Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Чудесна кучегледачка която още си чака тортата Whistling Mr. Green

Малката четерикрака пикла е много сладка и се забавлявахме докато ни беше на гости Laughing

# 151
Момичета някой можели да ми даде телефона на Тубдиспансера  Praynig
Търсих из нета но нищо не намерих а трябва да заведа баткото за Манту.

# 152
Момичета някой можели да ми даде телефона на Тубдиспансера  Praynig
Търсих из нета но нищо не намерих а трябва да заведа баткото за Манту.

Михайлова, заведи го във Военна болница  Peace
Аз там водих Калоян.

# 153
baby_doll педиатърката ни иска да го заведа в Тубдиспансера,абе в петък мятам го на колата още сутринта и го водя Laughing

# 154
baby_doll педиатърката ни иска да го заведа в Тубдиспансера,абе в петък мятам го на колата още сутринта и го водя Laughing

Тя и нашата така искаше, защото не знаеше, че може и във военна болница  Laughing
Успех, дано не се налага да го боцкат после пак  Peace

# 155
  • Варна
Здравейте, поздрави от мен.
В процес на търсене за закупуване на жилище във Варна. Исам да Ви попитам кой квартал най-много Ви харесва за живеене ? Попаднах на това http://www.youtube.com/watch?v=YgbWw5W-FfQ , има ли го още този проблем ?

# 156
  • София
В процес на търсене за закупуване на жилище във Варна. Исам да Ви попитам кой квартал най-много Ви харесва за живеене ? Попаднах на това http://www.youtube.com/watch?v=YgbWw5W-FfQ , има ли го още този проблем ?

еее, нали се сещаш, че кой където е свикнал, ще каже, че е най-хубаво  Wink Зависи какво търсиш и по-точно какъв тип човек си. Едни търсят отдалечени квартали, спокойствие и т.н, други не биха заменили централните части за нищо на света  Peace

# 157
bili_mi6leto , Pink , добре дошли!
Нашата ЛЛ е Ели Чумпилева. Ние сме си доволни като цяло. При нея има много малки  деца и винаги се чака доста (това е лошото Wink ) . Тя е в градска болница... и ако се ориентираш за ЛЛ от там, ще ти е близичко, щом ще живеете до катедралата засега.
Иначе ние сме на Патриарха...не ми е много близко, но не е и чак толкова далече Simple Smile
А може ли да ми кажеш дали е в болницата всеки ден и долу- горе по кое време да я търсим?
П.С. Това трябва да е болницата някъде околко катедралата, нали?   Blush

# 158
Имам свободни купони за детска кухня на Цар Освободител за събота и неделя за 1 и 2-ра група. Ако някой има инерес да пише   bouquet

# 159

ами лично аз мисля ,че най-хубавите места за живеене са в близост до морската градина.
Нямам нищо против кварталите/живяла съм там в невръстното си детство/ ,но си е друго да излезеш от дома си и след минутки да си на алеите,на плажа..или до повечето важни места в централните части на Варна.
От друга страна вече има възможност да си живееш  спокойно на виличката ,с дворчето и....и ако си мобилен...за нула време си в града.
Хем си имаш собствения простор ,двор ..куче.... hahahaхем  си гражданин..
Въпрос на предпочитания,на това колко големи са децата ,кой къде работи...и т.н

ХАЙДЕ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА  МОЯ ДЕН РОЖДЕН!!!!.ДНЕС ПРАЗНУВАМ ,КАТО ЕДНА МИ ТИ ФРАНЦУЗОЙКА

# 160
Данинка, брей на какъв празник си се родила!
Да си жива и здрава и много щастлива!

В процес на търсене за закупуване на жилище във Варна. Исам да Ви попитам кой квартал най-много Ви харесва за живеене ?

Гръцка махала, Чайка, някои части на Левски и Бриз...
Но какво казва missence зависи какво търсиш, така е трудно да се обобщава.  

# 161
  • София
ако си градски тип човек- близостта до М. градина е хубаво нещо. Център и разширен център те устройва- център, Чаталджа, Чайка, Левски, Бриз, Ч. площад......
Иначе- Виница, Аспарухово, вилни зони......

# 162
Данинка честит рожден ден!Да си жива и здрава,много обичана майка и съпруга!Все така позитивна и много успешна в професионален план!  bouquet

По въпроса за жилището,аз съм родена и живея в центъра на Варна точно на една крачка от морската градина но в последните години така ми е писнало че ако децата бяха по големи щех да се изнеса извън града във вилните зони. ooooh!
Точно до спортна зала сме и по принцип е кошмар да паркираш но когато има някакво мероприятие в залата става страшно.
Мъжа ми е чакал с чесове да паркира #Cussing out
А това че всяка къща и детска площадка стана кооперация и сме "гъз до гъз" буквално много дразни #2gunfire
Като си вляза в къщи и се чувствам като в Биг Брадър всеки те вижда и чуваш всички Twisted Evil

С мъжа ми сме се зарекли един ден като пораснат децата купуваме си някаде виличка и се махаме Naughty

А иначе вежно е където ще си купувате жилища да има добра инфраструктора пазар,болница,детска градина и училище на близо.
Приморски,Чайка,Левски и Червен площад Peace

# 163
  • София
ЧРД и от мен!!!

момичета,

преди време ми бяхте препоръчали "Вълшебния извор" и "Барите" за хапване и добро прекарване с деца. Посетихме ги и "Барите" ни хареса повече.
След седмица пак искаме да отидем на някакво подобно местенце.
Може ли да ми препоръчате нещо различно от горните две? Нямаме против да повторим, но ни се иска да опитаме и нещо ново.

Благодаря   bouquet

# 164
имаше едно ' Изворите' до Аксаково. Имаше животни, големи поляни и заведение!

Общи условия

Активация на акаунт