Кухните - 37 тема

• 113 964
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
didiela,и мен ме е страх от това измятане.Спалнята ни изцяло от чам и само вратите на гардероба леко се изметнаха,но всичко друдго е добре.А иначе от фирмата не са ми познати,но аз ги попитах за материала да не е суров и те казаха,че не е.Но не вярвам,но казаха че кухнята после има 6 месеца гаранция,през който период ако стае някакво измятане и т.н.те си поемат ремонта.

ilianka/ILIANAD / изцяло от чам са шкафовете-и корпусът и вратичките.Благодаря ти за идеята с мострите.Ако реша да е дървена и да е с байц така ще направя.

albenapd,dyrabyra не е лоша идеята за мдф-вратички.И аз по някой път се замислям за мдф,но ми стои малко по изкуствено,не е си като дървото.Ох,незнам,вече се забърках с тази кухня.

# 196
  • Троян
Ами незнам,на мен не ми изглежда толкова искуствено,ето ги от моята кухня,самата атбла е от фурнирован МДФ,а отстрани летвите са от масив,не мисля че визуално има голяма разлика.

# 197
Както вече споменах в друга тема,ние с приятеля ми сме новодомци и ето нашата кухничка Simple Smile

# 198
albenapd,много са ти хубави шкафовете.Наистина са като от истинско дърво.Май мдф ще се окаже по добрия вариант.Да ми дадат оферата и за чам и да видя и какви цветове байц ще предложат и вече ще взема решение.

# 199
Ето я моята кухничка. Столовете са екрю, но заради малкия съм им сложила калъфки.
Само дето от 2 години съм без осветление, защото чакам мъжа ми едни ледчета да ми сложи. Микровълновата преди седеше на масата, но я изхвърлих. Гледах Гала как обяснява колко са вредни и нещо изперках . Толкова лесно свикнах без, че и в новата кухня не искам микровълнова!

# 200
  • София-в сърцата на моите деца
Чудесни кухнички и само с любов да готвите в тях Heart Eyes

# 201
Джиджа, мерси за коментара и съветите.   bouquet

След високата част смятам да оставя 50 или 60 см. плот и след това котлоните, както и след тях. Така ще имам достатъчно място си мисля де. Simple Smile Миялната ще бъде на стената с прозореца след мивката. Така мисля, че всичко ще е по-удобно.

Много хубави кухнички сте показали момичета. Пожелавам ви да ви остава повече свободо време да творите в тях!  Peace

# 202
Здравейте! Може ли малко помощ? Разгледах и двата албума с великолепни снимки на кухни, но искам да попитам какво мислите за такава комбинация?  и съответно тъмни долни и светли горни.

# 203
smarfieta, на мен ми харесва.

# 204
  • Варна
smarfieta, за мен това си е класическа комбинация  Hug А плота и гърба?! Там можеш да експерементираш  Peace

# 205
За плот и гръб не съм мислила, не  мога да открия снимки на такива цветове кухня. Аз мислих, че съм избрала по нестандартно от това да е цветно, а то класика било Grinning Давайте идеи, благодаря!

# 206
Светла аруша(релефна) - + Виолет гланц   = Heart Eyes

# 207
  • Варна
За плот и гръб не съм мислила, не  мога да открия снимки на такива цветове кухня. Аз мислих, че съм избрала по нестандартно от това да е цветно, а то класика било Grinning Давайте идеи, благодаря!
Лично мнение  Peace За мен цвветните кухни са по нестандартни и по-трудно за съчетаване Simple Smile А като цяло черно и бяло си е класика. Simple Smile

# 208
  • София-в сърцата на моите деца
Да , ама някои обичат животът да им е шарен, на цветни петна, а други -класика-черно и бяло Laughing

# 209
  • Варна
 Peace Именно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт