София МЛАДОСТ (16)

• 60 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
luss аз все пак не бих отлагала - окото е фин орган .... извини ме за натрапения съвет.
Октоподич - трябва ви паспорт да, но подаването на документите става с двамата родители и в присъствие на детето - да не се разкарваш два пъти. Peace

# 496
Октоподич - трябва ви паспорт да, но подаването на документите става с двамата родители и в присъствие на детето - да не се разкарваш два пъти. Peace

Да, това за двамата го знам. А сега ми казаха, че трябвало и заверен адрес. Това необходимо ли е? Мислех само акт за раждане и нашите лични карти.  Thinking

# 497
Честно казано за това не си спомням  Embarassed, но пък сега като се замисля, ние с мъжа ми даже май се водехме на различни адреси ( по Лични карти) като подавахме документите за детските паспорти...
Абе най-добре намери телефон и звънни и питай - аз мъкнех всичко - актове за раждане наши и на децта, акт за брак ( за който има де) и квито бумаги докопах в нас  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, че то с тия не се излиза на глава понякога ooooh!

# 498
  • София-Младост

Да, това за двамата го знам. А сега ми казаха, че трябвало и заверен адрес. Това необходимо ли е? Мислех само акт за раждане и нашите лични карти.  Thinking
Мисля, че това ви е достатъчно, акта-оригинал+копие, вие двамата с лични карти и детенце, което на място ще го снимат.
Заверен адрес...за какво?

# 499
Адресна регистрация. Аз си спомням, че нещо подобно се искаше и при записване в ДГ, но нали още с издаването на акта за раждане той е записан по моята л.к.?! Ще ви кажа повече в четвъртък.  Peace

# 500
  • София
luss аз все пак не бих отлагала - окото е фин орган .... извини ме за натрапения съвет.

Напълно съм съгласна с теб , Лени.
Но аз вече на 2 пъти водих - безрезултатно.
Мъжът ми иска да присъства на прегледа и т.н.

# 501
Здравейте! Можете ли да ми обясните как и с кой автобус да стигна до Бюрото по труда(аз съм на пазара на Младост 1).

# 502
Здравейте! Можете ли да ми обясните как и с кой автобус да стигна до Бюрото по труда(аз съм на пазара на Младост 1).

213 и 214

# 503
От моя приятелка: Търси се момиченце - между 7 и 10 годишно, за участие в рекламни снимки срещу хонорар, ако някой има интерес да пише на лични. Снимките ще се проведат в София.

# 504
  • София-Младост

213 и 214
113

# 505
Здравейте на всички български майки, който се интересувате от запазването на парка срещу общината в "Младост".
Днес, 10 август 2011 г. между 19.30 часа и 20.15 часа имаме среща в кафето на Търговския център зад 25-та поликлиника. Срещата е организационна: да видим колко събрани подписа имаме, който не се е разписал на хартия да се разпише и да уточним детайли в писмото, което смятаме да внесем в СОС.
Моля, всички заинтересовани, които имат възможност да дойдат.

С най-добри пожелания:
Елена Колева-Иванова,
артист в градска среда, щастливо омъжена, майка на три дъщери

# 506
Поради лошите метеорологични условия, май е по-добре да отложим срещата за петък вечер (утре също е възможно да вали). Ще се радвам да се видим петък (12.08.2011 г.) в 19.00 часа в парка пред Община "Младост".
Надявам се да не ни изненада някоя друга лятна бурия!!!
И извинете, ако вече сте си били направили плана за вечерта, спрямо срещата.

# 507
113 ми е идеално, но до последна спирка ли трябва да стигна или спирка на някой блок? Извинявам се за тъпите въпроси, но не съм ходила натам, а искам да отида да проверя нещо.

# 508
113 ми е идеално, но до последна спирка ли трябва да стигна или спирка на някой блок? Извинявам се за тъпите въпроси, но не съм ходила натам, а искам да отида да проверя нещо.

Искаш да слезеш на спирката на бл. 465, там е тази градинка и няма как да сбъркаш - http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/678833138-E … vite_panelki.html

# 509
  • София
Здарвейте ,
на вълна съм детски рожден ден  Grinning .Това ще е първият ни и искам да е много спецялен ,иска ми се да го направя с други бебчовци в парти център.Като цяло сме решили да си внесем тортата и кетъринга ,моля ви , да препоръчате подходящо място в района .

Общи условия

Активация на акаунт