Звезден Стил и Мода

• 64 798
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  WOW, на кого е тази рокля, който знае да си признае веднага ??
   Може да е Маккуийн, защото малко ми напомня сватбената рокля по дантелените детайли и деколтето, може обаче да е Стела Маккартни, понеже тя ползва много дантела последните години, а и тя е британски дизайнер, но и не може да изключим любимата дизайнерка и приятелка -  Alice Temperley, която има колекции сватбени рокли, сходни на тази...Ще поразровя да ги разгледам отново...
  Предиобед нямах време, затова ето още веднъж роклята на Анджи, много е ефирна и нежна, но винаги намирам Анджелина за 100 пъти по-красива, когато носи по-ярки цветове.
  Lanvin която Чарлийз Терон е украсила, също много ми харесва, харесва ми златната гривна и обеци май и клъчът е златен цвят?  Вобще комбинацията черно - златно е супер, ако роклята лееееко ви напомня на В.Бекъм дизайн, да знаете, че е чиста случайност  Whistling  
 Джес Симпсън  Joy  оххх, няма лошо да си кръгла (бременна), но не е нужно допълнително да се правиш на....глобус ???  Долче и Габана е роклята.
 Не знам коя е, но много ми харесва този Луи Вютон сет, който е сложила  Heart Eyes Heart Eyes Много стилно и цветовете са прекрасни, а тази дължина ми е любима (една от всичките любими  Joy )
  За Кристина и роклята ѝ, също мисля, че тя е в период в който каквото и да облече ще изглежда...хм...абе никак...Може би, ако поне косата беше по-тъмна, а не това перхидролено, изгоряло, бяло...
EDIT
Потвърдено е, че роклята е на Alice Temperley
Все пак за сравнение приликата е очевидна.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 22:47 от меркантилница

# 736
  • Sofia
Роклята е прекрасна, наистина, ето още от нея.
Кралското семейство май случи на снаха, има харизма тази Кейт и стилът и е безупречен поне досега. Ето малко ретроспекция на Кейт.

Роклята на Анджелина ми харесва повече върху модела.

# 737
  • София
Роклята е прекрасна, наистина, ето още от нея.
Кралското семейство май случи на снаха, има харизма тази Кейт и стилът и е безупречен поне досега. Ето малко ретроспекция на Кейт.

Много красива рокля  Heart Eyes
Кейт става на 30 днес, да й е честит празника!

# 738
  • София
Много ми харесва цветът на роклята на Анджелина, но иначе и на мен тя самата ми харесва повече в ярки цветове (когато ми харесва изобщо).
Двете рокли обаче са малко различни, нали? Тази на Анджелина е с презрамка през врата, което ми харесва повече от тази на манекенката.

Още се двоумя за роклата на Катрин (да и е честит рождения ден - да видим скоро какъв подарък е получила). Хем ми харесва, хем не съвсем - чакам да видя обувките, ако пак е с онези протърканите я отписвам  Crossing Arms Laughing

Мила Кунис - освен че роклята е грозна, и този цвят не ми харесва върху нея Sad.

От линка на NBM за Кейт ето това много ми хареса
, някой ако намери в цял ръст ще е супер  Praynig

ПП Намерих си

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 12:36 от Lana

# 739
Много ми харесва цветът на роклята на Анджелина, но иначе и на мен тя самата ми харесва повече в ярки цветове (когато ми харесва изобщо).
Двете рокли обаче са малко различни, нали? Тази на Анджелина е с презрамка през врата, което ми харесва повече от тази на манекенката.

Еха, Lana- eagle eye, нищо не ти убягва  Simple Smile  Да, различни са, модифицирали са я за Анджито.

Роклята на Катрин на пръв поглед- впечатляваща, на втори и трети лееееко "матронска" да не кажа бабешка, но леко все пак.
 Абе по- скоро ми харесва на мен, отколкото не, даже много ми харесва, няма да я гледам често, за да не я намразя накрая  Joy

# 740
Катрин ми харесва страшно много в дантелената рокля. Малко жени могат да ноят хубаво дантела без да приличат на бабички. Много е изящна тази жена страшен фен съм и.

# 741
# 742
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чарлийз е наистина великолепна Heart Eyes

# 743
 Разкошна е, много я обичам!  Отдавна я наблюдавам, винаги изглежда великолепно, безпогрешно си подбира цветовете  Heart Eyes
   Като гледам, холивудските звезди вече са на пролетна вълна ето и Дж.Лопез в ярко оранжев сет на Phillip Lim
 и полата

# 744

От компроматната
Анджи  е в Салваторе Ферагамо от глава до пети.

# 745
Ауу, мумия Rolling Eyes

# 746
  • In The Middle Of Nowhere

Ох ще ме убиете  hahaha В компроматната пък току-що прочетох, че прилича на Лърч  Laughing
пп: поправям се, било е за брат й.

Що се отнася до тоалета, имам някакво особено дежа-ву, че съм виждала такъв на някой друг/или пак на нея нещо подобно/ преди...

# 747
  • София

Ох ще ме убиете  hahaha В компроматната пък току-що прочетох, че прилича на Лърч  Laughing
пп: поправям се, било е за брат й.

Що се отнася до тоалета, имам някакво особено дежа-ву, че съм виждала такъв на някой друг/или пак на нея нещо подобно/ преди...

Тук с черна кожена рокля

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 15:09 от Little Evil

# 748
Ами не ми харесва, цялата е само жили, болно бяла кожа и джуки Tired. И преди да отслабне, не ми харесваше, толкова непропорционално тяло без никаква талия и със сплескан задник...

# 749
  • In The Middle Of Nowhere
Little Evil, не ми се отваря, дай линк към конкретната снимка, а не цялата страница ако можеш  Peace
Втора ми се отвори, но на мен по-скоро горната част ми е позната

Джой, и на мен не ми харесва сега за разлика от преди. Бяла и слаба, а в лицето има широка челюст/овала на лицето, не знам дали го обяснявам добре/, което по принцип не харесвам при жени.

Общи условия

Активация на акаунт