В момента чета...6

• 52 348
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
В момента чета "Скелет под камбаната" и се забавлявам с източния Шерлок Холмс - съдията Ди.
Малко извън темата,но ми е интересно как ги четеш.
Аз почнах с "С гвоздей в черепа", но после почнах по хронологията на издаване и пак са разбъркани годините на случаите.

# 616
  • Русе
Е, ти определено ме изненада.
Има и други книги за съдията Ди, така ли? Разкажи на мен, невежата, повече, моля те   bouquet

# 617
Ооо има и то доста Mr. Green
Направо ти давам линк за теглене ако четеш на компа - http://chitanka.info/person/robert_van_gulik

# 618
  • Варна/Лондон
Мисля, че поредицата се казва ''Китайски загадки''. Имах една-две книги от поредицата и съм ги чела навремето- хубави са.

# 619
  • Sofia
В момента чета:

# 620
# 621
  • Sofia

Хубава книга!

# 622
  • Ямбол
На традиционната ми мързелива почивка прочетох "Цар Плъх" - Клавел и "Не ме забравяй" - Марлис Мелтън - и двете ми харесаха много. Сега започвам "Никъде, никога, никой" - Нийл Геймън.

# 623

Може ли впечатления, отдавна я заглеждам...

# 624
# 625
Чета 'Историкът' на Елизабет Костова. Много е интересна!!! Определено препоръчвам Simple Smile
Относно "Хари Потър"- чела съм всички книжки и наистина си заслужават. Всичко е една дълга интересна приказка.

Лина, "Историкът" за Влад Цепеш ли беше? Или греша... newsm78

Ако е тя, наистина страшна книга. За пръв път срещам толкова добре овладян разказ на история в историята.

Да, точно- за Влад Цепеш Simple Smile Нямам търпение да стигна края!!!

# 626

Мен никой не ме пита, но да си кажа, че книгата много ми хареса . Темата е за сладкогорчивия път на порастването на едно момиче. 

# 627
Момичета,"Дона Флор и нейните двама съпрузи" или "Габриела,карамфил и канела" е по-подходяща за запознаване с творчеството на Жоржи Амаду?Чудя се коя от двете да си взема за почивката. Rolling Eyes

# 628
  • Cофия
и двете ако може, но аз бих почнала с Габриела!

# 629
  • Sofia

Мен никой не ме пита, но да си кажа, че книгата много ми хареса . Темата е за сладкогорчивия път на порастването на едно момиче.  

Книгата е страхотна, непременно ще потърся  и други произведения на авторката Peace
Аз от дълго време я заглеждах в библиотеката, и след като прочетох тази   рецензия. я взех.Като си мислех че ако на мен не ми допадне, дъщеря ми  ще я прочете с интерес .

Общи условия

Активация на акаунт