Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 884
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • в огледалото на живота
Привет морски сирени  Simple Smile
Пиша ви със въпрос и дано ми помогнете.
По празниците/около 24 май/ ще сме компания от семейства във вашия град в местността Долна Трака/вилната зона/.
Интересувам се плажа на какво разстояние е от вилните къщи?
То зависи и от самата къща де,но орентировъчно,че повечето сме с малки дечурлига.... Laughing
Разстоянието от центъра на града с автомобил колко е ?
Ще съм ви благодарна ако се включите  Hug

А и още нещо,тъй като едно от семействата ще пътува с влак,какъв транспорт може да се използва от гарата до вилната местност?
Такси/като цена/,автобус,маршрутка?
Поздрави от слънчево Русе и синия Дунав  Wink

# 631
  • в огледалото на живота
Наистина ли няма кой да ми отговори? Rolling Eyes

# 632
  • Нейде из лудите гори...
Здравей, от сутринта се опитвам да ти пиша, но така не остана време да завърша пост  Peace
Плажа не е далеко, поне аз се сещам за един приятен малак плаж до рибарското селище. От главния път до плажа са не повече от 10минути пеш  Peace
Разстоянието от Катедралата е около 8 километра , а от гарата до Долна Трака се стига с автобус 31А, но не и 31!!!  Такси няма да вземе повече от 10 лева, дано съм била полезна  Mr. Green

# 633
  • в огледалото на живота
Здравей, от сутринта се опитвам да ти пиша, но така не остана време да завърша пост  Peace
Плажа не е далеко, поне аз се сещам за един приятен малак плаж до рибарското селище. От главния път до плажа са не повече от 10минути пеш  Peace
Разстоянието от Катедралата е около 8 километра , а от гарата до Долна Трака се стига с автобус 31А, но не и 31!!!  Такси няма да вземе повече от 10 лева, дано съм била полезна  Mr. Green
Благодаря ти много марсика!
 Hug
Идеално ни устройва!

# 634
Мисля, че и №9 ходи сега до гарата, не съм сигурна и за 51. Ако хваните читаво такси и не Ви метне в сметката , предполагам, че  повече от 10 лв не би трябвало да излезе. Имайте предвид, че автобуса върви в най-долната част на траката.

# 635
А знаете ли последния 148 в колко чеса минава през тракия ?

# 636
# 637
Влизам да помрънкам колко е ужасно без вода... Вече минаха около 27 часа и ни помен от вода. Дано поне си изпълнят днес писанията и да я пуснат в 12. Twisted Evil

# 638
  • Варна
Влизам да помрънкам колко е ужасно без вода... Вече минаха около 27 часа и ни помен от вода. Дано поне си изпълнят днес писанията и да я пуснат в 12. Twisted Evil

И аз да се включа с мрънкането...вмирисахме се !!!

# 639
просто не мога да повярвам какво се случва в тези модерни времена, но... УРА!  -  вече я пуснаха! newsm44
Сега остана и налягането да се оправи и щастието ще е пълно.

# 640
# 641
Момичета, въздържайте се в началото да я използвате, ужасно мръсна е. Станах нещо като мини експерт, защото живея в близост до ремонтираният участък на Ген. Колев и почти е ежедневна изненадата да нямаме вода ... обадих се във ВиК и от там ме посъветваха няколко дни след спирането да не я използваме за пиене и готвене. Но като се има в предвид, че малкия постоянно си лапа ръцете, не я използвах и за миене.

# 642
Аз я прекарвам 2 пъти през Брита за пиене. И за готвене пак оттам.
Ама при къпане и  пране...

# 643
 Здравейте,искам да намеря една приятелка от детските си години,но не съм я виждала от 29г Simple Smile
Казва се Грета ( казвах и Гретхен) и е на около  50г. Има дете  на 30г  Живееше срещу кино Република. Ако някой я познава,моля да ми пише на лични. Искам да я открия и да изпием по едно кафе.  bouquet

# 644
  • на североизток от Рая
  Здравейте, момичета!

Отново съм при вас! Вчера бяхме във Варна цяял ден. Обикаляхме моловете, магазини... ooooh! Последни приготовления покрай абитуриентката ни. Е, всичко, което търсихме, намерихме във Варна. Любимият ми град и този път не ми изневери.  Heart Eyes

Тук съм по друг повод. Последният пост, на Вилия Палаузова , ме накара да се включа.
 И аз искам да открия една много близка приятелка от детството си. Казва се Мария. Живееше на ул "Раковски" 57. Мога да напиша и целият адрес, още го помня наизуст. Пишехме си по3-4 писма на седмица. Целите ваканции прекарвахме на село при бабите си и бяхме неразделни. Изведнъж животът ни раздели. Не знам дали тя не  е в чужбина. На 38 години е.
 Дано някой случайно да ме ориентира как да я намеря. Поне да си пишем.

Благодаря ви предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт