Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 604
  • 841
  •   1
Отговори
# 180
Илоиза
Румениче
Роселин

# 181
Познавам жена на 40+ с име Мариелен - това е точното изписване.
Всички без изключение я наричат Милена  Sick

# 182
Мариелен да няма някаква чужда жилка? Прозвуча ми като Мариолейн, племенничка на бившия ми мъж (холандка).

Цитат
Току-що на площадката един не много възрастен дядо викаше след внучката си: Кярче, Кярче, Ела, деди, тука!

Това е яко!

# 183
  • UK
Мен ми правят впечатление странните имена в тези американски конкурси за красота за деца. Вчера в епизода имаше Крейгън, Макензи, на която майка й викаше "Кензи", имало е и Спаркъл, Съншайн, Кенеди... Не ги помня.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:50 от Малката Госпожица Мърморана

# 184
Мариелен трябва да е Marie-Helene, според мен Thinking

# 185
Макензи е в топ 3 на най-популярните имена за бебета в последните десетина години. Не виждам с какво те изненада.

# 186
  • UK
Не ме изненадва, знам, че е от популярните. По скоро ми направи впечатление начина, по който майката я наричаше - Кензи. За пръв път чувам, но вероятно и това е популярно. Simple Smile

# 187
Сега се сетих,че от на племеника ми групата в детската градина има дечица със следните имена:Ренцо/не е Лоренцо/,Вики-Жак,Силвия-Зара.. Rolling Eyes

# 188
Сега се сетих,че от на племеника ми групата в детската градина има дечица със следните имена:Ренцо/не е Лоренцо/,Вики-Жак,Силвия-Зара.. Rolling Eyes
Вики-Жак момче ли е или момиче newsm78

# 189
Момиче е Вики-Жак.

# 190
 Shocked
Бях готова да се обзаложа, че е момче.

# 191
# 192
Всъщност,цялото и име може да е Виктория-Жак,Вики-Жаклин или нещо от сорта..но и казват Вики-Жак.

# 193
Вили- така се казва синът на семейни познати.

# 194
А приятел на племенницата ми се казва Мирел Rolling EyesМного ми е странно това име за момче...

Общи условия

Активация на акаунт