www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Карлово
Мен ме вълнува митото на по-скъпите поръчки. Тъй като в по-малките градове няма митници, как се процедира в този случай? Нали няма да ми изпратят поръчката в Пловдив и да ходя от там да си я вземам? Видях, че има доста поръчващи и от по-малки градове, ще съм благодарна на отзиви и мнения.
И още нещо. Ровя из няколко китайски сайта - дийлекстрийма, фокалпрайс, тинито, чайнабай, отделно и в ибей, чудя се каква е уловката като разликите в цените на някои телефони, напр. е по 10-20 долара (в диапазон 80-100 разглеждам) и защо само в тинидийл се споменава за платено мито.

# 346
Микки,много добър въпрос и аз това се чудя.Ако поръча нещо по-големичко да не ми го пратят в Пловдив  newsm78

# 347
  • Ямбол
Аз съм от малък град,поръчвала съм от различни сайтове неща за по-големи суми.
Принципно си получавам нещата на пощ.клон до нас,но когато сумата е по-голяма директно получавам известие за централния пощенски клон с печат кои дни от колко до колко часа да се явя,че ще има митничар дежурен в пощата.
Когато отида ми искат да представя документ(банково извлечение)на сумата,или пък ми таксуват ДДС  по сумата,обявена на самото пакетче от Китайците и такса от още 2.50 лв.
Митничаря разрязва леко пакета и след заплащане ми го дава заедно с бележка.
Платеното мито не е само от Тинито,а и от др.сайтове.
Ако мога с нещо да съм полезна,пишете ми

# 348
  • Карлово
Никид, много изчерпателен отговор, благодаря!   bouquet Мен точно това ме интересуваше къде се заплаща митото, защото ако трябва да ходя до Пловдив, ще ми излезе твърде скъпа надценката. Самото мито не ме плаши чак толкова.

# 349
# 350
Здравейте! Поръчах си преди две седмици 4 часовника от сайта и днес дойдоха. Всичко е наред с изключение на единия часовник, който е със счупен секундарник. Секундарника се вижда вътре из часовника. Сигурна съм, че още преди да го доставят е бил така, а не при пренасянето. Както и да е. Въпросът ми е мога ли да претендирам да ми върнат парите или да ми пратят друг часовник. Къде трябва да им пиша, имат ли имейл, на който да им пратя и снимки на часовника, където се вижда падналия секундарник? И изобщо как стои въпроса с рекламациите?

Извинявам се ако е писано по въпроса някъде назад, но в момента нямам време да чета много назад.

Благодаря ви предварително!

# 351
  • Испания
ddiddi,преди време аз им писах ето тук sales@tinydeal.com  ,относно неработещо зарядно,и след две  кореспонденции с тях, ми изпратиха ново  Peace
И между другото,митото е за суми над 150 евро,другото си е ДДС.И аз го плащам в пощата  Hug

# 352
Благодаря ти! Писах им вече писмо и прикачих снимки, където се вижда падналата стрелка. Дано ме разберат, че английския ми е слаб и ползвам и автоматичните преводачи.

# 353
501ba5128c - 3% отстъпка от сумата на цялата поръчка.  Peace

# 354
Zdraveite dnes popadnah na temata za tozi sait i cql den cheta , mn interesno Simple Smile i mi se rodi ideqta da otvorq magazin za telef. kompiutarni aksesoari , kalafi , navigacii i mislq da rabotq s katalog v magazina i ako nqkoi iska neshto da mu go dostavqm.Molq da kajete mnenieto si Simple Smile I vapros4e moga li da pora4vam stokata ot chujbina,6toto ne sam v bg i da dam koordinati v BG da pristiga stokata na brat mi na imeto?I moga li da poracham neshta za 1000 euro navednaj da otide pratkata i kolko 6te se oskapi sled mito,dds i akciz.Blagodarq , nqmam kirilica Sad

# 355
http://www.tinydeal.com/cool-rustete-car-style-zipped-school-bac … 0906-p-32971.html  Тая чанта дойде, хич не е хубава, и няма такъв джоб от горе. А това, че е мн малка , е друг въпрос. Това е размер М,  а S сигурно е колкото портмоне Simple Smile

# 356
  • Карлово
http://www.tinydeal.com/cool-rustete-car-style-zipped-school-bac … 0906-p-32971.html  Тая чанта дойде, хич не е хубава, и няма такъв джоб от горе. А това, че е мн малка , е друг въпрос. Това е размер М,  а S сигурно е колкото портмоне Simple Smile
А отговаря ли на размерите в описанието 185 x 80 x 320mm? Защото като чета за L:220 x 80 x 360mm, то и те са доста малки за моите потребности.

# 357
  • Ямбол
petur_krasimirov,
здравейте в темата ни.
Относно идеята ви,хубава е ,но разбира се-не сте първият хрумнало му това нещо,а още по-малко осъществил я.
Имаме роднина,който от години се занимава с това и сега вече има "палат" построен.
Но той ,наистина работи на дооста едро,и казва,че по изгодно е да си наплати от тук нещата и да отиде на място и да си ги пренесе като заплати за контейнер.
Той живее в по-голям град и е по-печелившо вероятно,но си има много рискове .
Първо-струва ли си да се плаща наем за магазин,заплата на работник,и дали ще остане печалба в крайна сметка.
Второ,аз лично като клиент рискувам и взимам ,но има много,които държат на гаранция,а тук няма такава.
Понякога дори пристигат вече увредени стоките,друг път се губят и въобще не пристигат.
Пиша от личен опит и става въпрос за малки лични поръчки,а не количествени,там вече не знам как стои въпроса.
Относно доставката,пристига на адрес,който вие посочите,така че не е проблем къде се получават,само мисля,че имаше значени ако се заплаща чрез paypal,къде е регистрирана самата карта.
Успех!

# 358
  • София
Някой да има представа къде да търся пратката? newsm78 http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

# 359
след едно излизане и се разнищиха конците на дръжката. Разцуркаха се - дето вика баба ми  Laughing
голям боклук . Tinydeal върнете ми парите  Close
в хиполенд я има същата-не се лъжете да я купувате. пуууу голям боклук- едно адидасче да бях купила поне да знам , че няма да има проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт