарени пратки от чужбина.

Не е. Всичките ми приятели в НЙ, които пушат, поръчват от израелски или украински сайтове. Някои даже си ги пишат в данъците и си плащат данъка.

Терминатор, подобни впечатления имам и аз от последното ходене в БГ. Освен това София не е България. В провинцията нещата изглеждат брутално различно - и не говоря за Пловдив, Бургас, Варна и курортните малки градове и села, а за откровената провинция.

Интересно ми бе да чета разказите на Агентката и Ирка.
Носталгия не ме тресе никаква по България.

# 545
  • The QC to be!!!
Ауч, вие ме застреляхте с тези поръчки на цигари по нета  Whistling За пури да, но за цигари, признавам си, сега за 1ъв път чувам, но и от мойте познати там, заклети пушачи нямах...

# 546
Някой, ако е тръгнал да си поръчва пури онлайн, да ми пише на лични.

Солей, и аз като теб не съм се затъжила за БГ все още.

Цоне, позачудих си се тук, не ми обръщай Фнимание  Simple Smile.

# 547
Ами добре, няма. Laughing

Кажи сега каква е далаверата с пурите. Laughing

# 548
Тайна е, майна, затУй казах на лични  Laughing.

# 549
Хавански пури за майки на половин цена, директно от пураджийницата на Фидел. Joy Насам народе. Кой  разбира, тук се спира. hahaha

# 550
Аз пък съм се затъжила много.  Sad В близките 15 месеца няма да ме огрее... Особено като чета из разни теми обсъждане на баници, печени чушки и прочие благини, сънувам ги после.

# 551
Направи си, нямате ли кори и чушки? Mr. Green

# 552
  • The QC to be!!!
ianajar след като намерих неизмити домати в шопската ми салата, не 1, а 4 пъти  Sick в 4 различни ресторанта, какво да ти кажа... отиде ми апетита да ям каквото и да било ресторанти и механи и вс. останали. А това което можеш да си направиш тук, можеш и в щатите с тамошните продукти. Идеята е тук да не губиш време и да е пресно и познат вкус, но с моят късмет, не стана номера. Дано като си дойдеш на теб късмета да ти е по хубав.  Praynig

Цоне изпревари ме  Joy

# 553
Аз пък съм се затъжила много.  Sad В близките 15 месеца няма да ме огрее... Особено като чета из разни теми обсъждане на баници, печени чушки и прочие благини, сънувам ги после.
Ianajar, аз затова се научих да си правя всичко сама. Доакто бях бременна, като полудях за боза-алеле майко, една седмица всяка нощ боза сънувах, даже единия ми сън беше, как съм в София, запътили сме се към едно място за банички с боза и вървим, вървим и вече я предвкусвах тая боза, ама нъцки. Е и боза си направих. И баница се научих да правя с дърпани кори(че тия точените така и не станаха:)) и изобщо ...сега като каза, отивам да си спретна един миш маш Stuck Out Tongue
Иначе за носталигията-мен не ме е пускала, откакто съм пристигнала тук.

# 554
Терминатор, ти отколко време си тук?

Общи условия

Активация на акаунт