www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте,
Някой поръчвал ли си е бански? Харесала съм си тези два модела - http://www.tinydeal.com/sexy-bandeau-two-piece-women-bikini-swim … 8634-p-30976.html ; http://www.tinydeal.com/twopiece-halter-bandeau-top-and-low-cut- … 8997-p-31217.html , но не знам как са като качество.
Друго освен часовници не съм си поръчвала досега от този сайт и исках да ви попитам също когато поръчате нещо на по-висока стойност отново ли си го получавате в пощата или отива на митница?

сега виждам че имало и бански
а къде са им рамерите  newsm78

# 46
  • Ямбол
банските виждам ,че са добавени преди около 1 седмица в сайта,за размери има надолу в страницата таблица със см.
Ако някой поръча,нека даде отзиви след това,сега и аз ще разгледам по-обстоъно дали и аз да не метна някой в кошницата,ако са хубави си струват за цената.
Като дрехи от сайта съм поръчвала клинове,които са прекрасни,в Пловдив в 1 магазин същите абсолютно ги бяха пуснали да е продават по 15-20 лв.

# 47
  • София

сега виждам че имало и бански
а къде са им рамерите  newsm78

Банските са отскоро. Миналия месец като разглеждах нямаше. На снимка изглеждат доста добре, но се притеснявам да не прозират  Rolling Eyes
Размерът е само един универсален, но съдейки по дадените мерки е доста еластичен (долу при описанието на продукта има табличка в сантиметри). Така или иначе на море ще ходя чак септември, сигурно ще поизчакам за някакви отзиви, пък и да видя дали няма да пуснат още други модели  Mr. Green

Сега отново си поръчах часовници  Mr. Green При мен е вече болестно състояние  Crazy Бижута и други аксесоари не нося, но часовнициии... ако можех да си го позволя сигурно щях да имам различен часовник за всеки ден от годината  Laughing Последно получих ето този - http://www.tinydeal.com/stylish-cuff-bracelet-wrist-watch-with-s … 3425-p-20511.html Много нежно стои и е доста изпипан като израаботка. Определено си струва парите.
А от тези - http://www.tinydeal.com/odm-stylish-led-dotmatrix-fashion-wrist- … c5027-p-2646.html изобщо не се лъжете да си взимате. Доста са калпави откъм изработка, а ако случайно сте на слънце изобщо не може да се види колко е часа. Но проблемът не е в тайнито. Зълва ми има същия от дийл екстрийм, а една приятелка от и-бей. Всички са еднакво зле  Tired

# 48
  • Ямбол
А някой да е поръчвал или чувал за такъв магнит за ухо за отказване на цигарите?
http://www.tinydeal.com/quit-smoking-auricular-therapy-magnets-n … 3494-p-27542.html

# 49
Момичета, искам да ви питам какво да предприема (преди седмица бях писала отново във форума), на 29 Април пуснах поръчка от сайта, която беше изпратена на 2-ри Май. В сайта пише, че срока на доставка е 15-20 работни дни. В петък (27.06) писах на китайчетата в онлайн чата, защото на тази дата стават точно 20 работни дни, и ги попитах какво се случва с поръчката ми, а те ми писаха, ако е възможно да изчакам още и не ми казаха нищо конкретно. Към днешна дата все още нищо не е пристигнало и се чудя какво да правя. Вие чакалили ли сте повече от месец за доставка?

# 50
  • Ямбол
да,чакала съм ,обикновено за 34-35 дни идват.Въоръжи се с още маалко търпение,ако не им пиши на мейла,те са любезни и отговарят,ако не,ще ти възстановят парите Simple Smile

# 51
Чудесно, поуспокоих се малко, вече почнах да си мисля, че само при мен с моя пуст късмет, са се объркали нещата и ще си остана с пръст в уста  Grinning Мерси.

# 52
  • Ямбол
пиши като си ги получиш

# 53
Получих го  Laughing и съм много доволна, само дето давах толкова зор.  Simple Smile

# 54
# 55
  • Испания
Днес получих пратки от 10,05-пратени на 13.05  PeaceНо по-интересното е ,че чаках две ,а получих три  пратки:ooooh:Едната е буквално дублирана-само за 1,16 долара е-филтри за електронна цигара-пристигнаха две вместо една пратка-в началото помислих да не би аз да съм поръчала два пъти,но не-веднъж си е поръчката-а на пакетчетата си пише едно и също-час,номер всичко.Просто е дублирана  JoyЕ,нищо не мога да направя,да беше по-голяма сума ,та да им пиша,пък сега  newsm78 Приемам го за компенсация за повредения ми телефон,въпреки че разликата в цената е.....  Mr. Green

# 56
  • Ямбол
От Тинито ли бяхте писали ,че взимате тия хамстери Жу-жу
какво всъщност правят,забавляват ли се децата ,за каква възраст стават?

# 57
  • Пловдив
Днес получих пратки от 10,05-пратени на 13.05  

верно ли  Shocked

# 58
  • София
Днес получих пратки от 10,05-пратени на 13.05  

верно ли  Shocked

A аз вчера си получих нещата, които поръчах на 13.05. Това ми е трета поръчка и трите ми идват за не повече от 3 седмици. Но моите са все дребни неща за по няколко долара, с по-скъпите поръчки може би става по-бавно, знам ли

# 59
Явно не зависи от това, защото и моята поръчка беше много малка и евтина, а мина 1 месец  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт