Марка кайма

• 3 027
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз съм фен на каймата на БИЛЛА!

# 16
КФМ,Благоевград,страхотна кайма,наистина от месо.Разфасовка от 400 гр я взимам за 2.30 лв WinkДаже правя и принцесите с такава кайма,не се свива ,повече е на месо.

# 17
Купуваме само Тандем.
Докато Оги не можеше да яде телешко, купувахме свинско месо и ни го мелеха.

# 18
О Скари

# 19
  • зад парка
Най-добрият вариант за мене е да купя месо и да го смеля- не обичам да ми го мелят в магазина, защото не го чистят от жили. Купувам от време на време сланине и я замразява, така че като правя кайма на 1 кг слагам 150 г сланина и задължително 2-3 сурови червени чушки!
Много я харесваме всички в къщи.
Мъжът ми е голям експериментатор в кухнята и той откри рецептата с чушките случайно, след което започнах да я приготвям така в сезона на червените чушки.

Избягвам да купувам готови кюфтета или кайма, но когато нямам време взимам /най-доволна съм/ от КФМ или от Метро.

# 20
В последно време взимаме кайма само от Метро. Иначе купуваме на Тандем.

# 21
Тандем или има една на Асеновград-много е хубава. Вчера вземах на Сами-М изобщо не ми хареса

# 22
И аз не купувам кайма... взимам месо и го смилам в къщи на кухненския робот! Попадала съм няколко пъти на страшно солена готова кайма... с разни отпадъци вътре...

# 23
ако не си смелим в къщи, купуваме готова, но от магазин, където знаем, че мелят хубава кайма. не купуваме пакетирана. напоследък много ни допадат смлените кайми на хит.

# 24
  • все тук
Кайма само домашна - родителите ми гледат телета. А ако свърши, най-добрата кайма в Шумен е на "Брадърс комерс."

# 25
преди билла, сега - кристоф

# 26
  • София
Само Тандем.

# 27
Тандем или купувам от Рамстор - има избор и виждам как я мелят

# 28
  • Шумен
Кайма само домашна - родителите ми гледат телета. А ако свърши, най-добрата кайма в Шумен е на "Брадърс комерс."
Мммм, развалиха я и нея:( Ходя да си меля в Ивет.

# 29
  • Вече в моята си приказка...
Аз пък взимам Сами-М. Нали се прави в Перник и е навсякъде. Незнам дали е добра, нямам много мнение.
Знаете ли за какво се сещам сега: както вече не се купува пилешкото, дали няма да го примесват в саламите и каймите, за да не им застоява по фабриките?!? А ние нищо, че не ядем пилешко - пак ще си го лапаме, ама няма да знаем... и ще го плащаме двойно...

Общи условия

Активация на акаунт