В момента чета...6

• 51 245
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за препоръките,след Игра на тронове,захващам Историкът Peace
Обичам лятото,така му се чете на човек Laughing

# 631
  • София
Свърших "Стъкларят от Мурано" и сега се чудя какво да подхвана.
Аз повече чета зимата, като не се излиза никъде. (Поне аз, защото мразя студа).

# 632
Завърших "Любов" на Елиф Шафак и започнах "Японският любовник" на Рани Маника. Все Изток, все Любов...  Simple Smile

# 633
  • Варна/Лондон
Свърших "Стъкларят от Мурано" и сега се чудя какво да подхвана.
Аз повече чета зимата, като не се излиза никъде. (Поне аз, защото мразя студа).

И аз точно нея завърших снощи и не знам какво да започна. Simple Smile
Колебая  се между някой хубав трилър, ''Вода за слонове'' или ''Крадецът на книги''.

# 634
Джеронимо, аз препоръчвам "Крадецът на книги".

# 635
  • Варна/Лондон
Джеронимо, аз препоръчвам "Крадецът на книги".
Тя ще е!  bouquet
И без това вече месец си чака реда. Grinning

# 636
  • София
Аз съм вече почти накрая на Хари Потър - първа част, и със зор я дочитам. Ами нито ме държи в очакване какво ще се случи по-нататък, нито нищо. Дори и стилът не ми харесва, то пък и какъв стил само. Явно остарявам ли, що ли. Надявах се да ми допадне, имах очаквания, но не е моят роман това. "Здрач" определено много ми хареса, ако изобщо може да се прави паралел, тъй като са съвсем различни.
Останалите части на Хари Потър по-интересни ли са или след като не ми е харесала първата, да не пробвам по-натам?  Blush

Някой чел ли е "Листопад"? Филмът не съм го гледала и не възнамерявам, но книгата ми стои на дневен ред и се чудя дали да я почвам.
Ако не е тя, ще бъде "Брулени хълмове".

# 637
[quote author=tonkabonka link=topic=583758.msg19317342#msg19317342 date=1311606769

Някой чел ли е "Листопад"? Филмът не съм го гледала и не възнамерявам, но книгата ми стои на дневен ред и се чудя дали да я почвам.
Ако не е тя, ще бъде "Брулени хълмове".
[/quote]

На мен "Листопад" ми хареса. Само идеи от книгата са взети за филма. Много по-стегнато и наситено е действието в книгата. Напомни ми на "Гераците" на Елин Пелин - в сюжета и в стила дори.
 А  "Брулени хълмове "  си е класика.
 "Хари Потър" за мен си е детска книга, и то за деца , обичащи фантастично - приключенски книги. От моите синове, само едниният го хвана Потъроманията. Аз успях да прочета само десетина страници от нея. Дори и като дете, не са ми допадали такива книги. Аз си обичам по-спокойни и земни приключения.

# 638
  • София
ananas, благодаря ти!
Почвам "Брулени хълмове" след като се помъча да дочета края на Хари. След това и "Листопад".

# 639
  • София
tonkabonka приятно четене на Брулени хълмове. Прекрасна книга  Heart Eyes Въпреки че тотално съм я забравила  Mr. Green

# 640
  • Габрово
Аз довърших "451 по Фаренхайт". И вече съм напълно убедена - Бредбъри НЕ е моят автор  Confused Чела съм и "Вино от глухарчера", дочетох я на инат, тази също не ми хареса. Трета книга от него се съмнявам, че ще хвана. "451 по Фаренхайт" очаквах да бъде нещо подобно на "1984" на Оруел (която е една от любимите ми книги), но уви. Simple Smile

Сега мисля да почна "Пътеводител на галактическия стопаджия" (Д.Адамс). Всъщност няма да е започване, чела съм 4 от 5-те части/книги, имам 1 за довършване  Mr. Green Хубава е книжката, но много дълга, в един момент омръзва, затова я бях оставила да отлежава  Grinning

# 641
Аз пък не мога да не похваля "Другата Болейн"-току-що я привърших и страшно много ми хареса,сега мисля да потърся следващата-"Наследството на Болейн". Peace

# 642
  • София
"Демонът и сеньорита Прим" започнах снощи.

# 643
  • Sofia
"Смъртта е моят занаят" - Робер Мерл.  newsm10

# 644
започвам тази. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт