Звезден Стил и Мода

• 64 853
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Диане Крюгър в грозновата рокля на Pucci, но все пак изглежда добре.

Точно тази рокля на мен ми хареса най-много, но на модела.  Heart Eyes
Диане Крюгер ми е прекалено безлична и не мога да я харесам  Thinking
Гледам, гледам... а виждам нищо   Tired

Роклята на Тейлър Суифт наистина е разкошна, да! И тя е много нежна  Heart Eyes

# 676
  • София
Това не е много "звезден стил", но все пак.
Последната колекция на Шанел, вдъховена от Индия
Линка е от viewsofia

http://www.viewsofia.com/article/11408/Indiia--Kolekciiata-na-Ch … -na-vaobrajenieto

На мен не ми харесва нещо..  Confused
По-скоро съм "не", отколкото "да"  newsm78

Редактирам се: твърдо не!

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 15:16 от *Kontessa*

# 677
  • In The Middle Of Nowhere
Копвам тази снимка от компроматите за да питам, ако някой знае каква марка е чантата?

# 678
Копвам тази снимка от компроматите за да питам, ако някой знае каква марка е чантата?

http://www.luxebagsale.com/images/celine_luggage_boston_smile_mi … _black_330990.jpg

# 679
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси   bouquet

# 680
  • Sofia
Последната колекция на Шанел, вдъховена от Индия
Линка е от viewsofia

http://www.viewsofia.com/article/11408/Indiia--Kolekciiata-na-Ch … -na-vaobrajenieto

Някой от нещата ми харесаха много. Сигурна съм, че като ги видим в друга светлина (без мъжкото излъчване и този грим) ще изглеждат страхотно.

# 681
 Ето част от ревюто

Аз лично,много трудно мога да не харесам нещо на Шанел...Не мога да не харесам класическия  туид костюм от 2 части, не мога да не харесам жакетите му, както палтата, саката или пък чанта на Шанел  Heart Eyes бижутата също, особено в тази колекция са доста интересни. Има, разбира се, и някои по неприятни дрехи, но като цяло ми харесва, дори много.
 Има го и това, че Лагерфелд освен гениален дизайнер е и, гениална машина за пари и колекциите са доста комерсиализирани, но няма как. Щом дори Александър Маккуиин вече е комерсиализиран, който беше пример за авант-гард  дизайнер.. Heart Eyes
  Светът на модата също изпитва затруднения в момента и когато спреш да продаваш е вероятно да бъдеш заменен с друг. Предполагам, че е на индийска тематика, защото в последните няколко години стоките на лукса се купуват най-вече от богати клиенти от Азия, богатите индийки сигурно вече са истерясали по тази колекция. Шанел имаше наскоро и колекция на руска тематика, Тук познайте защо  Money Няма лошо, важното е все пак и да се продава, по-добре отколкото да спрат да съществуват.  Представете си живот без Шанел??

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 01:45 от меркантилница

# 682
  • София
и двете колекции страшно много ми харесват и за разлика от много други ревюта, тук бих сложила почти всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 683
Amber Heard в това палто и Долче и Габана рокля
Кристина Хендрикс в Vivienne Westwood

Чарлийз Терон в рокля на Диор
Дж.Ло. в страхотен панталон.
Линдзи Лоан в в този бански

# 684
Сандра Бълок в Ал. Маккуийн     Наталия Водянова в Живанши котюр по принцип ми харесва роклята, само гърдите на Водянова да не водеха собствен живот в това деколте... Confused

Чарлийз Т. в Стела Маккартни  и Маноло Бланик Heart Eyes май досега не се е случвало да не я харесам... Имайки предвид, че роклята лично на мен ми е доста хм..боклучава...
 Блейк Л. в Gucci Resort
Принцеса Виктория в Ели Сааб, не е за първи път тя е голям фен на Сааб, ама с неговите рокли и аз мога да съм принцеса  Laughing Няма нужда от принц, просто обличаш нещо на Ели Сааб и ето ти принцеска.
Хелън Мирън WTF  #Crazy  Прилича на по-възрастна и доста нескопосана версия на Хелена Б. Картър, просто на последнат ѝ ходи да си е такава, на Мирън хич...Но пък събитието е  British COMEDY awards, така че най-вероятно е закачка или ?? Тоалетчето е на Долче и Габана.

# 685
  • Sofia
Е, ние веднага се сетихме на кой е, с тия звездички  Laughing

Кейт в рокля на дизайнерска къща Александър Маккуин и пак

Английските медии я превъзнасят днес, била ослепителна. Събитието е някакъв военен бал, май затова е в черно.

Кейти Холмс празнува 33 Том я придружава в дънки Rolling Eyes
И пак Кейти на премиерата на новия филм на Том, тук ми харесва

# 686
На мен всичко в черно ми идва много тежко и консервативно, а и роклята е от кадифе, което го прави да изглежда още по-строго, но не че е лоша де. Кейт е принцеса на една доста консервативна монархия, все пак не е Дженифър Лопез или Кардашиян  Laughing  нормално е да го раздава по-тежичко.

Иначе английските медии са страхотни в провъзгласяването на "модни икони" щом преди време нарекоха ТОВА   
оранжево същество с изкуствени коси, оранжев тен и портоклаи вместо гърди POSH ???? И това без да споменаваме, вулгарните тоалети...
Сега да не ме намразят феновете ѝ да каже, че последните няколко години я намирам за КЛАСИ над това, което беше,ако вобще го е грижа някой какво мисля  Joy

Кейти Холмс, предполагам, че вече носи само дрехи от нейния си лейбъл  http://www.barneys.com/Designer-RTW/CLOTH04,default,sc.html?pref … CategoryID=DESIG1

# 687
  • София
Виктория Бекъм си е бъгната в тоалетите по начало, но пък има моменти, в които е изглеждала наистина стилно, дори красиво. Не знам на какво се дължат тези крайности.  Rolling Eyes

# 688
  • София
Кейти Холмс в тоалета от рожденият си ден , не ми харесва. Предпочитам дънките на съпругът и. Crossing Arms

Дита в Ели Сааб и обувки на Лобутен.
Пак Дита. Същите дизайнери.Човек убивам за тези обувки. Crazy

p.p. Сега видях,че ми е старо инфото.Сори. Blush

# 689
  • София
На мен Кейт ми харесва, роклята също, изглежда като за бал Simple Smile, обаче съм "потресена" от изборa ѝ на обувки (май същите от последното събитие), които изглеждат като протъркани. Мислех че предният път е заради чорапогащника, но и сега контрастът с ослепителното черно не е хубав Sad - явно са си такива.

Общи условия

Активация на акаунт