Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Мрежа за пеперуди може да си направите с палката на един китайски федербал от магазините за 1лв. Махате мрежата и слагате финна мрежичка или тензух.

# 661
Ееее, супер идея!   bouquet sky* благодаря!

# 662
Момичета извинявам се,че нахлувам така в темичката Ви,но имам нужда някой ако може да ми помогне с малко информация.Опитвам се да подам детските и ме препращат от един телефон на друг.Някой знае ли къде се намират социалните които отговарят за район Трошево.Последната ми каза да търся район Победа.Влизам в търсачката,не мога да открия адреса.Нова съм в града а имам 2 седмици срок за да ги подам .Ще съм много благодарна ако някои ме насочи за да не се лутам по улиците.

# 663
  • Варна
Аз знам къде е СП за район Трошево, но как да го обясня...Една бяла сграда в кв.Възраждане, бивша банка "Биохим". На поляната между блоковете е, в близост има и детска градина, намира се преди Кауфланд. Ще се опитам да намеря точен адрес.

Ето какво намерих - квартал "Възраждане", сградата се намира до бл.52, улицата се казва "Блян" и минава между Лидл и Кауфланд. Ако се движиш по пътя на тролеите, това е първата пресечка вляво преди последния завой най-горе на баира. На ъгъла има новопостроен блок с аптека и бистро "Амира", продължаваш по тази улица и някъде вляво е "Социално подпомагане".
Ако се движиш по бул. "Република" и завиваш за Кауфланд, просто не влизаш в паркинга на магазина, а продължаваш по тази улица и някъде вдясно (май зад някакъв трафопост) беше сградата.
Дано да ме разбереш, че съм много зле с обясненията.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 14:23 от Bluebell O'Smallheaven

# 664
  • Варна
Не изместиха ли СП, касаещо детските на ул."Цар Асен" 43 за целия град?

# 665
  • Варна
Аз подавах заявление за детски в края на март и беше точно в тази сграда във Възраждане. Ако след това се е променило нещо - може, не знам.

# 666
  • Варна
Явно аз съм се объркала нещо. Че ги преместиха, преместиха ги, но явно не е за целия град. Peace

# 667
Там са си ,аз преди 10 дена подадох заявление,не са изместени.

# 668
# 669
# 670
Хубави цвички от ест. кожа има в Колев и Колев.

# 671
Много Ви благодаря момичета Simple SmilePeaceутре съм там  bouquet

# 672
Привет   bouquet
Случайно да приемате ново попълнение  Sunglasses  Ние се прибираме скоро ,а аз и бебо ще останем цяло лято и Варна ще ни е топ града за разходки    Heart Eyes   немознавам града,но мъжо е от Девня,а аз често се губя и ще има да обикалям с картата и количката,важното бебчо да се разходи  Joy
Искам да запиша малкия на плуване,някой знае ли нещо по въпроса ?
При нас неспира да вали,надявам се там да е по хубаво времето.До скоро момичета   Hug

# 673
Добре дошла!
Във Варна всички места на които аз знам за плуване за малки деца са над 4 години.Когато Папи беше горе долу на 3 и аз изявих желания,но не успешно.За щастие детската ни градина е със басейн и се уредих ме Mr. Green Но наистина за толкова малко дете ми се вижда невъзможно

# 674
Кой беше писал за сладкарница мечо пух? да се яви на хоризонта да ме просветли,к"ви са що са детските торти,хубави ли са,скъпили са?

чакам Flutter

Общи условия

Активация на акаунт