В момента чета...6

• 51 258
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Ямбол
"Кралят на исковете" - Джон Гришам.

# 107
  • Пловдив
Благодаря ви за предложенията от Паулу Коелю, в момента чета "Кодът на Наполеон", понеже от предните две съм още на вълна Египет и приключения, но не се сдържах и си клъвнах началото на "11 минути" - обещаващо начало  Flutter Сигурни ли сте, че той е мъж  Blush Още веднъж благодаря   bouquet

# 108
По ваша препоръка книги от:
Теодора Димова/след"Майките" я чета с интерес/-Емине,Адриана..и др.
Улицка"Сонечка","Медея и нейните деца"
Дидие Ван Коелер"Среща под знака Х"
Толстой"Война и мир" том първи Simple Smile
Труман Капоти"Лятно пътуване"
Решат Нури"Чучулига"
...така откривам летния сезон,не спирам да събирам препоръки:)))

# 109
  • Sofia
Започвам тази:

# 110
  • на североизток от Рая
      Днес започнах "Хиляда сияйни слънца". Много ме увлече. Много ми хареса. Как набързо изгълтвам страниците, че чак се притеснявам, че книгата свършва.

Момичета, повечето книги, които чета напоследък, са по ваша препоръка. Страхотни сте, прочетох книги, които сама едва ли бих се сетила да потърся. Като тази, например.

Благодаря ви, много сте ми полезни и си заслужава да се вслушвам в мненията и препоръките ви!  Hug

# 111
Намерих си я случайно и много ми допада...за сега.

# 112
На път за работа днес започнах тази: Започва много увлекателно.
"Козметика на врага" отново на същата авторка не ми допадна никак - дори не бих го нарекла роман, а разказ може би.

# 113
  Аз наскоро прочетох "Антихриста" на Нотомб и много ми хареса. Почти се бях отказала от нея след "Хигиена на убиеца". "Адам и Ева" също ми хареса.
Присъединявам се към положителните отзиви на "Къщата от хартия" - много оригинален и въздействащ сюжет. Трябва да се прочете от всички книгомани и библиофили.
 И за "Кака Понсуни" съм съгласна с мнението, че е простичко написана, увлекателна и много човешка книга.
Иначе по темата ,благодарение на форума, чета  разказите на Светослав Минков, че съм се разминала с тях в ученическите години.

# 114
Аз съм на Стайнбек - "Пътешествия с Чарли"...  Grinning Grinning
Не можете да се сетите Чарли кой е?!? - Е, ако не сте чели книгата  Laughing

# 115
Аз съм на Стайнбек - "Пътешествия с Чарли"...  Grinning Grinning
Не можете да се сетите Чарли кой е?!? - Е, ако не сте чели книгата  Laughing

Чарли - "най-добрият приятел на човека"...Simple Smile
Харесва ли ти книгата?

Аз съм още на "Слугинята" - към 150 стр. започна да ми става малко по-интересно, но всичко ми е някак очаквано засега, малко повърхностно, нищо в изразните средства не ме впечатлява... да видим по-нататък...

# 116
Чарли - "най-добрият приятел на човека"...Simple Smile
Харесва ли ти книгата?
Joy Joy Joy Честно казано за сега ми харесва. Различна е от "На изток от рая" и "Зимата на нашето недоволство". Тя май си е малко за него си, което ми се нрави. Картините, които рисува все едно ти се случват, срещите все едно ги преживяваш... Не ми върви бързо, но пък имам мерак да я чета  Grinning - не обикалям около нея, мислейки за друга книга.

# 117

В началото съм, не мога да я оставя  Wink

# 118

В началото съм, не мога да я оставя  Wink

Може ли мнение после? Бях й хвърлила око, но се разколебах.

# 119
Разбира се  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт