Звезден Стил и Мода

• 64 810
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честита Нова година!

Къде мога да я видя на това, последно събитие което споменаваш, Lana ? Изостанала съм напоследък, че много работа покрай празниците  Sick

Малко позакъсняло, но за това говорех. Може да е от светлината, най-вероятно е така, но не ми харесва.

Сигурно съм единствената, но роклята на Кейт Бланшет ми е ужасна. Знам че щом съм я запомнила е уникална, но това не я прави красива, поне в моите очи. Особено с тези жълти неща, все е дно някой е метнал спагети по раменете, а отпред е сложил лигавник да не се изцапа. Повечето от останалите ми харесват, с изключение на роклите на Ема Стоун и Фрийда Пинто, както и раменете на Анджелина. Обаче съм сигурна, че имаше и по-красиви неща тази  миналата де година. Но пък кой е казал, че трябва да се съгласяваш с тия класации  Laughing

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 09:48 от Lana

# 706
  • София

Сигурно съм единствената, но роклята на Кейт Бланшет ми е ужасна.

Не си Wink
Аз от цялата класация харесвам само роклята на Нина Добрев Blush

# 707
  • София

Сигурно съм единствената, но роклята на Кейт Бланшет ми е ужасна.

Не си Wink
Аз от цялата класация харесвам само роклята на Нина Добрев Blush

Аз също изобщо не я харесвам. Много ми е ... не знам... не хубава  Mr. Green
Странна ми е с това жълто нещо... не знам  Blush

# 708
Някой гледа ли "Комиците" в новогодишната нощ? И по-точно ме интересува рокличаката на Преслава.Мернах я за секунди, но ми грабна окото Heart Eyes

# 709
  • София
Аз мога само със запис да помогна http://vbox7.com/play:0bd1084ba3  Wink

# 710
  • София

Спам: Какъв ярък пример за плейбек, обаче!

# 711
Преслава, доколкото знам тук от форума, си има някаква шивачка при, която си шие тоалетите. Виждала съм я в реплики на Версаче 1, 2 пъти, тази рокля по принтовете също може да се каже, че е черпила "вдъхновение" от Версаче, там принтовете са на голяма  почит.  Не се сещам за едно към едно такъв модел,(което не значи, че няма) но подобия колкото си щеш..

# 712
  • София
Харесва ми рокличката на Преслава.

# 713
Преслава, доколкото знам тук от форума, си има някаква шивачка при, която си шие тоалетите. Виждала съм я в реплики на Версаче 1, 2 пъти, тази рокля по принтовете също може да се каже, че е черпила "вдъхновение" от Версаче, там принтовете са на голяма  почит.  Не се сещам за едно към едно такъв модел,(което не значи, че няма) но подобия колкото си щеш..
Щом меркантилница казва, значи е така Hug

Спам: Какъв ярък пример за плейбек, обаче!
Определено.

# 714
 Ванилия*, недей така сляпо да ми вярваш, щото аз  често и насляпо си говоря  Joy 
Рокли подобни на тази, наистина могат да се намерят навсякъде, а платът не изглежда да е особено скъп, затова смятам, че е от шивачката ѝ, а всъщност е  възможно да  е от всякъде м/у Щатите и  Китай    Crazy

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 13:57 от меркантилница

# 715
Ванилия*, недей така сляпо да ми вярваш, щото аз  често и насляпо си говоря  Joy 
Рокли подобни на тази, наистина могат да се намерят навсякъде, а платът не изглежда да е особено скъп, затова смятам, че е от шивачката ѝ, а всъщност е  възможно да  е от всякъде м/у Щатите и  Китай    Crazy
На мен ми заприлича на една рокля на Зара, но не я намирам в нета.
Знам ли може пък Преслава да се е объркала с някоя реплика  Mr. Green

# 716
  Отдавна се каня да пусна линк към шоуто на звездната стилистка - Рейчъл Зоу, вече и дизайнерка де. Сред нейните клиенти са Деми Мур, Камерън Диаз, Моли Симс, Лив Тайлър, Джен. Хъдзън, АнитУ Хатауей, Ева Мендес и др. В тубата са качени до 4ти сезон на шоуто, но не знам защо не намирам първия, а само от втория, което е жалко, защото и първият е интересен... Rolling Eyes

За, който го интересува  ТУК  Интересно е да се види.

Мерил Стриип в Стела Маккартни и Rachel Weisz в Ал.Маккуиин май Салма Хайек беше носила тази рокля, но не ми се занимава сега да я търся. Рейчъл е много красива, обаче моите очи са все насочени към мъжът до нея  Embarassed   Heart Eyes Много секси и безупречно облечен! Това би трябвало да е Армани.

# 717
Много харесвам Рейчъл Зоу, но не ми допада, че облича звездите горе-долу по сходен начин и ги прави леко безлични.

# 718
 На мен повече ми харесва начина по който тя самата се облича, отколкото как си облича клиентите  Simple Smile  И колекциите ѝ ми харесват това си е изцяло нейния стил на обличане,много харесвам блейзърите и обувките ѝ.

# 719
Да и на мен ми харесва как се облича, въпреки че не съм фен на бохо стила, да не говорим за широките панталони и широките дрехи въобще.

Общи условия

Активация на акаунт