София МЛАДОСТ (16)

• 60 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Касита, в книжарницата на ул.Йерусалим до Венера фешън.

Невероятно благодарна съм ти!   bouquet

# 616
От няколко дена се каня да пиша   Blush
И аз съм в отбора на Младостките мами  и по-точно в Младост 2 Mr. Green

Поводът да пиша е, че преди няколко дена в парка в Младост 2 имаше едно момиче (на видима възраст над 10г), което беше пострадало и лежеше на земята. Мисля, че е паднала от тия модерните скейтбордове само с 2 колелца. Имаше струпани около нея много хора и чакаха линейка, която не знам кога и дали е дошла. Случайно някоя от вас дали знае какво става с детенцето...Силно се надявам да не е било сериозно нараняването  Praynig

# 617
  • софия
Вчера една позната е питала в Бедрок,дали знаят нещо.Казали са,че момичето е добре и всичко е наред.Надявам се да е така!Иначе наистина е паднала от такъв скейтборд,след като я е блъснало момче с колело.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 17:18 от smehorana

# 618
Лоша работа, но там трябва контрол къде да се карат ролели, колела и скейтове. През май жертвата беше голямото би дете- попадна под едно колело, белегът е от глезенът до бедрото, раната беше до кост. Отделно са натъртванията, охлузванията и пр. Велосипедистът също пострада. Според някои от очевидците карал е с невероятна скорост. Аз лично нито го чух, нито го видях, усетих се наднала на земята и захлупила бебето. Налетя ни в гръб точно до площадката при езерото, беше неделя и беше пълно с малки деца...Основният удар пое голямото ми дете.

# 619
smehorana, дано е добре наистина  Praynig Благодаря, че сподели  Hug

Касита, ужасно нещо сте преживели ! Как е детенцето ти сега ?
Иначе велосипедистите наистина карат ужасно бързо!
А на велоалеите видяхме и мъж с мотопед, който съвсем спокойно си караше, че даже и детето му беше с него  ooooh! Малко по-нагоре в Младост 3 новите тротоари се ползват като част от улицата. Имаше 1 кола с/у нас и две зад нас, докато бутахме количката. Така си караха спокойно по тротоара и даже бибиткаха на пешеходците  ooooh!

# 620
  • София
............................Малко по-нагоре в Младост 3 новите тротоари се ползват като част от улицата. Имаше 1 кола с/у нас и две зад нас, докато бутахме количката. Така си караха спокойно по тротоара и даже бибиткаха на пешеходците  ooooh!
Shocked  Shocked  Shocked
 #Crazy  #Crazy  #Crazy  #Crazy

# 621
  • София, България
Няма какво да се учудвате, точно така е. Паркират си по тротоарите, и понеже като правиха велоалеите им блокираха изкачвалките сега могат да се качват само от преките. И си карат по тротоара все едно са си на улицата. Хубави много са велоалеите, но ние пак ще ги побългарим и съм сигурна, че скоро ще се съсипят хубавите нови тротоари.
Касита, направо кошмар, дано сте добре всички  Hug

# 622
  • sofia
 радос, ти какво реши? На кой лекар се спря?

# 623
Ако не сте разбрали нас ни обраха миналата седмица. Разбрах, че се е случило и на колежка, която също живее в Младост 4. Не искам да изпадам в подробности, много неприятно беше.

Да ви попитам някой правил ли е рожден ден в детския кът на кино "Арена"? На мен ми е доста неподходящо място, но рожденника е решил, че там иска да е.  Rolling Eyes

# 624
  • София, България
Мирта, засега останах при Пеева. Утре сме на първа консултация, ще видим как ще е, ако много не ми допадне декември ще я сменям.

Октопод, и нас ни обираха преди години, наистина е ужасно, никому господ да не дава  ooooh!

# 625
Да ви попитам някой правил ли е рожден ден в детския кът на кино "Арена"? На мен ми е доста неподходящо място, но рожденника е решил, че там иска да е.  Rolling Eyes
Той работи ли вече? Преди две седмици ходих и цялото помещение беше опразнено. Помислих, че правят ремонт, но забелязах, че всичко е махнато - надписи, оформлението отвън, съоръжения... Вижте до къде са стигнали и дали функционира.

# 626
Не съм стъпвала там от месеци, не очаквах да не работи. Ще проверя, благодаря!

# 627
Октоподче, съжалявам.  Hug И нас ни обраха миналата година по това време, аз бях в голям шок, ужасно е.  Sad

# 628
Октоподче, съжалявам.  Hug И нас ни обраха миналата година по това време, аз бях в голям шок, ужасно е.  Sad

Аз съм преживяла да ни влезе крадец в къщата докато спим и това сега ми се видя по-малката злина. Онова обаче още ми държи и спя с мачете под възглавницата.

# 629
  • София

Аз съм преживяла да ни влезе крадец в къщата докато спим и това сега ми се видя по-малката злина. Онова обаче още ми държи и спя с мачете под възглавницата.
Същото.....аз с бухалка Confused
В Младост 4 сме....

Общи условия

Активация на акаунт