София МЛАДОСТ (16)

• 59 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Аз пък съм много доволна от Ваня Китова.Нямам никакви забележки към нея.

# 91
  • София
хахаха, мишовците са много сладурски...

Аз на лекар от тази поликлиника не бих се доверила. За съжаление до момента на ни един - вкл. и специалистите - който знае какво прави не съм попадала... Sad

# 92
А аз имам много лош спомен от тортите на Скайлайн, и никога повече не бих поръчала от тях.

А тази д-р Иванова как изглежда, с къдрава коса ли е, едра жена?

# 93
  • София
А аз имам много лош спомен от тортите на Скайлайн, и никога повече не бих поръчала от тях.

Не, дребна, слабичка, готина мадама(на около 50, но не и личат), иначе да- с къдрава черна коса е PeaceОт централният вход, в ляво по коридора.Кабинетът й е в дъното Peace

# 94
Може ли да има и друга докторка с такова име в 25та поликлиника?

# 95
Хели, не е в района, но ние ще поръчаме тортата с мишките от Скайлайн. Още от миналата година дребното е дал заявка за тази торта. Чувала съм от други майки, че са много хубави тортите  Peace http://www.skylinecakes.com/cake/p2-9-0.html#/torta94 Предлагат и доставка на адрес  Wink
Много благодаря, Илияна!  bouquet

# 96
Може ли да има и друга докторка с такова име в 25та поликлиника?

Има още една д-р Иванова - Екатерина Иванова е тя. На третия етаж е и работи заедно със своя съпруг, който е педиатър - д-р Ясен Иванов. Ние сме при тях и съм доволна!  Peace

# 97
Аз на лекар от тази поликлиника не бих се доверила. За съжаление до момента на ни един - вкл. и специалистите - който знае какво прави не съм попадала... Sad
[/b][/color]

За съжаление и аз така мисля, затова за малката при любимия Масларски...защото от една банална хрема миналата година Ваня Китова ми отвори много работа  Stop

# 98
  • София

Не, дребна, слабичка, готина мадама(на около 50, но не и личат), иначе да- с къдрава черна коса е PeaceОт централният вход, в ляво по коридора.Кабинетът й е в дъното Peace

служебният й телефон е 029767557

Имам и мобилния, но пробвай на служебния първо.
Работи - пн, ср, пт - сутрин
             - вт, чт. - вечер

# 99
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587737.new;topicseen#new
Момичета от Младост иако имате отношение , да се обединим , да ни развалят градинката?

# 100
  • София
Момичета от Младост иако имате отношение , да се обединим , да ни развалят градинката?
Добре де, преди 2 години, на сайта на общината беше казано,че ще строят църква на паркинга на Хит(в дъното, на малко триъгълно парче земя) newsm78 Обявено ли е някъде за строежа?

# 101
Е не , сега на 5 ти е първа копка тук пред съвета  Twisted Evil

# 102
  • София
Е не , сега на 5 ти е първа копка тук пред съвета  Twisted Evil
Да, влезнах в сайта.Така е Crossing Arms Поне ще е 210кв.м Rolling Eyes

# 103
#Crazy Shocked #Crazy Shocked
Потресена съм!  ooooh!

# 104
ДЕВОЙКИ ПИСАХ И В ОНАЗИ ТЕМА ЗА ЦЪРКВАТА, НО ДА НАПИША И ТУК!
НАЕМАМ СЕ ДА НАМЕРЯ ВРЪЗКИ С МЕДИИТЕ, НО ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ НЕЩАТА СЕРИОЗНИ, А НЕ ПРОСТО ПРОТЕСТ НА ЕДНА ИЗТРЕЩЯЛА ЛЕЛКА Е ДОБРЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА СЕ СЪБЕРЕМ В ТОЗИ ПАРК ПОВЕЧЕ РОДИТЕЛИ И ВЪОБЩЕ ХОРА ОТ КВАРТАЛА, ЗА ДА УБЕДИМ НАЛУДНИЧАВИТЕ УПРАВНИЦИ НА КВАРТАЛА, ЧЕ ИДЕЯТА ИМ Е БЕЗУМНА!
НЕ Е ЛОШО ИДЕЯТА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ОЩЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - ЗА ДА ПРЕВАРИМ ПЪРВАТА КОПКА!!!

Не искам да звучи като политически лозунг, но това е вече направо безумно!

Общи условия

Активация на акаунт