Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Wink  и в окръжна разрешават срещу заплащане,но наистина е добре да проучиш коя болница къде е !!!късмет и леко раждане!!

уффф,този вятър ще ни отнесе!сутринта ми беше студено и със жилетката  дори...
събирам идеи за подарък за 10 год.момиче...моето Ели ще става на 10!!!!!не мога да повярвам кога мина това време....

# 121
Благодаря за отговорите, а къде условията са по-добри в окръжна или в АГ-то?

# 122
Mery_red, то и по обед на сянка си беше студено  Rolling Eyes
Къде ни отиде лятото  Crossing Arms Днес като гледам същото положение ще е  Tired

savina_h аз лично раждах в АГ заради неонатологията. И защото бебетата са си постоянно при майките  Peace В окръжна е една идея по добре откъм материална база. И на двете места без уговорка може да случиш на добър и не дотам добър екип.

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 09:04 от DZ

# 123
  • Варна
В Окръжна бебетата също са постоянно при майките. Моето даже ми го оставиха веднаха след раздвижването, а не на третия ден (както е в АГ). Иначе в съседство до стаята на родилите се намира бебе-боксът, където можеш да оставиш детето и да си починеш, има прозорец през който се вижда вътре. Аз лично го оставях за малко, даже акушерките бяха бесни, че им създавам работа - предпочитаха да ни раздадат бебетата и да си клатят краката, отколкото да ги наглеждат в боксовете. Да не пропускаме и стаите с 2 максимум 3 легла и самостоятелен санитарен възел. В АГ на 6 жени се пада една баня+тоалетна. Знам че за някои дами не е решаващо,но за мен това беше от значение.

# 124
  • Варна
Момичета ,здравейте Hug
Имам едно въпросче относно детските кухни,по-точно тази ,която се намира срещу пазар Левски
Дали сте доволни от тази кухня (ако има някой ,който я ползва) и цената каква е? newsm78

# 125
Аз раждах ноември в АГ и на 2 стаи с по 2 легла имахме баня и тоалетна отделно, отношението беше добро...мен много ме стряскаха, че било много грубо, но дори бяха много мили всички ( може и да е късмет ) и интересното беше, че не правеха разлика между раждали с уговорка и без...

П.п бях на 4 етаж, а не във ВИП-а

# 126
Момичета ,здравейте Hug
Имам едно въпросче относно детските кухни,по-точно тази ,която се намира срещу пазар Левски
Дали сте доволни от тази кухня (ако има някой ,който я ползва) и цената каква е? newsm78

Едни и същи са всички кухни във Варна.
В тази специално храната се носи от кухнята на Цар Освободител.
Аз лично съм доволна. Цената е 6лв за 5 дена и 8.40 за 7 дена.

# 127
  • Варна
baby_doll благодаря ти Hug

# 128
Аз също раждах в АГ.Стаите са си с по 2 легла и на две стаи се падаха общи баня и тоалетна.Родих 00:15, и към 11ч. ми доведоха дъщеричката при мен.Това,че на 3-тия ден ги водели,за пръв път го чувам.Но аз раждах преди 5г. може нещо да се е променило,знам ли!?!
Иначе и аз съм доволна от отношението.  Peace

# 129
на 3 ден ги дават в АГ-ТО  ако си родила секцио Wink

# 130
Ахам.Ясно.Това не го знаех.  Peace

# 131
  • София
днес на центъра ми дадоха флайер с инфо за цирка:

Цирк "Орион":

делници: 18:30ч.
уикенд: 17:00 и 19:00ч.

Циркът е над Гранд МОЛ Варна до зала "Локомотив".

за контакти: 0898 430 350

# 132
Здравейте! Скъпи майки от Варна, имам една молба за помощ с информация. Ще пътувам с детето си до Варна с влак, а с нещо друго трябва да стигна до Слънчев бряг. Моля ви, кажете ми с какво мога да се придвижа до Слънчев бряг / маршрутка или автобус / и от къде тръгват, как да стигна до началната им спирка или автогарата. Благодаря ви предварително!

# 133
От жп гарата с такси или автобуси 22, 41 се стига до държавната автогара и оттам с маршрутка или автобус за Бургас. Със сигурност има маршрутки през час ако не се лъжа от Частната автогара ( ул.Доброволци 7 ). Частната се намира много близо до държавната ама там някой по хубаво да ви упъти на място . Пеша е на около 5 мин едната от другата.

# 134
  • Варна
Момичета, на 30.06, 01.07., 02.07 в Морската градина в рамките на някакво мероприятие (не разбрах точно) има много интересни занимяния - до Раковината има щандове за творчество (рисуване, моделиране и т.н.); под кривото дърво има цирк, в който учат децата на циркови номера; а под Пантеона има игри на открито - не се сърди човече, Дама, Ура и др.

Общи условия

Активация на акаунт