В момента чета...6

• 52 352
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
В момента съм на тази книга
Нещо ме е обхванала една мания и напоследък само книги на Кърт Вонегът чета Grinning

Обожавам Вонегът, но специално Галапогос много ме разочарова. Дано на теб ти хареса.

# 541
"Да убиеш присмехулник" - Харпър Лий
Бях започнала да я чета в оригинал, беше ме грабнала и реших да я дочета на български (по-лесно, по-бързо  Mr. Green). Но май това не е книга, която трябва да се чете бързо, сега нещо не ми върви. Май ще е по-добре да се върна към оригинала  newsm78
Любимата ми книга! Чела съм я преди много години, когато излезе от "Четиво за юноши", а наскоро я четох в оригинал. Препрочитала съм я толкова много пъти, знам определени пасажи наизуст.
Аз я приключих. Очарована съм, препоръчвам я с две ръце.  Grinning
И продължавам с "Фаренхайт 451" (Рей Бредбъри), и нея я бях почнала в оригинал, но дойде сесия и я оставих.. сега и нея ще довършвам на български  Grinning

Много добър избор! И " Да убиеш присмехулник" на Харпъй Лий и тази на Рей Бредбъри са в Топ 10 на любимите ми четива! Simple Smile

# 542
В момента съм на тази книга
Нещо ме е обхванала една мания и напоследък само книги на Кърт Вонегът чета Grinning

Whistling Party Мен също..
Мисля да започна "Механично пиано" или  "Закуска за шампиони".
Като прочетеш книгата, моля те, дай отзиви!  Grinning

# 543
Прочетох The shadow of the wind - Carlos Ruiz Zafon препоръчвам я, сега чета One Day - David Nicholls препоръчвам я с две ръце.

# 544
Прочетох The shadow of the wind - Carlos Ruiz Zafon препоръчвам я, сега чета One Day - David Nicholls препоръчвам я с две ръце.

И на мен и двете ми харесаха. One Day е в по-любим за мен жанр. Мнението ми е, че и двете са много добре написани книги.
По One Day са направили филм - ето.
Много ми се иска да го гледам, дано да са запазили края.

# 545

И на мен и двете ми харесаха. One Day е в по-любим за мен жанр. Мнението ми е, че и двете са много добре написани книги.
По One Day са направили филм - ето.
Много ми се иска да го гледам, дано да са запазили края.

One day много ми харесва, но скоро ще я свърша. Има ли я на български? Искам да я подаря. Препоръчай ми моля те подобен стил книга, че много ми върви като лятно четиво. А за филма и аз ще го гледам, но първо нека да си я дочета.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 20:28 от dolce_vita

# 546
Teзи ми харесаха :

Minding Frankie

When We Were Strangers

From the Land of the Moon

Харесаха ми и няколкото книги, които четох от Kate Morton

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society е по-стара, но ми е много любима.

# 547
  • Казанлък of all places
"Винаги в същия ден" е преведена на български книгата,dolce_vita.

# 548
  • Варна/Лондон
"Винаги в същия ден" е преведена на български книгата,dolce_vita.
И я чета в момента. Simple Smile

# 549
Дочитам:

Прекрасна книга !

# 550
  • Варна
  почвам тази

# 551
  • Sofia
Днес си я купих и я почвам начаса.  newsm44

# 552
Днес си я купих и я почвам начаса.  newsm44

Честито!;) Толкова ли са "упойващи" като разказите му в "Продавач на чудеса"?

# 553
  • София

Вчера я започнах. Като дете няколко пъти препрочитах една друга нейна детска книга, но сега не мога да се сетя за заглавието. newsm78

# 554
Препрочитам "Игра на тронове" и когато свърша с нея, ще се захвана и със "Сблъсък на крале".

Общи условия

Активация на акаунт