Отговори
# 510
  • Beyond the Frontiers
Момичета,понеже сам от по-напреднаалите да ви окуража,че има светлина в тунела PeaceПри мен повръщането спря от няколко дни и гаденето много намаля,само от месо и много силни миризми е при мен,но се трае вече!
(

Ох, а дано....Дните броя, като затворник...

# 511
Момичета, благодаря ви за подкрепата! Аз през цялото време подозирах, че нещо не е наред, защото това ужасно главоболое и това почти постоянно прокървяване от 5-6 г.с. не бяха нормални. Добре, че в природата съществува естествения подбор - оцеляват само здравите и силните... Благодаря ви още веднъж и успех на всички във всичко!!! Hug Hug Hug
Пък аз се  Praynig следващият ни опит да е поне толкова успешен, колкото първия и това да беше първият и последният ни неуспешен!

Следващият ви опит ще завърши с едно пухкавелче, бъди 100 % сигурна! Както се казва - всяко зло за добро! ПОжелавам ти успех и скорострелно завръщане!  Hug

# 512
Добро утро момичета,
Да се похваля- днес след няколко часа ще видя милото (не сме се виждали от 12-14 дни), а в неделя ще правим венчавка. Тооооооооолкова много се вълнувам.   smile3531

# 513
Добро утро момичета,
Да се похваля- днес след няколко часа ще видя милото (не сме се виждали от 12-14 дни), а в неделя ще правим венчавка. Тооооооооолкова много се вълнувам.   smile3531

Имаш толкова хубави поводи да се усмихваш! Наслаждавай се на прекрасния ден и граби от щастието с пълни шепи!  smile3521

Момичета, а като ще се "запознаваме" - аз се казвам Силвия, на 31г, от Варна.  bowuu

# 514
  • София
Нонето и Марла  Hug Hug Hug

Някой пита за БХС дали се взема кръв на гладно - не, т.е няма ограничения, може да се яде и пие преди манипулацията.

# 515
Аз пък днес ще ходя за кръв и урина, но незнам как да се сравя с това, че винаги, когато ми взимат кръв от вената ми прилошава! Някой може ли да ми даде съвет за превантивни мерки?
Надявам се сега, като съм с 2сърца нещо да се промени, но....... От сутринта ми е напрегнато!

# 516
  • София
Ако ти прилошава от страх - нямам идея. Ако имаш обективно прималяващо усещане след вземането на кръв - просто си носи вода, сок или някаква течност - понеже кръв се взема на гладно, а в повечето случаи искат и да не си пил вода, ако спазваш това правило може просто да ти пада кръвното и/ или захарта.

# 517
изпращам много  Hug и  целувки на Марла и Нонето , в най-скоро време ви пожелавам да се върнете пак сред редиците !!!

а относно снимка.бг не знам какво общо има със фейсбука и как ти е излязло там Kalality  ? много странно ми стана....има едно под снимките харесай през феисбук може би си натиснала него ?

# 518
На изгубилите бебчета мами изпращам много целувки и кураж. Не се предавайте момичета  Hug  bouquet

Аз днес си взех изследванията за кръв и урина. Оказа се, че всичко е наред и притесненията ми са били напразни. Дори Хемоглобина ми бил по-висок от нормалното, както се изрази докторката "почти мъжки" . Единствено ме посъветва да пия повече течности, а аз не усещам никаква жажда  Sad Какво да се прави, ще трябва да се наливам със сокчета и повечко вода Simple Smile
Имам един въпрос към мамите, които са имали зацапване и пият Утрогестан. Спряло ли е вашето зацапване или все още използвате Утрогестана??? Аз го поставям влагалищно и докато го ползвам нямам никакви оплаквания, но спра ли го за 1 ден зацапването пак се появява.
Вярно че днес бях при доки, но жената беше толкова несговорчива... каза ми "можеш да си го пиеш до 5-я месец без проблеми"  и толкова... никак не ми хареса отговора и  Thinking

На всички пожелавам хубав и много слънчев ден  Hug

# 519
Марла,noneto  Hug Hug Hug !

# 520
sis ka Аз съм на Утрогестан от три дена и зацапването като че ли спря, но смятам да си го пия поне докато ми свършат и двата блистера.Нямам намерение да го спирам.Каквото каже доки това ще правя - имам му пълно доверие. Simple SmileОтносно поставянето влагалищно ми казаха че действието му било бързо, но не за дълго.Аз го приемам перорално - сутрин 2, вечер по 3 таблетки.В сряда съм на преглед стискайте палчета всичко да е наред и да не ми се налага да го пия по-вече тоя Утрогестан Simple Smile

# 521
Ох момичета, аз докато се измъкна от леглото и вие сте изписали толкова много. Но пък тази сутрин се събудих в страхотно настроение и страхотна форма, даже и започнах да чистя вече.
Добро утро момичета,
Браво Мария. Така благородно ти завиждам, че ще си видиш милото. Аз моето няма да си го видя още 2 месеца.  Rolling Eyes Ще чакаме снимки от венчавката после!
Момичета аз не съм на утрогестан, но съм на дуфастон и моята доки каза, че най-рано като вляза в 4-я месец ще го спра.
Хайде за сега лек ден и много усмивки на всички!

# 522
Марла и Нонето, съжалявам, момичета, кураж и мнооого  Hug Hug Hug

Аз си правих кръвни изследвания още в 7 г.с,, дори и ХИВ, но доколкото  разбрах той важи 6 месеца и май пак ще се налага да го правя, казаха ми че всичко е наред, все още не съм ги вижадала, разчитам на лекарката си.

Аз имам един глупав въпрос - можем ли да използваме автобронзанти? Бяла съм като сирене.... Rolling Eyes

# 523

можем ли да използваме автобронзанти? Бяла съм като сирене.... Rolling Eyes

По-добре да си бяла, отколкото да ползваш допълнително химия (това си е мое нение). Peace

# 524
И аз съм на дуфастон и сътоветно забравих до кой месец се пиеше, но мисля поне до 3-ия да свърши.
Juli, а ти и 4ти месец целия ли ще го пиеш?
Етти мерси за отговорите, да кажеш какви резултатите са излезнали на БХС и успех!
 baby_neutral С поздрав

Общи условия

Активация на акаунт