Звезден Стил и Мода

• 64 820
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Къде мога да я видя на това, последно събитие което споменаваш, Lana ? Изостанала съм напоследък, че много работа покрай празниците  Sick
 Аз също съм фен на роклята, разкошна е, просто с рокля от кадифе после обувки, които според мен пак са кадифе примерно тази Прада я е носила вече затова я пускам, но не знам дали са същите обувки като на бала, после velvet клъч, тук много става май? Всичко по отделно е страхотно  Heart Eyes Тя има 100 чифта нюд обувки от любимия ѝ L.K. Bennett, можело е просто да обуе някои от тях, но нищо де, пак изглежда чудесно.
Пак тя в тази рокля.
Ето Оливиа Палермо в чудно палто тук и още по- разкошна чанта  Heart Eyes тук
 Дита фон Т., винаги изглежда прекрасно в такъв тип рокли, просто са правени за жени като нея!

# 691
Затова е много кофти да носиш черно в различни материи на подобни събития, на които снимат със светкавици - защото по различен начин отразяват светлината и изглеждат точно като избелели. Мисля, че едва ли са протъркани.

# 692
  Бионсе във всичко на Ал. Маккуийн,  което не ѝ е помогнало да изглежда добре, само за чантата не знам на кого е. 

ОМГ !!! какъв разкош Даутцен в Джамбатиста Вали  Heart Eyes  Какво ли е чувството да носиш нещо толкова красиво, сигурно затова се е ухилила така...

# 693
Да питам и тук??Някой знае ли къде да си намеря полата на Вики от Мастило с която беше последно.Една такава обемна,черна?Като водеща на Българската  Коледа я видях с нея.
Много благодаря ако някой се включи и каже.Нещо не съм на ти с модата,ама много ми хареса тоалета й.
Мерси!

# 694
Къде могат да се видят снимки на тази Вики от предаването ?

Дженифър Хъдсън  "откраднала" роклята на Оливиа Уайлд с която беше през Януари на Голдън Глоуб. Няма лошо, и на Дженифър стои чудесно.

# 695
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=57783
Ето тук има една снимка,повече не открих.Като кликнеш на нея и се увеличава.Извинявам се за качеството на снимката.Меркантилница в теб е моята надежда.Направо съм удивена от това как запомняш модели на дрехи и на кой дизайнер са.Аз направо имам чувството ,че не съм жена.Рядко да ми хареса нещо,а да запомня на кой е абсурд!

# 696
  Joy  Как си ме похвалила, да му е неудобно на човек да не знае...Ами, нищо не ми говори тази пола, доколкото е възможно пола да говори....
 Мога единствено да те посъветвам, да търсиш запис или качено видео някъде  на предаването с финалните надписи, ще пише нещо подобно като "Гардероб водещи"  или "Стайлинг водещи" и т.н.  Там ще намериш отговор на въпроса си! Това момченце до нея нали е Иван? Кой облича Иван и Андрей по принцип ??
 Съжалявам, че те разочаровам, но пък може някоя друга съфорумка да знае и да се включи. Охх...Иван, ама това май е Андрей  хахахахха  Не се смейте!! Никак не съм запозната с българските звезди, освен с фолк певиците и техните ментета... ooooh! И то тях ги научих от компроматната тема.  

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 13:43 от меркантилница

# 697
Исках да ви постна една анкета на Woman.bg ,но бгмамма го отчита като спам Tired
Анкетата е за най-стилно облечена българка и на първа позиция е...Галена Shocked
Следвана от Алисия ,Николета и т.н.

# 698
 Ми, че стилни са момичетата, все пак носят реплики на световни дизайнери. 
Аз подозирам, че този сайт е спонсориран от разните там Галени, Анелии и Цветелини...Не вярвам да са толкова зле, че постоянно да им публикуват ментетата и всеки път да ги възхваляват до небето и обявяват за истински, че и ги сравняват със световните звезди, които са ги носили и снимки пускат  Joy Joy 
Не може да са дотам слепи, или ??? Платени са и това за мен обяснява всичко.

# 699
Ми, че стилни са момичетата, все пак носят реплики на световни дизайнери. 
Аз подозирам, че този сайт е спонсориран от разните там Галени, Анелии и Цветелини...Не вярвам да са толкова зле, че постоянно да им публикуват ментетата и всеки път да ги възхваляват до небето и обявяват за истински, че и ги сравняват със световните звезди, които са ги носили и снимки пускат  Joy Joy 
Не може да са дотам слепи, или ??? Платени са и това за мен обяснява всичко.
Само бегъл поглед съм хвърлила на сайта ,но ти ме накара да се замисля.

# 700
АААА жива да си Меркантилница!
Убий ме ако ми дойде на мен на акъл да видя във финалните надписи отде е полата!
Мерси много!

# 701
  • София
Честита Нова Година, момичета! santa2  madnoel People Santa Close-mas:

Къде се спотайвате?   Thinking
Не дойде ли време някой /меркантилница ?  Mr. Green/ да ни покаже малко коледни и новогодишни дрешки на звездите?  Flutter

# 702
# 703
  • В полите на Пирин планина
Най-добре облечените през годината, според модните критици:

1. Zoe Saldana in Armani Privé – 2011 Cannes Film Festival “The Tree Of Life” Premiere
2. Cate Blanchett in Givenchy Couture – 2011 Oscars
3. Rosie Huntington-Whiteley in Naeem Khan – ‘Transformers: Dark Of The Moon’ Berlin premiere
4. Angelina Jolie in Atelier Versace – 2011 Golden Globes
5. Nicole Kidman In Jean Paul Gaultier Couture – 2011 Grammys
6. Emma Stone in Giambattista Valli -’Friends With Benefits’ New York premiere
7. Freida Pinto in Antonio Berardi – ‘Immortals’ LA premiere
8. Nina Dobrev in Donna Karan – 2011 Emmy’s
9. Zhang Ziyi in Christian Dior – ‘Love for Life’ Rome Film Festival premiere
10. Amber Heard in Elie Saab – ‘The Rum Diary’ LA premiere

Ето от тук:
http://www.redcarpet-fashionawards.com/2011/12/23/best-dressed-o … tics-choice-2011/

Аз ще постна тези, които на мен ми харесаха най-много:

# 704
Честита нова година на всички!!  Hug Hug

Аз пак съм с недостиг на време, влизам чета тук - там, когато мога и не остава време да качвам снимки.
Само след две седмици идват наградите Golden Globes 2012 и ще имаме, много материал за гледане, нямам търпение!! А, малко след това идват и Оскарите  Party Party
Lady Brinne И в моята класация Кейт Бланшет беше на първо място, докато не видях Нина Добрев на Еми наградите  Heart Eyes   измести я само малко, та сега е на второ. Никога няма да забравя когато видях Бланшет да се движи в тази рокля, изглеждаше като кралицата на Елфите, нещо което на снимките за съжаление не се вижда...
  Никол Кидман също ми е любима в това Готие , абе всичките са хубави! Единствено Ема Стоун в това червено- розово сетче ми дразни окото, но точно това ѝ е хубавото на модата, че всеки я гледа с различни очи, няма определние за грозно и красиво, защото за мен грозно, за други 100 ще е красиво и обратното.
ГаГа, сериозно ли ВЛАЧИ кожата по земята?!!??! Заслужава голям пердах!!!  Joy

Фърги да ѝ се ненадява човек, този път се облякла в чудна рокля, щеше да е още по-добре, ако тя самата не беше толкова ниска, но пак е хубава. Иначе роклята доста напомня на това Живанши, което пък напомня и на едно Версаче, но така е в модата, което също я прави забавна, кой от когО копирал и т.н.
 Ето пак ГаГа този път в Ателие Версаче  харесва ми тази рокля, има нещо old hollywood glam  в нея...

http://prikachi.com/images/530/4221530H.jpg  Това е Версачето, което напомня на Живаншито, което пък напомня на Сирано Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 22:57 от меркантилница

Общи условия

Активация на акаунт