В момента чета...6

• 52 347
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Аз не съм толкова разочарована от "Зимата на нашето недоволство". Има доста интересни образи в нея, това не може да се отрече. Признавам, че и аз тук - таме попрепусквах през написаното, но цялостното ми впечатление е добро.
Искам обаче да изтъкна, че освен "Зимата...", съм чела само "На изток от рая", т.е. досегът до Стайнбек не ми е толкова богат, но пък "На изток от рая" ми е любимата книга, за това, че авторът ще се чете.  Hug

# 47
Аз пък сега започвам да чета "Вино от глухарчета". От много време й се точа и ето ,че моментът настъпи  Laughing

# 48
Започнах "Кафка на плажа", първата ми на Мураками. В началото съм, засега ми харесва  Grinning

# 49
Започнах "Кафка на плажа", първата ми на Мураками. В началото съм, засега ми харесва  Grinning
ако тая ти хареса, ще ти хареса и всичко друго Wink

# 50

Много лесно се чете, интересна е. Има страхотни цитати.

# 51
Приключвам "Последна песен" и започвам "Вода за слонове".
"Последна песен" силно ми въздейства.
Има нещо затрогващо в историите, които Спаркс споделя /в книгите си/ и в начина му на изказ - уж не многословен, но докосващ и описващ дълбоко състояния. Съвсем откровено и без да мога да ги спра, ми потичат по няколко сълзи...
Определено искам да прочета и "С дъх на канела" както и да си намеря "Завой на пътя". Ще очаквам и новия тираж на "Нощи в Роданте". Това са трите му издавани книги у нас, които не съм чела.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 03:14 от ayas

# 52
  • София
http://bg2.msrv.store.bg/d-prdimages/org/17409.jpg

Обожавам я!
Напълних почти цял тефтер с цитат от нея, лорд Хенри ми е един от най-интересните персонажи изобщо.
Странно че след като съм толкова очарована от нея не съм прочела нищо друго от Оскар Уайлд, трябва да се поправя.

# 53

Обожавам я!
Напълних почти цял тефтер с цитат от нея, лорд Хенри ми е един от най-интересните персонажи изобщо.
Странно че след като съм толкова очарована от нея не съм прочела нищо друго от Оскар Уайлд, трябва да се поправя.
горещо препоръчвам приказките- вълшебно четиво Wink

# 54
Вода за слонове е много увлекателна книга Simple Smile Прочртох я за няколко дни във влака до работа... Simple Smile

# 55

Обожавам я!

Този лорд Хенри е голям циник... Имаше голямо участие в доразвиването на Дориан.  Wink Wink

# 56
В книгата има и раздел разкази, а също и раздел приказки. Мисля и тях да прочета.
Много хубаво пише Уайлд. Така хубаво описва някои моменти. Вчера пак четох до 1 вечерта.  ooooh!
Радвам се, че и на други се харесва. Simple Smile

# 57
В момента чета Белва Плейн "Вечно млада". Харесва ми стила на авторката. Въпреки че книгата е за отношенията между хората е избегнат онзи сладникав привкус характерен за подобри романи. Преди нея четох Барбара Виктор "Игра на смърт". Останах малко разочарована.

# 58
Привет, от два дни съм зачела "Зимата.." на Стайнбек, и точно влизах да питам, само на мен ли не ми допада? В началото съм, но определено не ме печели (единственото друго, което съм чела от него е "На изток от рая" и определено са много различни като стил), но ще й дам още малко шанс:)

# 59
  • София
На мен "На изток от рая" ми е любима книга, но нещо не мога да се преборя с другите на  Стайнбек, почвала съм "Зимата на нашето недоволство" и "За мишките и хората", но не ми вървят и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт