162 отпускарки на гezме в НАП, КАТ и МеВеРe (Немската тема)

• 29 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Много бих се радвала,ако ми обясните нещо повече за киндергелд и киндерфрайбетраг.Кога кое се дава?Каква е разликата?

# 706
Ей, толкова съм бясна, че няма повече накъде!
Кажете ми, може ли децата ти да ти отганизират една прекрасна кратка почивка до Италия, да те поканят в такъв хотел, на няма и 10 мин. от Сан Марко и после в такъв и ти да се правиш на маймуна 11 дни и точно 4 дни преди заминаването да кажеш "Ми няма да идваме" ooooh! ooooh! ooooh!

# 707
Сърф, да дойда аз ако искаш- нито ще се правя на маймуна, нито ще ми мине през ум да откажа Wink

Майтапът на страна, що така стана Shocked някакво обяснение има ли или ей така щото е свекърва?

# 708
Сърф, не се ядосвай, ако можете отидете вие и се насладете на почивката и без свеки.

# 709
  • в сърцето на един мъж...
Сърфо, затаковам свекито и отивам аз със Сърфов Mr. Green Извинявай, мога ли да ти стана свекърва за времето на престоя в хотела, много ще те обичам и малкия Сърф ще погледам известно време ако трябва Embarassed

# 710
А тези  Цвангверщейгерунг обекти дават ли ги със кредит?

# 711
Робот прахосмука4ка  имам от около 6 г. и съм много доволна. самоzарежда се, но рядко си намира майката, а да го дсржа 4асове наред в стендбай не намирам смиссл... но 80 мин. ми стига да работи (все пак не си се самопо4иства сам и да не се препслни)и после си го zареждам.
имам и един, който мие и после суши . мие или с спец. препарат или с вода и оцет. от  1м. го имам и съм много доволна.
ербпахт ако не е голям наема и пестиш много от лихви ... принципа  е ссщия със софийските блокове. рядко zемята принад´лежи, а живота им е ´по малко от 100 години.
днес мишко zа секунда го оставих да влеzе сам и си доприкаzвах нещо на вратата, а той да се ка4и право горе и да слеzе като ме4о пухс главата на долу. и то не ссм някакво дрснкало. ами той като светкавица ги прави белите. сега е добре, но си иzкарах аксла. а той пак се катери по шкафове, столове  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 712
  • Където ми покаже сърцето
Робот прахосмука4ка  имам от около 6 г. и съм много доволна. самоzарежда се, но рядко си намира майката, а да го дсржа 4асове наред в стендбай не намирам смиссл... но 80 мин. ми стига да работи (все пак не си се самопо4иства сам и да не се препслни)и после си го zареждам.
имам и един, който мие и после суши . мие или с спец. препарат или с вода и оцет. от  1м. го имам и съм много доволна.

Моля напиши ми марките и на двете и евентуално ,ако имаш забележки някакви също.Може и на лични за да не пълним темата.

# 713
Здравейте! Да попитам и аз нещо за Киндергелд... От август си пиша писма с фамилиенкасе и през март получих писмо, че съм одобрена за детски, отпускат ми разликата между немските и българските. Ще проучват възможността някой в Бг да ги получава, ако не, ще ми изплатят цялата сума. Нещо много дълъг ми се струва периода на проучване, вече сме средата на юни. Дъщеря ми е на 15 години и е тук от миналия юни.

# 714
моите са infinuvo qq2 4исти страхотно килими. гледай да няма въженца или подобни на пода, 4е си оплита перките. не пада по стслби i scooba 4исти идеално с вода и оцет, но не трябва на килими и има виртуална стена та е лесно. аz я пускам само да мие ... а лятото и беz това от всякъде е отворено и съхне супер.
Останалите неща как ще ги пускаш , по колко и къде и как ще си го нагласиш сама. Зависи от къщата , настилките, помещенията , мебелите ... сама 9е си прецениш как да си ги пускаш.
Сега гледах едни уреди zа готвене на пара и то с отделения в които може да се готви със сос и подправки и могат да zагряват в опр. време ...   

# 715
  • Където ми покаже сърцето

Сега гледах едни уреди zа готвене на пара и то с отделения в които може да се готви със сос и подправки и могат да zагряват в опр. време ...   

Страхотна си   bouquet мерси за инфото.После ако си купиш и от тези уреди пиши и за тях.Сега болното ми е чистенето,но готвенето също не е за пренебрегване.

ililina,процедурата е много дълга.Нормално е да проверят всичко,но бъди спокойна че всичко се изплаща със задна дата.

# 716
Не zнам каква е таzи политика да напускат вси4ки дърти охлюви между 80 и 90 години по шосетата и то само zа да има на кого да продават коли, zастраховки и бенzин ... днес един такъв щеше да ме убие.  в дъжда би спира4ка пред една табела И СПРЯ колата на много натоварено Б шосе . Аz бях в колата zад него и опитах да спа, което успях 4ак в насрещното. Слава богу нямаше кола там. 4овека про4ете табелката и бавно и славно потегли. Беше с една иzвънzемна регистрация на колата с   3 букви ... някво село  Rolling Eyes Вярно в листовките пишеше да се внимава с иzвънzемни регистрации, zастото не zнаят пътя и могат да реагират неадекватно, но сега на път zа работа да вzема да 4ета вси4ки регистрации ... ами аz ще подлудея  Shocked Close

# 717
Майтапът на страна, що така стана Shocked някакво обяснение има ли или ей така щото е свекърва?

Има, има, то е още по-по-най-> свекър ми след операцията от рак има (по негово мнение) доста нестабилен "дарм" и след като в петък на грил-следобяда изяде 7 (!!!) котлета+незнам колко картофи, салати и т.н.+3 бири+още 2 преди обяд+2-3 с.л. едно червено убийствено люто "нещо", ама убийствено - разбирай аз не мога да изям дори кафена лъжичка от него, а в тай и индийските ресторанти нямам проблеми дори с "einheimisch scharf" заключиха, че не са в състояние да дойдат...И ни звъннаха в понеделник 8.45 да ни информират. При положение, че предишната вечер са гледали с малката какво ще е времето, разбирахме се да им дадем нашият куфар на колелца, че е по-малък, кога ще тръгваме, прабабето ни бутна 100 кинта за една хубава вечеря от нея и т.н....А бе луда работа - с деца на баня, да ти издЪт сапуна.
Трябвало да ги питаме преди да "подаряваме" такова нещо. Изненада голяма ще да е Rolling Eyes. Най-много ме е яд, че 11 дена се правиха на луди и сега точно в последния момент трябва да телефонираме, да сторнираме стаи, да се разправяме...добре поне, че не бяхме бухнали самолетни билети, както мислехме в началото Whistling

п.п. В крайна сметка девер ми и снаха ми също им теглиха една майна и ще отидем 5мата.
А да и имаха безочието да кажат, че ако сме искали можем да им оставим малката и да си ходим 4мата - все едно детето ми пречи Shocked

п.п.п. Бих ви взела всичките за свекърви Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:10 от surfline

# 718
Не zнам каква е таzи политика да напускат вси4ки дърти охлюви между 80 и 90 години по шосетата

Аз за това твърдя, че най-калпавият сезон за изкарване на шофьорска книжка в ДЕ не е есен/зима, а лято - щото тогав всичките "еделчовци" излизат и става мазало...А през дъждовете и снеговете си клечат домА и по улиците са само нормалните шофьори Peace

# 719
п.п.п. Бих ви взела всичките за свекърви Laughing Laughing Laughing

Търсиш си белята  Laughing

Наистина много кофти  Tired

Общи условия

Активация на акаунт