ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 2

• 22 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А,така вече съм доволна  Mr. Green
Утре старта ще е як-много добро подреждане на стартовата решетка   Heart Eyes
Обичам си го това черното гардже бре  Whistling

# 661
Ето бе , Адашке  Laughing Виж , че не са толкова лоши нещата за вас .Браво на Хамилтън .
Жалко , че не мога да кажа същото и за Фетел . Само за последната обиколка го оправдавам - влезе в голям трафик ... ама преди това къде спа  Confused

# 662
  • Варна
оооо, йеееее
така вече ми харесват наште  smile3521
(но големото Джони, трябва малко да се напъне, щото не става така  Naughty)
Наистина невероятна обиколка направи малкия, дано има късмет утре.
Мноого съм доволна от него, много! Наистина луда последна обиколка!  Crazy Crazy
И все пак лимонадите ме стряскат с преднината, която отварят изведнъж .... Утре ще бъде трудно и луодо състезания, особено с това, че го дават 100% дъжд  Crazy.

Mr. Green, адашке много приятно ме изненадаха бре... нали четох преди това, още повче, че от самите макове са казали, че са отписали квалитУ  Sunglasses

# 663
  • Варна
извинявайте, ама съм ей така

Joy
дано и утре съм така
 Joy

# 664
Ихаааа newsm44 "Ето това чукане чаках..."
Хванах последните 5мин.от квалиф. Mr. Greenи сега пак трябва да изчезвам Щото Ша Ма бият вече #2gunfire
Нооо немога да не се включа тук и аз,къде без мен Naughty
Хамито-Великан Peace
Дано и утре да е така newsm10

# 665
Интересно се е развила квалификацията, но
за съжаление не успях да я гледам.
Браво на Хамилтън.
Утре ако може Хамилтън да изпревари Уебър
на старта и Алонсо Фетел, ще е повече от прекрасно. Joy

# 666
Те на старта и да ги изпреварят, важно е какво ще стане на финала. Общо взето пак максимума от моя човек и се надявам че ще има шанс за победата.

# 667
  • София
И аз като Дончовица искам  Mr. Green
ама и така предвиждам-Уебър ще се пази от Фетел повече и Хам може да дръпне още в началото на старта,пък после.....каквото сабя покаже и ........механиците  Twisted Evil

# 668
Mr. Green, адашке много приятно ме изненадаха бре... нали четох преди това, още повче, че от самите макове са казали, че са отписали квалитУ  Sunglasses
Това е за заблуда на врага  Twisted Evil
Всъщност на половина , щото Бътън точно си се оказа на една секунда назад , както Хам прогнозира ...

# 669
  • КиТ
Определено много интересно подреждане на решетката,броени минути остават нямам търпение Crazy,аз също си мисля,че Марк ще бъде изпреварен,понеже винаги когато спечели първо място на решетката и при самото тръгване няма нужната скорост и към края се отприщва Thinking
На Себ също ще му бъде трудно сред тия хубостници и дъжда,също допринася до надявам се днешното невероятно състезание Peace

# 670
  • Варна
 Hug успех на гарджетата ни!
нека по-доброто победи!  Mr. Green Crazy Crazy

# 671
На пистата заваля  Twisted Evil Не навсякъде , но на места ... Сега ще стане интересно  Simple Smile

Коригирам се  Sunglasses Не успя да завали ...

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 15:22 от Нел

# 672
Ей такива състезания харесвам Simple Smile

# 673
  • КиТ
Дино летииииииииииии  newsm18 newsm18 newsm18

# 674
  • София
Еееее това на нищо не прилича,жалко за Бътън, а иначе няма такъв кеф-много яко състезание

Общи условия

Активация на акаунт