София МЛАДОСТ (16)

• 60 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Четни дати - сутрин, нечетни - следобяд. 088894-06-41 и в кабинета 0244-000-27

# 481
Октопод с рокля, много благодаря!  bouquet

# 482
Мони, благодаря за отзивите за Меридиан   bouquet

Смехорана, ние и до резерви не стигнахме Simple Smile, явно защото сме със стандартните 8.1 точки...

Завчера две много сладки момиченца носиха подписката против построяването на църквата в парка и се подписахме най-после - с нас бяха едни наши приятели, те също се подписаха (живеят в Младост Simple Smile), бяхме накъде около 471 номер - много малко ми се струват...на фона на общото население в Младост.

# 483
  • София
Бяхме днес при очен лекар - Дойчинова в 25 поликлиника.
Петьо има на клепача нещо което го дразни. Преди една седмица
нищо не видя, а днес видя и взе игла - не съм сигурна дали е нова(надявам се),
че държах краката да не мърда сладурчето, разкърви му клепача, ама не извади нищо...
Каза, отивайте в болницата. Насочи ни в окръжна.... Не знам какво да правя - в окръжна
или в ИСУЛ да отида...

Някой има ли мнение за тази Дойчинова?

# 484
Отивай в очната клиника на ИСУЛ или Александровска. Има спешен кабинет и на двете места.

# 485
Момичета, здравейте!!!
Аз съм нова сред вас!!! Предстои ми преместване от Варна в София - Младост 2 и разбира се първата работа, която трябва да свърша6а е да избера добър педиатър за 8 месечното ми момченце. Много ще съм благодарна да ме ориентирате. Сигурно темата е коментирана, но сега за първи път пиша в тази тема!
Надявам се да ме приемете сред вас! Поздрави!

# 486
  • София/Сливен
На 1 страница на темата има списък с педиатри. Има различни мнения за тях. Но имай предвид, че някои от тях вече не приемат нови пациенти, поради твърде големия брой, които имат. Зависи дали искаш да избереш такъв, който да е близо до вас, или разстоянието не те притеснява.

# 487
Меги, благодаря ти! Ще го погледна.

# 488
luss, какво стана с окото на детенце?

# 489
  • Страната на чудесата
Окти, и аз това се чудих вчера, като минавах през темата...

# 490
  • софия
Момичета,някой може ли да ми каже,къде и как да подам сигнал за нелегална търговия?
Писна ми вече от цигани продаващи балони,надуваеми играчки,захарен памук или пък от тези с акумулаторните колички.Това лято,,налазиха" парка на езерата в Младост2,а съм далече от мисълта,че имат разрешително.

# 491
Момичета,някой може ли да ми каже,къде и как да подам сигнал за нелегална търговия?
Писна ми вече от цигани продаващи балони,надуваеми играчки,захарен памук или пък от тези с акумулаторните колички.Това лято,,налазиха" парка на езерата в Младост2,а съм далече от мисълта,че имат разрешително.

Смехорана
, много ме радва поста ти, тъкмо се чудех само аз ли съм кривата ракета дето космоса и пречи и само на мен ли ми правят впечатление тези неща. Една от причините да не посещавам вече Южния парк и някои части на Борисовата градина е именно това - аман вече от печалбари! Сега чакам да сложат и някой батут и вече приликата ще е почти 100%  Twisted Evil
За да се продава трябва да имат разрешение от общината - тоест най-вероятно и там трябва да се подаде сигнал, а за търговия с хранителни продукти трябва да има разрешение от РИОКОЗ.

# 492
Кажете ми за пътуване до Гърция на Мите му трябва само задграничен паспорт, нали? А трябва ли да нося снимка при подаване на заявление или ги снимат на място?

# 493
  • София
luss, какво стана с окото на детенце?

Мерси, Октоподче, че питаш.

Не сме го водили още. След "манипулацията" около 3 дена не мигал толкова и каза, че няма камъче вече, а има нещо меко. Мъжът ми предложи да изчакам, че може би докторката все пак свърши работата. Но, сигурно, имало само подутина на клепача от интервенцията и от вчера каза, че пак има камъчето в окото. Затова в понеделник ще го водим в ИСУЛ, защото мъжът ми държи да  присъства, а цялата седмица от днес шефофете са му тук и той е с тях по цял ден.

Той ме успокоява, че все пак на окото нищо му няма...

# 494
  • Страната на чудесата
Кажете ми за пътуване до Гърция на Мите му трябва само задграничен паспорт, нали? А трябва ли да нося снимка при подаване на заявление или ги снимат на място?
[quote ]

Там ги снимат newsm10

Общи условия

Активация на акаунт