Звезден Стил и Мода

• 64 872
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Eva Longoria в същата рокля в  която Виктория Бекъм беше снимана на улицата, преди 2 -3 дни, че роклята е с лейбъл В.Бекъм е ясно. Лонгориа последния месец май друго не носи.
 В.Бекъм   пак явно се има за дебела, защото очевидно под роклята е прицвъкната в spanx. и пак , но пък добре изглежда, все пак това е целта. За разлика от деформираните ауч! крачета обути в лобутен, това май гамаши му се вика?? Да каже, някой който по-разбира.

# 631
 На "вечеринка" по случай епизод номер 100 на "Gossip Girl" Блейк  Лайвли е облякла  тази рокля на Маркеза, която пък е мнооого подобна на тази от Mcqueen  Thinking  Маркеза е от тази година, а Макуийн от 2009, така, че е ясно кой от кого  Mr. Green  Роклята вобще не ми харесва, но интересна е горната част, два гущера или игуани,а може би нещо пернато ??? WTF ???  Как беше онази реклама, който вижда гола жена, да отиде на терапевт? Както и да е, намирам, че Блейк Лайвли е една изключително смела, млада дама щом се е осмелила да излезе от вкъщи с нещо толкова грозно!! Наистина, иска се голяма доза самочувствие и самоувереност за да го направиш! РИСПЕКТ!  bouquet
 За сметка на това пък Кралица Би изглежда, много свежа в Balmain. Слава Богу отрязали са провисналият шлейф от роклята, което се е получило супер за Лейтън.

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Винаги съм харесвала Лейтън повече от Блейк, в конкретния случай също Heart Eyes.

# 633
  • София
Блейк е чудесна. Колко е грозна роклята не мога да преценя, защото тя просто изглежда добре. Съмнявам се, обаче, че на друга дама би изглеждала така тази рокля.

# 634
  • Sofia
А ето и Черил Коул на рождения си ден в роклята на Маккуин преди 2 години.

# 635
Блейк е чудесна. Колко е грозна роклята не мога да преценя, защото тя просто изглежда добре. Съмнявам се, обаче, че на друга дама би изглеждала така тази рокля.
Подкрепям напълно.

# 636
  • София
А ето и Черил Коул на рождения си ден в роклята на Маккуин преди 2 години.

Нистина не мога да преценя дали ужасно ми харесва или направо е ужасна тази рокля!  Thinking
Но със сигурност не ми е подходяща за рожден ден  Mr. Green

# 637
 Че е чудесна Блейк, две думи няма, красиво момиче,а дори не е болезнено слаба и вобще всички в сериала изглеждат страхотно.

Малко от American Music Awards
 Nicki Minaj в Оскар Де Ла Рента прилича на голямо лале в нея, въпреки, че много харесвам роклята (без Ники в нея)
 Taylor Swift в чудна рокля на Риим Акра
 J.Lo в Зухаир Мурад
и пак Джей Ло този път в Пучи забелязвам, че роклите на Пучи стоят толкова добре върху нея, че все едно са измислени за нея.

П.П. Роклята в/у Черил Коул много секси на границата с вулгарността, но не е зле. Тя силикон ли има ?

# 638
  • София

П.П. ............ Тя силикон ли има ?

Не, почти сигурна съм,че няма. Природно надарена  Mr. Green

# 639
Пфуууу гадина!!  Laughing

# 640
  • срещу двата комина :)))
Прекрасна е роклята на Ники Минаж, а тя ми е просто ужасна  Mr. Green
и на Джей Ло много ми харесват двете рокли

# 641
  • Sofia
И на мен Джей Ло много ми харесва, особено във Пучи, тялото й изглежда перфектно.
Я да ви видя какво ще кажете за Кристина Агилера  Laughing

Селена Гомез и Джъстин Тази девойка е умопомрачително красива  Heart Eyes
Още от наградите:
Jennifer Hudson в Jenny Packham
Jenny McCarthy във Victoria Beckham, много ми харесва
Katherine Heigl в Роберто Кавали
Хайди Клум е ужас както винаги

Все забравям да питам - добре, значи дизайнерите им пращат рокли за без пари само за да се покаже на някое събитие. След това какво се случва с роклите? Връщат ли ги?  newsm78

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 00:15 от NBM

# 642
  • София
И на мен Джей Ло много ми харесва, особено във Пучи, тялото й изглежда перфектно.
Я да ви видя какво ще кажете за Кристина Агилера  Laughing

Селена Гомез и Джъстин Тази девойка е умопомрачително красива  Heart Eyes

Все забравям да питам - добре, значи дизайнерите им пращат рокли за без пари само за да се покаже на някое събитие. След това какво се случва с роклите? Връщат ли ги?  newsm78

Кристина Агилера за мен изглежда много зле ,откакто напълня толкова драстично.  Crossing Arms
И най-интересното е,че май е уволнила всичките си стилисти  Crazy

A  роклите,които им изпращат с рекламна цел  май си остават за тях или?...

# 643
 Понякога, но рядко си остават за тях, ако е нещо на нов дизайнер, набиращ скорост тепърва и т.н., да.
Остават  тези, които са правени специално за тях, но това всъщност е рядкост. Връщат се обратно на стилиста, който им ги е дал, а той ги връща на лейбъла или на ПР агенцията от, която ги е взел самият той.   Същите рокли се почистват професионално и после пак се обличат от други знаменитости или модели по фото сесии за списания, реклами, филми и т.н.  Въртят се около 6 месеца или година, като накрая се приземяват в "складовете" на списанията или в архивите на дизайнера, който ги е правил да му послужат за в бъдещи колекции, или в различни музеи по света, особено, ако са с колекционерска стойност. Носят се слухове, че има и тайни разпродажби, но само редовни клиенти биват оведомявани за тях.Но като цяло зависи кои рокли точно.
Имаше скандал с Шарън Стоун, която "забравила" да върне рокля (на Диор май беше), изкараха я крадла. Както и диамантите на Парис Хилтън, които тя също забравила да върне, че май я съдиха нея.

# 644
  • София
От толкова много рокли, Кристина Агилера или стилистите и, са могли да изберат нещо по - подходящо... иначе и по - пълна не е тотално грозна

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 11:06 от Vanya_I

Общи условия

Активация на акаунт