Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ами в магазините за 1 лв. мисля че също има

# 181
Здравейте, варненки  Hug
Предстои ни пътуване към Балчик и ме интересува с какъв обществен транспорт можем да стигнем най-бързо от жп гара Варна до там. Бихте ли помогнали с информация?
Благодаря предварително   bouquet

# 182
  • Варна
От ЖП Гара до Балчик май няма директно как да стигнете. Знам, че от частната автогара тръгват маршрутки за Балчик, но подробности не знам.

# 183
  • Варна
Здравейте!  55

Може ли и аз да се шмугна в темата? Много ми е драго! Казвам се Юлия, на пресни 26 - имам си бебе Явор, който е на почти 8 месеца. Пълзи, бърбори и се кокори. Все още го кърмя и си вървим в пакет. 

От Варна съм, но близо 8 години живях в София и за съжаление кръгът ми от познати не включва много майки, с които да общувам, затова реших да надникна при вас. Живея до морската градина(високите блокове до Димят) - има ли и други, които се разхождат с колички в района?  tongue

# 184
Тинтири_минтири , добре дошла  Hug

# 185
Добре дошла на новата мама Юли Hug
Смятам,че можеш да си намериш доста добра компания от майки,който се разхождат често в морската,защото живеят близо.Пожелавам ти успех и дано намериш много дружки.Аз не живея до морската иначе с удоволствие бих се присъединила към теб  Grinning

# 186
Здравейте,  аз се присъединявам към вас  Hug
Ние след 1-2 месеца се местим в Ален мак, детенцето ми е на 1.9 месеца. Ако има мамчета, които живеят там ще съм много благодарна да ми кажате къде се събирате,  има ли някъде площадки, много ми се иска да си намерим нови приятелчета Simple Smile))

# 187
тинтири минтири  bouquet

аз съм всеки ден в морската градина,живея на близко Wink

# 188
  • Варна
Здравейте, видях, че в М-сат имат хубава оферта за интернет, а ние сме решили да сменяме доставчика. Та така... ако някой има отзиви моля да сподели. Благодаря Ви предварително   bouquet

# 189
  • София
ние сме с М-нет. Доволна съм  Peace

# 190
  • Варна
missence, благодаря за отговора.

Изместили са ми темичката тук, не знаех, че има Варненска темичка. Бих искала да се присъединя към вас  Simple Smile
В момента съм бременна, ще раждам в края на Септември, живот и здраве се моля за живо и здраво детенце.

Лек и приятен ден на всички   bouquet

# 191
svetl@, пожелавам ти успех!   Flowers Four Leaf Clover

# 192
  • Варна
missence само да те питам, бързо ли реагират екипите ако има повреда, при лошо време спира ли интернета  Embarassed

# 193
  • София
missence само да те питам, бързо ли реагират екипите ако има повреда, при лошо време спира ли интернета  Embarassed

при нас реагираха много бързо и двата пъти. Единият път беше след ужасна буря, а вторият път имах проблем, за-то смених лаптопа и веднага се отзоваха  Peace Звъняла съм им 3-4 пъти по определени въпроси за настройки и винаги вдигат тел., обясняват  Peace Поне за мен са коректни  Peace

# 194
  • Варна
Има ли някой информация за http://www.hotel-maxim.info/index.php?option=com_contact&Itemid=3
, хубаво ли е, става ли за прекарване на няколко дни ?

Общи условия

Активация на акаунт