Отговори
# 480
  • Beyond the Frontiers
Момичета досега се опитвах да създам нов профил в Снимка.БГ на нашата групичка обаче нещо не се получава, т.к. се оказа, че имам съществуващи акаунти при тях с всеки от е-мейлите ми и н ми дава да създам нов профил със същия е-мейл.
Може ли някоя от вас да създаде профил нещо ала 'dekemvri2011' и да ни даде паролата, за да можем да си качваме снимки там?

Пробвай с имейлът ни от първия пост в абв-то. Peace

# 481
Готовооо!  newsm44
такаа, значи имаме си профил в Снимка.бг където можем да си качваме снимки на коремчета, покупки, а после и на бебчовците.
Профилът се казва 'dekemvri2011' , а паролата е 'dekemvri'
Създадох един албум 'Коремчета', който е скрит и никой не може да го гледа без парола, а паролата и за него е същата - 'dekemvri'    bowuu

Аз като се върна вкъщи довечера ще взема да си направя една снимка на коремчето (все още непоказващо нищо, но поне да следим развитието)  Peace

П.С. искам само да помоля като качваме снимки нека всяка да си пише името на снимката (както е във форума), за да знаем кой кой е  Grinning

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 20:46 от A_vagabоnd

# 482
A_vagabоnd , мерси за албумчето. Аз ви качих 2 снимки от вчерашната ни разходка с малката да видите моето голямо тумбаче.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 20:51 от Juli_Ivka

# 483
Мале колко свежа изглеждаш Simple Smile Пу-пу-пу да не ти е уруки  Hug

Сладко коремче  Heart Eyes Само ми стана интересно не ти ли е кофти на тези платформи, аз например, преди носех високи обувки, обаче сега само като си помисля да с екача и  Crazy

# 484
Juli_Ivka какво сладко коремченце Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 485
Здравейте мили мами   Hug Hug И добре дошли на новите момичета, с пожелание за леко бременеене  Peace
Отдавна не съм писала  Rolling Eyes но имам нужда от вашето мнение.Онзи ден прокървих.Веднага отидох в спешното,казаха ми че има леко отлепяне на плацента.Предписаха ми утрогестан,но-шпа и никакво ставане от леглото.Та въпроса ми е мога ли поне да отида до банката(на 5 мин.път пеша е от вкъщи)  newsm78 да изтегля малко парички ,че съвсем останахме на червено?Хем ме е страх, че може нещо да се случи, хем пък трябва да отида лично. Кажете си мнението моля ви Sad
За протокола на 23 съм от Варна,термин 10.12.12.
Лека и спокойна вечер  и   love001 по вече позакръглените бременни коремчета  Laughing

# 486
newsm03 newsm03 newsm03 Момичета, направо ме засрамихте! За чехличките много са ми удобни, но аз по принцип си ходя на много високи обувки. А за дрешките срам не срам си изкарах летните дрешки и си ги обличам, че друго не ми става вече  Embarassed, миналата година като ги купувах бях по закръгленка. А и ми е адски топло, което не е типично за мен, но явно от бременността се променям.

# 487
Милички мами, аз ще ви напускам...Оказа се, че нашето плодче е спряло да расте и си беше останало една точица. Simple Smile) По тази причина вчера направих спонтанен аборт, след което постъпих в болница за абразио...
На всички вас пожелавам леко бременеене, безпроблемно раждане и пухкави и здрави бебешори на финала!!!
Пък ние малко ще си починем от бебешки емоции и догодина ще се завърнем с новини Wink........... Hug Hug Hug

# 488
Момичета, за съжаление и аз вече няма да съм сред вас - снощи леко прокървих(започнах с дуфастон), но тази сутрин кървенето се засили и отидох в болницата). Още пред кабинета знаех точните думи на доктора- не знам как и защо, но усещах, че бебето ми няма сърдечна дейност. Направи ми прегелд с вагинален ехо-ф + доплер и за 100% извика другият дежурен лекар. и двамат казаха, че е станало много скоро. Споменаха увеличена на места околоплодна вода, което ги насочва към генетичен проблем, но пък без изследване....Вече съм без бебе...Дано моето да бъде последно от нашият списък! Ще ви чета и стискам силно палци за вас и всичките ви бебчета)

p.s. Сигурно ви звучи студено, но знам, че така е най-добре и не съм отчаяна, а напротив оптимист за следващата Рожба!А и моята Дара е с мен,,,,,

# 489
Ох момичета noneto и Марла, толкова съжалявам за лошите новини . Стискам ви палци и ви пожелавам много скоро пак да видите  EFP и да гушкате пухкави бебоци.

# 490
  • USA
НОНЕТО ,МАРЛА много съжалявам за загубата ви,но ако проблема е бил генетичен сте си спестили доста сълзи в бъдеще.Горе главата hug  и догодина живи и здрави ,пухкави newsm30 newsm30

# 491
съжалявам и аз за гадните новини поднесени от Нонето и Марла стискам ви палци скоро пак да се радвате на 2 чертички целувам ви и ви прегръщам силноо Hug Hug Hug Hug

# 492
Здрасти мамчета доста отдавна не съм писала  Embarassed , но общо взето нямам време от работата, добре че съм само до края на месеца , че се скапвам вече  Crazy  #Crazy . Искам да ви попитам вие вече пуснахте ли стандартните изследвания - кръв, урина. И има ли някой от вас проблем с кръвната група, понеже днес с мъжа ми давахме кръв за кръвните групи и се оказа , че той е с 0+ а аз с А2- , което не е добре и сега ми е адски притеснено. Доки каза , че се водя рискова бременност и трябва да ходя не разбрах само на колко време да ми взимат кръв за антитела. Някоя имала ли е подобен проблем да сподели моля, че направо ще се побъркам вече.

# 493
Hug Hug Hug за Нонето и Марла! Чакаме ви скоро пак във форума с прекрасни новини!!!!!

# 494
  • София
Noneto, Марла, било е за по - добро начало! Вашите бебета ви очакват !

Общи условия

Активация на акаунт