Звезден Стил и Мода

• 64 860
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Понякога, но рядко си остават за тях, ако е нещо на нов дизайнер, набиращ скорост тепърва и т.н., да.

Добре де, излиза че точно от най-хубавата си висша мода те не печелят, така ли? newsm78

От котюр моделите от самото ревю нямат и за цел толкова да печелят. От тях се правят само единични бройки, модифицирани и шити на ръка конкретно за съотвения клиент по неговите мерки. И са на убийствени цени. Но не са много и не са гръбнака на печалбата на модната къща, а са престиж, дори не толкова реклама.

# 661
Някой беше питал от къде е това палто на Пипа, или май в компроматната беше?  newsm78  Палтото е на този бранд.

Alba в Каролина Херера
Салма Х. в интересен аутфит от Ив Сан Лоран, не ми харесва така, с подобни костюми винаги си представям високи жени или поне Марлене Дитрих  Mr. Green
Пак Салма, далеч по-хубава в Гучи  Heart Eyes
Ева Херцигова в Алаиа

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 00:04 от меркантилница

# 662
  • София
Някой беше питал от къде е това палто на Пипа, или май в компроматната беше?  newsm78  Палтото е на този бранд.

Alba в Каролина Херера
Салма Х. в интересен аутфит от Ив Сан Лоран, не ми харесва така, с подобни костюми винаги си представям високи жени или поне Марлене Дитрих  Mr. Green
Пак Салма, далеч по-хубава в Гучи  Heart Eyes
Ева Херцигова в Алаиа
Аз питах за палтото, благодаря   bouquet

# 663
Обувките на Бела за сватбата от "Breaking Dawn" - страхотни  Crazy
Пише, че са на Manolo Blahnik.
Ето и роклята на Carolina Herrera, страшно красива  Heart Eyes

Роклята е много нежна! Обувките не ми допадат особено.

# 664
Ума Търман показва се в най-добрата си светлина (не че има лоша такава), разкошна в Ателие Версаче
Кристин Мкменами  Heart Eyes ледената кралица в действие! В Ал.Макуиин
 S.J.P. в L.V. от онази приказна к-я с въртележката,която гледахме през Септември. Обичам Зимата  Heart Eyes

Чарлииз Терон все още пролетна, но все така прекрасна в Gucci
Хайди Клум в Баленсиага Добре е да се поспре с операциите на носа, че вече на Майкъл Дж. ми прилича в лице...
Анна Уинтор в Chanel

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 22:51 от меркантилница

# 665
  • София
Ума Търман показва се в най-добрата си светлина (не че има лоша такава), разкошна в Ателие Версаче
Кристин Мкменами  Heart Eyes ледената кралица в действие! В Ал.Макуиин
 S.J.P. в L.V. от онази приказна к-я с въртележката,която гледахме през Септември. Обичам Зимата  Heart Eyes

Чарлииз Терон все още пролетна, но все така прекрасна в Gucci

меркантилница, саммо дебна момента, кога ще пуснеш нови снимчици!  Hug

Ума Търман я харесвам много! А и на снимката изглежда наистина превъзходно, тоалета е направо сякаш правен за нея!  Heart Eyes Heart Eyes
Тази Кристин Мак- не знам кое не я знам  Blush , но иначе като цяло ми харесва самото излъчване на дрехите+нея.
SJP в това изглежда ужасно, според мен и самото "нещо" не ми харесва, пък било то и LV / аз май много рядко харесвам нещо на LV  newsm78/
A Чарлийз е винаги прекрасна!  Heart Eyes Heart Eyes

# 666
На моделката не ти ли харесва тоалетчето, на мен на Сара Дж.П. също нещо не ми допада, големичко май ми се вижда за нея хм...Обаче на моделката, много ми харесва.
Кристен Макменами е американски модел от старата генерация. Много неща могат да се кажат за нея, но ме мързи...

# 667
  • София
На моделката не ти ли харесва тоалетчето, на мен на Сара Дж.П. също нещо не ми допада, големичко май ми се вижда за нея хм...Обаче на моделката, много ми харесва.
Кристен Макменами е американски модел от старата генерация. Много неща могат да се кажат за нея, но ме мързи...

Е, нали има гугъл ...ама и мене ме мързи да ровя , пък и не ме интересува много  Wink

Ами, не знам за LV - и на модела не ми харесва сякаш - някакво никакво ми е  Mr. Green

# 668
  Майли С. в рокля на Джени Пекъм
 Пипа М.  отново в палто на Fay, чудничко.
 Kirsten Dunst в червена рокля на Valentino
Анджелина в Стела Маккартни, много напомня на онази червена рокля в, която и Мадона и Катрин Мидълтън бяха забелязани, преди месеци. Всъщност МАдона преди години, Катрин преди месеци...
Madonna в Кавали
Dita Von T. в
Долче и Габана
В.Бекъм във В.Бекъм

# 669
  • Sofia

Не е ли Клеър Денс това? newsm78
На Анжелина роклята много ми харесва, любимия ми топъл цвят, но нещо не мога да схвана комбинирането и с nude обувки и черна чанта  Rolling Eyes

Eva Longoria

# 670
Пипа не смени тази чантичка. А Анджелина ме изненада - рядко да ми хареса в нещо.

# 671
# 672

Не е ли Клеър Денс това? newsm78

Разбира се, че е тя, защо съм я прекръстила, не ме питай  Crazy
Ето я пак тя, пак във Valentino
Мишел Пфайфър в Ал.Маккуийн
Диане Крюгър в грозновата рокля на Pucci, но все пак изглежда добре.
 Блейк Лайвли във веселяшко палто на Бърбъри  Grinning
 Лиан Раймс  Sick в Алаиа, най-вероятно си я е купила, просто не искам да вярвам, че са ѝ заела да носи негови дрехи...
 Розовата рокля на Ева Лонгориа е тази на J.Mendel, много е красива, въпреки че доста често вече е в подобни рокли през последните години, но пак по-добре от някоя супер тясна рокля на В.Бекъм...Само не разбирам, защо след това се е преоблякла в ТОВА??  ooooh!

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 18:37 от меркантилница

# 673
Пак аз  Whistling  Ама, много тоалети последните дни, много нещо  Laughing
София Вергара ОМГ! Какво тяло!! в Долче и Габана
 Майли Саиръс този път в Роберто Кавали, хубава е.
 Тейлър Суифт в разкошна рокля на Риим Акра
Нина Добрев в Monique Lhuillier и обувки Тези
Алба на корицата всичко в Прада.
Чарлийз Терон в Кристиан Диор, много подобна на Диор има и Ив.Сан Лоран Тук, сандалите са Джими Чу, същите но в златно Тук
Анджелина в типично нейн стил рокля на Romona Keveza

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 14:47 от меркантилница

# 674
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Господи, колко е красива само smile3544 smile3544 smile3544. Холивуд никога вече няма да има късмета да открие такава дама Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт