Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 892
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
имаше едно ' Изворите' до Аксаково. Имаше животни, големи поляни и заведение!

благодаря   bouquet Ще потърся инфо за него  Peace

# 166
missence, виж тази темичка, доста е полезна и приятна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=576337.msg18389628#msg18389628

# 167
имаше едно ' Изворите' до Аксаково. Имаше животни, големи поляни и заведение!
благодаря   bouquet Ще потърся инфо за него  Peace
Ние бяхме скоро там за втори път.
Първият път преспахме там в хотелската им част ( чисто и подредено беше ), а вторият отидохме с децата да хапем и те да потичат насам- натам.
missence, да знаеш, че е едно ниво под Вълшебните и Барите, но пък си заслужава да се посети след като е на толкова близко разстояние от Варна  Peace

# 168
Ето такива са на моя син - изключително удобни - свиркат, но аз му махнах свирките,че много се разсейва като върви: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2507985 … ame=STRK:MEWNX:IT
Благодаря много   bouquet!!! Взехме сандалки и сега малкия жабчо много се кефи като стъпва  running   261uu 

# 169
Да се цопна и аз в темичката, че съм ви изтървала дирите. Laughing
Как я карате в тези жеги? Има ли нови бременни или бебета?
Мернах някъде пост на Галче и видях, че не са вече в БГ и чакат второ бебче. Hug

# 170
  • София
Реа , а кухнята как е? Имаме повод и се колебаем дали да заложим пак на "Барите" или да отидем на "Изворите"?
maiadate , мерси  Hug Започвам да чета.

# 171
missence , на Барите според мен е по - добра кухнята  Peace

# 172
  • София
missence , на Барите според мен е по - добра кухнята  Peace

мерси  Hug

# 173
Здрвейте и от мен аз съм сравнително нова тук , но само в писането иначе отдавна чеета форума като цяло . Гледам много хубави предложения сте дали за Барите и другите места - ако бях видяла по рано - но нищо. На мен ми предстой един рожден ден изненадакойто организирам за милото което стана на 30 г. и понеже той неискаше голям купон аз реших с помоща на милите ни прятели да го изненадаме. Запазила съм една къща в с. Аспарухово и сега мислим как  някой от приятелите ни да го заведе без той да разбере, а аз и другите мили хора 6те го чакаме там.

# 174
marti09 страхотно си го измислила Simple Smile сигурно много ще го зарадвате ... и аз другата седмица ставам на 30 ама съм си избрала не романтичен мъж ... даже и подарък ако искам трябва да му кажа иначе няма да се сети сам  #2gunfire
Весело изкарване на празника на вас   bigdance2

# 175
  • Варна
Привет!
Искам да ви питам къде във Върна мога да си купя дъждобрани - от тези еднократните найлоновите, дето ги раздават по концерти?

# 176
повод Световната седмица на кърменето във Варна

Ето част от обявената програма!!!

27юли - 11:30 ч.
Пресконференция в MALL Варна, клуб "Fusion" с участието на директора на УНИЦЕФ, България-Г-жа Таня Радочай, представител на община Варна, фондация „Карин дом”, Медицински университет, Варна, Национална асоциация "Подкрепа за кърмене", ЛЛЛ-България.
12:30-13:30 ч. Презентация на Г-жа Радочай на тема: "Най-доброто начало за живота на детето. Как да стигнем до там?"

29 юли - 17:30 ч.
СБАГАЛ „Проф Д-р Димитър Стаматов” (АГ болница)
„Хранене на бременната и кърмещата жена” – лектор Д-р Найденова-специалист по хранене и диететика

1 август – 10:00 ч.
Клуб „Fusion”, MALL Варна:
По случай световната седмица на кърменето започва нов цикъл срещи-разговори „Подкрепа от майки за майки при кърмене”в клуб „Fusion”, MALL Варна.При първата среща е предвидено  безплатно излъчване на филма „Гърдата е най-доброто” и среща–разговор с Павлина Николова-доброволен консултант по кърмене към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”.

# 177
  • София
момичета,

бяхме в събота отново в "Барите" и останахме много доволни. Благодаря ви още веднъж за мненията  Peace

# 178
Привет!
Искам да ви питам къде във Върна мога да си купя дъждобрани - от тези еднократните найлоновите, дето ги раздават по концерти?

Аз последно купих от Карфур, обаче единият се сцепи много лошо по време на първото обличане.

# 179
Точно днес по случайност видях такива дъждобрани в пикадили при аксесоарите за коли

Общи условия

Активация на акаунт