Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ние украсяваме на Бъдни вечер..част от целия ритуал по празника на 24ти е украсяването,светване на лампичките, почерпката за стареца и еленчето, разказвне на коледна история и заспиване докато гледаме мигащите лампички.. после слагам подаръците ухапвам бисквитата и моркова вместо приказните герои и заспивам и аз..

# 421
  • Варна
eee, Sky, страхотно!

# 422
# 423
Здравейте! Hug

Помогнете да подкрепим една силна, смела и борбена варненка.

ТУК

Tемата във форума

Варненки сте страхотни.  bouquet

# 424
Здравейте мили мами.
Извинявайте, че се намесвам в темичката ви. Аз съм от Шумен и трябва да си направя ЯМР, а не искам да е тук, насочила съм се към Варна. Бихте ли ми помогнали с информация къде да го направя. В нета прочетох, че в СВ. Марина има ЯМР, обаче не знам колко е нов и колко добри в разчитането са докторите. Казаха ми и за някаква "Сити клиник", за която дори не съм и чувала.
Благодаря предварително!

# 425
В Терапията са най добрите лекари които работят във Варна.. апаратът също е добър..

# 426
  • Варна
Ние украсяваме на Бъдни вечер..част от целия ритуал по празника на 24ти е украсяването,светване на лампичките, почерпката за стареца и еленчето, разказвне на коледна история и заспиване докато гледаме мигащите лампички.. после слагам подаръците ухапвам бисквитата и моркова вместо приказните герои и заспивам и аз..
.

# 427
Здравейте мили мами.
Извинявайте, че се намесвам в темичката ви. Аз съм от Шумен и трябва да си направя ЯМР, а не искам да е тук, насочила съм се към Варна. Бихте ли ми помогнали с информация къде да го направя. В нета прочетох, че в СВ. Марина има ЯМР, обаче не знам колко е нов и колко добри в разчитането са докторите. Казаха ми и за някаква "Сити клиник", за която дори не съм и чувала.
Благодаря предварително!

Разгледай и "Юнайтед Медикал Медицински център Варна Брегалница"  http://www.umg.bg/bg/bregalnitsa-equipment
Имат много хубава нова техника. Но не виждам ЯМР на линка. Може да се обадиш да попиташ.

# 428
Здравейте мили мами.
Благодаря предварително!

Разгледай и "Юнайтед Медикал Медицински център Варна Брегалница"  http://www.umg.bg/bg/bregalnitsa-equipment
Имат много хубава нова техника. Но не виждам ЯМР на линка. Може да се обадиш да попиташ.

НЕ..В Университетска болница е ЯМР последно поколение.Как се записва и колко се чака обаче нямам представа..знам ,че е най-доброто!!!

# 429
И да не объркваме момичето, което явно не е от Варна - Терапията=Университетска=Св Марина  Peace

# 430
И да не объркваме момичето, което явно не е от Варна - Терапията=Университетска=Св Марина  Peace

Sky, мерси за уточнението, аз може да съм от ШУмен, но съм брисала   Embarassed доста по Варна, даже с БНД живяхме 1 год. там, преди да се разделим, а преди 2 год. ми правиха артроскопия, точно в Терапията. Все пак благодаря за загрижеността  Hug
Още днес ще си запиша час за ЯМР в Св. Марина.
Благодаря ви за отзивчивостта! Хубав ден и много щастливи мигове с дечицата.

# 431
  • Варна
Ще има ли коледен бал с маски тази година?

# 432
Здравейте да попитам по запознатите мами има ли и къде детска забавачница за почасово гледане на деца и нямам предвид да играят просто,а да се учат като в детските градини.преди малко гледах в нета за една в София много ми хареса

# 433
mama_mnogoznaika, има частни детски градини. Но почасово едва ли ще намериш.

# 434
почасово какво имаш предвид, когато решиш да го оставяш ли?
защото например мартин ходеше на такава занималня в читалището до нас, но по 4-5 часа на ден ...

Общи условия

Активация на акаунт