Раждане вкъщи 8

• 27 944
  • 855
  •   1
Отговори
# 660
  • София
...
И извинявам се, че пак се връщам на темата за съдебната експертиза- има ли я публикувана някъде цялата и ако да- може ли линк?

Луда ли си?! - един адвокат ходи с папка и заплашва наред! Явно Вселената не предлага друго решение за справяне със ситуацията, освен заплахи и изведнъж се оказа, че никой не желае повече медиен шум около домашните (неасистирани) раждания! Хармония, казвам ви, ум да ти зайде!

# 661
Цитат
Киртани не знам какво е, съжалявам...
Пeeне на мантри.

# 662
  • София
Не знам да е публикувана експертизата, само Монитор се позова на нея. Не знам дали изобщо правилно са предали заключението, то на журналист вяра да нямаш.  

# 663
  • София

Луда ли си?! - един адвокат ходи с папка и заплашва наред! Явно Вселената не предлага друго решение за справяне със ситуацията, освен заплахи и изведнъж се оказа, че никой не желае повече медиен шум около домашните (неасистирани) раждания! Хармония, казвам ви, ум да ти зайде!
Ходи с папка от 3 листа и един брой вестник... ooooh! На папката с големи букви пише името на ищцата, което всъщност е тайна.   ooooh! Whistling И единственото, което може е да подскача като петел и да заплашва.  Naughty

# 664
В случаите на остра асфиксия при раждането, проявена в болница имаме абсолютна индикация за спешно секцио. За тези, които на този етап на развитие на системата и вселената решат да раждат под открито небе - Луната да им е на помощ!

selenato, благодаря за разясненията.

Мен всички тези обяснения ме връщат на първото раждане на Цвети и момента, в който докторът казва, че тоновете на бебето изчезват и се налага спешно секцио.

Ей, не знам - аз ли съм много страхлива - ама ако аз веднъж това го чуя, няма да ми хрумне никога, че искам някога да съм сама в такава ситуация...

Сега, доколкото разбрах, тезата на адвоката щяла да е, че е потърсила медицинска помощ, но й е била отказана.

Ама то на мен нямаше да ми е и до адвокати въобще де, но пък свят шарен.

# 665
За Цвети ли става въпрос? Нали се показа по телевизията!? Какви лични данни, какви пет лева!? Цяла България знае коя е.

# 666
  • София
.... Така че криенето им дори не е от обоснован страх, а от гузна съвест и презастраховане, според мен поне. По друг начин не си го обяснявам. Защо иначе толкова упорито ще мълчат тези толкова горди и смели жени? И хич да не се крият зад "личната неприкосновеност" на Цвети. Могат да изтрият темата на Цвети и да продължат да си развяват благородната кауза. Но те се покриха изцяло, с все принципите, правата и съветите си.

Ето това са тъжните факти по трагичната тема...

# 667
  • София
Какъв адвокат, какъв случай? Аз не съм разбрала. Кой ходи да плаши кого и с какво?

# 668
  • София
В случаите на остра асфиксия при раждането, проявена в болница имаме абсолютна индикация за спешно секцио. За тези, които на този етап на развитие на системата и вселената решат да раждат под открито небе - Луната да им е на помощ!

selenato, благодаря за разясненията.

Мен всички тези обяснения ме връщат на първото раждане на Цвети и момента, в който докторът казва, че тоновете на бебето изчезват и се налага спешно секцио.

Ей, не знам - аз ли съм много страхлива - ама ако аз веднъж това го чуя, няма да ми хрумне никога, че искам някога да съм сама в такава ситуация...

Сега, доколкото разбрах, тезата на адвоката щяла да е, че е потърсила медицинска помощ, но й е била отказана.

Ама то на мен нямаше да ми е и до адвокати въобще де, но пък свят шарен.
Точно.

# 669
  • Куциндрел
Малко офф..
Някой успя ли да гледа предаването Референдум от линка на Диването? Старта към предаването е неактивен. Не са го качили още или по някаква причина са го деактивирали?

За емнайсти път се убедих, че тези хора са аут оф сървиз - просто са на ниво различно от нашето. Не може да се води диалог с тях, а за прости хора като мен е по-добре да ги избягвам. Все пак моята честота на трептене и пускане на флуиди към Вселената е различна от тяхната.
Може пък за всеки да има отделна Вселена, знам ли...

# 670
Какъв адвокат, какъв случай? Аз не съм разбрала. Кой ходи да плаши кого и с какво?

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45826.340

# 671
# 672

И аз питам същото Peace

# 673

Заради такива градски легенди,отново някой ще реши да прави соло изпълнения.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт