Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 914
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, нова съм тук в под форума и имам едно въпросче относно детска кухня 1 която се води на брегалница 1 вчера я търсих и не я намерих , някои имали представа къде се намира точно ? Благодаря предварително  Hug

# 541
Здравейте,момичета!Приемате ли нови попълнения? newsm03
Аз съм Карина,на 23,от Възраждане.

# 542
Кари и аз съм нова и писах по рано , но явно Варненските майчета не влиазат в този под форум вече Simple Smile

# 543
От кой квартал си Simple Smile И аз заподозрях нещо такова ,че има Simple Smile

# 544
  • Варна
Има нещо вярно, момичета..."Старите" се позагубихме  Rolling Eyes

# 545
Ами хайде време е да се завръщате и да се заформи една хубава голяма група,че да излизат децата заедно Grinning

# 546
Е , те децата пораснаха. Имат си вече свой компании с който им е приятно да играят.
А пък и майките са на работа , а почивните дни са кът.
Та *старите* са ясни , младите що не пишете  Laughing

# 547
Аз съм до Окръжна болница и сина ми е на 9 месеца , само за  разходки Simple Smile

# 548
Привет и от мен Simple Smile Не съм влизала тук скоро  Rolling Eyes
Радвам се, че темичката се е оживила  Simple Smile
Ние вече пораснахме....малката стана на 4г, но все още се гледаме у нас...и си чакаме място в градината  ooooh!...Ходим почти всеки ден до училището да си приберем каката...и то това май ни е разходката засега...още малко да се стопли и...
Имам и едно питане: може ли някой да ми препоръча добър невролог, по възможност да работи и със ЗК. Минала година ходих в градска болница при един...но не съм доволна  Crossing Arms

# 549
В медицински център Хелиус има двама добри невролога единият е д-р Бъкарджиева а на другата не и помня името и от двете съм много доволна, но то зависи на теб за какво ти е

# 550
  • София
Привет и от мен Simple Smile Не съм влизала тук скоро  Rolling Eyes
Радвам се, че темичката се е оживила  Simple Smile
Ние вече пораснахме....малката стана на 4г, но все още се гледаме у нас...и си чакаме място в градината  ooooh!...Ходим почти всеки ден до училището да си приберем каката...и то това май ни е разходката засега...още малко да се стопли и...
Имам и едно питане: може ли някой да ми препоръча добър невролог, по възможност да работи и със ЗК. Минала година ходих в градска болница при един...но не съм доволна  Crossing Arms

за д-р Новаков от МЦ "Санита" съм чувала много добри отзиви.

# 551
  • Варна
Аз не посмях да го препоръчам, защото не зная за какво точно става въпрос, но вкъщи сме много доволни от начина, по който лекува пациент с Паркинсон. След като помогна на нас, съм препоръчвала д-р Новаков на много хора с такава диагноза, всички са доволни от лечението.

# 552
Момичета благодаря за отговорите   bouquet
Проблема ми е следният: от около 2 месеца имам непостоянни болки в лявото ухо. Появяват се и изчезват. УНГ-то каза, че ми няма нищо видимо на ухото и че трябва да посетя невролог, за да бъде установена причината за тия болки. Миналата година имах някакви странни бодежи от ляво...сърдечната област, но ЛЛ ме прати на ендокринолог, а той на невролог.Ходих в градска, но не ме взеха на сериозно. Та затова сега си търся стабилен невролог.

# 553
Да не би да е на "Баучер" детската кухня, принципно в целия град децата хапват едно и също готвено, аз давам на моя от 8-ми месец. Доволна съм от разнообразието, неприятното е че използват картофено пюре на прах и замразени зеленчуци, но всеки сам си преценява за детето.

# 554
  • Варна
Момичета благодаря за отговорите   bouquet
Проблема ми е следният: от около 2 месеца имам непостоянни болки в лявото ухо. Появяват се и изчезват. УНГ-то каза, че ми няма нищо видимо на ухото и че трябва да посетя невролог, за да бъде установена причината за тия болки. Миналата година имах някакви странни бодежи от ляво...сърдечната област, но ЛЛ ме прати на ендокринолог, а той на невролог.Ходих в градска, но не ме взеха на сериозно. Та затова сега си търся стабилен невролог.
В такъв случай не смея да препоръчвам Новаков - при него пациентите са все с инсулти, парези, Паркинсон и т.н. Поне аз все такива виждам като минавам покрай кабинета. Не знам дали ще помогне в твоя случай.
Може би УНГ-то иска да ти се провери вестибуларният апарат и затова те праща на невролог. Вие ли ти се свят, гадене, повръщане?

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 23:18 от Bluebell O'Smallheaven

Общи условия

Активация на акаунт