В момента чета...6

• 51 228
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • София
На мен сякаш "В очакване на варварите" най-много ми хареса.

А някакви отзиви за " Дневник  на една лоша година "?
И мен ме впечатли " В очакване на варварите", не съм попадала на лош роман на Кутси.

# 691
Почвам:

# 692
Stardust*, препоръчвам ти тази трилогия  http://www.knigolandia.info/2011/05/blog-post_20.html Не знам за плаж точно как ще е, но на мен много ми хареса. А и всеки, на който съм я препоръчала, е впечатлен  Peace

Аз със сигурност ще се възползвам от предложението, звучи крайно интересно. Благодаря!   bouquet

# 693
http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1289&pcatID=11 В началото започва малко скумно, но в последствие увлича и се чете на един дъх. Но аз съм си малко пристрастна, защото работя в Хермес и 90% от издадените ни книги са ми любими..

# 694
На "Игрите на глада" им се чудя от доста време,може и тях да взема.Благодаря за предложението!

# 695
  • на последния етаж
Започнах

# 696
  • Пловдив
"Игрите на глада" ги препоръчвам. Изчетох ги на един дъх, а може да се каже, че не са в жанра който харесвам, а освен това не си падам по книги, в които се разказва в първо лице. И въпреки това: thumbs up!!!  Peace

# 697
  • Sofia
След толкова много положителни отзиви за  Кутси  Thinking, и аз ще му обърна внимание Grinning
Започнах:

# 698
# 699
Здравейте, момичета. Приятелката ми ще ми идва на гости и много ми се иска да ми донесе 2-3 хубави книги да чета. Бих те ли ми препоръчали. Благодаря Ви много предварително.

# 700
  • на североизток от Рая

Кажи дали ти е харесала като я прочетеш. В библиотеката дълго се чудих дали да я взема.

# 701
Горещо я препоръчвам, въпреки,че не съм я дочела...но е малко странна.

# 702
  • София
Започнах я вчера, чете се увлекателно, харесва ми, че фактите са истински.

# 703
  • Варна
Дан Браун "Метеоритът"- хич не ми върви. Mr. Green

# 704
  • Countryside
Изгълтах "Самотата на простите числа", невероятна книга. Почвам "Паула" на Исабел Алиенде.

Общи условия

Активация на акаунт