www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Ямбол
Ами сътрудника на Тинито вече нещо не се включва в темата

# 496
Здравейте, аз имам 2 нови кодове купон за вас:
06eX94I785  3% отстъпка
e4i783Dg45  5% отстъпка
Валиден 11.01-12.31
Всеки акаунт може да се използва само веднъж.
Между другото, всички видове мобилни телефони Android отстъпка до 32% сега на:
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=show_professional&am … id=87&px=gx8s

# 497
Благодаря . ще се възползвам

А къде точно пишете за да ви намалят сумата която е на пакета/за да не ходи на митница? Да не би да е в свободното поле там преди бутона за плащане?

# 498
  • Ямбол
tinydeal, благодаря за бързото включване

soniapro,именно в свободното поле за съобщение се пише молбата ни

# 499
  • Варна
Днес получих ето този телефон: http://www.tinydeal.com/30-wqvga-touch-att-t-mobile-vodafone-unl … 2802-p-37734.html
обаче има надпис "fashion" над четирите копчета отпред, а на снимките в сайта е без никакъв надпис. Писах им за разминаването, искат да пратя снимки. Някой връщал ли е продукт, който не отговаря на описанието и какво става с разходите за връщане? А ако някой прявява интерес към телефона - мога да му пратя реални снимки.

# 500
Да кажеш може ли интернет да се ползва, такива нещица))) Става ли за телефон, за филмчета ... абе всичко което му разучиш сподели, моял))) Praynig
Mалко се забавих, но ето и озивите:
- Интернет - често си губи сигнала, блокира ми наняколко пъти вътрешнат мрежа. Трябва да съм Близо до рутера и да нямам проблеми
- филми - вървят добре, колкото до субтитри - още не съм инсталирала програма като бс плеър и не се виждат. не е телефон и място за сим няма. чете микро сд

# 501
сложих уинап. добре е и музиката. екрана е хубав. батерията издържа около 4 часа. малко трудно се инсталират приложения, но с малко четене по форумите няма проблем.„
доста от нещата по продукта от dhgate  не бяха такива каквито са описали.
примерно с андроид2.2 а не 2.3 е. има вградено usb

# 502
rianonr, благодаря ти за информацията, много полезно!

# 503
За колко време ви идват поръчките от dhgate моята от седемнайсти октомври още я няма а от тинидо дойде за десет дни

# 504
За колко време ви идват поръчките от dhgate моята от седемнайсти октомври още я няма а от тинидо дойде за десет дни

Ами 15-на дни. Провери в бг пощи. Те са проблема, винаги се бавят.

# 505
  • Казанлък
Здравейте!
Днес си получих този часовник от Тинито.
http://www.tinydeal.com/stylish-stainless-steel-mens-analogue-qu … 8037-p-16576.html
Много е хубав, малко е по-голям,отколкото очаквах(не обърнах достатъчно внимание на размерите),но е супер подарък за мъж. Исках да е по-изчистен и в също време да изглежда добре. Стрелките му светят в тъмното,но не и цифрите  newsm78 . Пратката пристигна точно за 10 дена,доволна съм. Но опаковката е доста по-слаба отколкото на Buyincoins...

# 506
  • Благоевград
Извинете но искам да науча къде отиде този сайт oneprincessgift и за да не е спам ако някой има проблеми не теллефона с две сим карти и да дава сигнал.  Hug

# 507

Ами 15-на дни. Провери в бг пощи. Те са проблема, винаги се бавят.

Днес бях за пореден път в пощата митница и пак няма вест от моята поръчка.Писах в сайта на продавача да видим. Laughing Първа поръчка и егати гредата Rolling Eyes

# 508
Здравейте!
Днес си получих този часовник от Тинито.
http://www.tinydeal.com/stylish-stainless-steel-mens-analogue-qu … 8037-p-16576.html
Много е хубав, малко е по-голям,отколкото очаквах(не обърнах достатъчно внимание на размерите),но е супер подарък за мъж. Исках да е по-изчистен и в също време да изглежда добре. Стрелките му светят в тъмното,но не и цифрите  newsm78 . Пратката пристигна точно за 10 дена,доволна съм. Но опаковката е доста по-слаба отколкото на Buyincoins...

За колко време идва от Buyincoins,пуснах снощи два часовника да се приготвя с търпение или ще ме изненадат Grinning

# 509
  • Казанлък
Marina,първата ми поръчка от БИК(с часовник с огледален LED екран и светещи елхички) пристигна точно за 9 дена. Между другото там вече има някои добри предложения с отстъпки 30-70%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт