В момента чета...6

• 51 250
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  И аз да се включа без да ме питат , но за "Елегантността на таралежа" ,не мога да се въздържа да не изразя възхищението си. Една от най-хубавите книги, която съм чела напоследък ( е,то си мина една година време).
ааа, стига сте хвалили книги, вече не смогвам да си запаметявам, ще се разоря Wink Wink Hug

# 137

Почти я преполових. Добра е. Ще търся и други на същия автор.

# 138
Чета "Кръглата риба" на Момчил Николов. Започнах я много скептично, все още не ме е грабнала напълно, но съм впечатлена от похватите на автора.

Чета си вече година "Римски разкази" на Алберто Моравия. В началото много ми харесваха, сега са ми малко еднообразни, но тук таме се намира някои наистина много добър.

# 139
  • Русе
В момента чета "Мъглороден" на Сандерсън, по препоръка на дъщеря ми. Последно очаквах да ме грабне, понеже фентъзито не е моя жанр. Но книгата е удивително добра. Особено ме кефи тънката алюзия за Христос.

# 140
  • на североизток от Рая
Най-после и аз да почна тази книжка!
Омагьоса ме от първия си ред!  Peace

И аз искам да я прочета. И то отдавна. Naughty Обаче като я имаше в Хеликон не си я купих, а преди седмица като ходих, беше изчерпана. Ще я търся настоятелно, щом отзивите са толкова положителни.  Peace

# 141
Да си кажа мнението за "Три чаши чай". Изчетох я доста бързо, много е увлекателна, но от средата нататък едва ли не се превръща в документална.
Заслужава си да се прочете.

# 142
Здравейте момичета, влязох с идеята да видя дали някой е чел "Копелето на Истанбул" на Елиф Шафак.
 Моля, споделете впечатленията си. Четох нейната книга "Любов" и много ми хареса. Сега ме изкушава тази...., но докато ви четях си набелязах още заглавия.  Simple Smile

# 143
Да си кажа мнението за "Три чаши чай". Изчетох я доста бързо, много е увлекателна, но от средата нататък едва ли не се превръща в документална.
Заслужава си да се прочете.

bouquet Блгаодаря! Може би ще я потърся в библиотеката, вместо да я купувам.

# 144
Най-после и аз да почна тази книжка!
Омагьоса ме от първия си ред!  Peace

И аз искам да я прочета. И то отдавна. Naughty Обаче като я имаше в Хеликон не си я купих, а преди седмица като ходих, беше изчерпана. Ще я търся настоятелно, щом отзивите са толкова положителни.  Peace

IСтрахотна книга,наистина трябва да се прочете!! Peace

# 145
  • София
Аз яко зациклих с Шогун. Този дребен шрифт ме убива ...  ooooh!

# 146
  • Русе
Шогун оглавява личният ми топ 3  Mr. Green

Чела съм го поне 5-6 пъти от кора до кора.

# 147
  • Sofia
Чета "Кръглата риба" на Момчил Николов. Започнах я много скептично, все още не ме е грабнала напълно, но съм впечатлена от похватите на автора.
Краят е много впечатляващ!  Peace

# 148
# 149
Краят е много впечатляващ!  Peace

Ааа, недей така ... утре съм на изпит и трябва да чета съвсем други неща  Laughing Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт