В момента чета...6

• 51 239
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Страхотен избор. Тази книга остави дълбок отпечатък в моето съзнание. И до сега не мога да се отърся от нея. В никакъв случай не се отказвай, макар да ти се вижда много объркана в началото - заслужава си.  Peace

# 646
# 647
# 648
Аз съм вече почти накрая на Хари Потър - първа част, и със зор я дочитам. Ами нито ме държи в очакване какво ще се случи по-нататък, нито нищо. Дори и стилът не ми харесва, то пък и какъв стил само. Явно остарявам ли, що ли. Надявах се да ми допадне, имах очаквания, но не е моят роман това. "Здрач" определено много ми хареса, ако изобщо може да се прави паралел, тъй като са съвсем различни.
Останалите части на Хари Потър по-интересни ли са или след като не ми е харесала първата, да не пробвам по-натам?  Blush

Някой чел ли е "Листопад"? Филмът не съм го гледала и не възнамерявам, но книгата ми стои на дневен ред и се чудя дали да я почвам.
Ако не е тя, ще бъде "Брулени хълмове".

Ако не ти е харесала пурвата част на Хари Потър май няма смисъл изобщо да продължаваш Simple Smile А иначе- аз препоръчвам Брулени хълмове Simple SmileSimple Smile

# 649
Препрочетох Черният дом на С.Кинг- много любима!

Започнах:

# 650
"Намисли си число"-Джон Вердън,в началото съм още.

# 651
Набързичко прочетох:

# 652
Набързичко прочетох:

Мнение, моля.   bouquet Аз съм гледала само филма.

# 653
А аз съм  гледала само как се снима филма (във филм за Одри Хепбърн), но все отбягвам книгата, не знам защо...
Сега чета "Оризовата майка" - Рани Маника.

# 654

Грабна ме корицата. Да видим колко съм се излъгала ...

# 655
Kingfan, аз гледах само 15 минути филма, същата е  Peace
Интересна, много добре написана, а и няма какво да й четеш 120 страници, едър шрифт  Laughing

# 656
  • Ямбол
На мен "Закуската" ми е сред непрочетените. Тънка е, бързо върви, оставаха ми 20-тина странички, но ме изнерви и я зарязах. Нищо не ме грабна в нея. Но пък има много хора тук, които я харесват.

# 657
  • София
Това взех от библиотеката:

Започнах от Моъм. Сборник разкази е, но ми е леко разочароващ. Може би, аз започнах да чета с нагласата за по-вълнуващи истории (като в романите му)

# 658
  • София
"Закуска в Тифани" - на мен никак не ми хареса, адски скучна ми беше, едвам я изтърпях. Добре че е тънка.

Сам, сподели моля те после за "Улица Консервна". Каня й се от 100 години, но все не я почвам, не знам защо ...

# 659
Не мога да остана безучастна, като стане въпрос за Стайнбек. Скоро си прегледах тефтерите и видях, че "Улица "Консервна" е първата книга на Стайнбек, която съм прочела преди 20 (или повече) години. Оттогава Стайнбек е непреходната ми любов. Но скоро се замислих как бих възприела творчеството му сега - само 2-3 книги съм препрочитала близките години, но примерно "Улица Консервна" не съм. Така че и аз ще се радвам на актуално мнение. Забелязвам, че ставам все по-придирчива, анализираща, търсеща близост с героите, а преди съм чела Стайнбек  просто отдадена безусловно. Купила съм си трите тома и ако дойде ден, в който нямам купчина нови книги, искам да се потопя пак в неговия свят.

Общи условия

Активация на акаунт