www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Казанлък
Теси,чак след 2-3 дена ще се появи на сайта на БГ пощи

http://www.bgpost.bg/?cid=176

# 661
Малко офтопик...

За PriceAngels някой да каже нещо? Доволни, недоволни?

# 662
  • Ямбол
Milky,доволна съм,сега имат доста намаления.

# 663
  • между град и село
   Аз да се оплача, поръчах на 09,11 един костюм на супермен и още го няма.Какво да правя, да им пиша ли нещо и какво.До сега не съм се сблъсквала с подобен проблем.Платила съм през пейпал.

# 664
И аз имам направена поръчка на 09.11 и още я няма. И аз се чудя какво да правя.

# 665
  • Испания
Изчакайте още малко,ще дойдат.Аз нямам неполучена поръчка от сайта,забавяне от месец и половина-два -да,но всичко е пристигало.И вина имат немалка според мен нашите пощи.
Може да им пишете в сайта.

# 666
Здравейте . Аз пък имам друг проблем.На 30.11 си поръчах някой неща и като отворя My Order List си стои поръчката ми на Processing. А дали има нещо общо че не е платено с Paypal и получих мейл който не разбрах особено добре  Embarassed

# 667
Milky,доволна съм,сега имат доста намаления.
Благодаря много за отговора. Simple Smile Харесала съм си един часовник и ще го поръчам до 2-3 дена.

Natrapnica, ако не те притеснява пусни имейла, който не си разбрала. Ще се опитам да ти помогна.

# 668
  • Ямбол
dodko,въпросния костюм и аз го поръчах след около 1 седмица,след Хелоуин,но ми пристигна за 13 дни.

# 669
Milky ето писмото 

We have got your payment. We sincerely wish you happiness, cheerfulness and success, and appreciate for your purchasing.
 In order to verify your payment for the items is safety and licit, bank will ask for some information of the big amount payments.
 ------------------------------------------------------------
 Please send us the scan documents of the information about the follows:
 1. Payer’s full name, credit card of the payment (front with last 4 number and back with signature )
 2. Passport/Identity card number of payer, the Passport/Identity card of the addressee:
 3. The signature of Passport and Credit Card of Payer;
 4. Utility Bill (It is used to confirm the bill address and the shipping address.)
 5. Authorization Form(Download, Fill in and Print out the form)
http://downloads.tinydeal.com/TinyDeal-CreditCard-Authorization-Form.doc

then give us a reply with photo or PDF document, we will send these information to paypal for confirming the payment, then we can ship our items to you.
 ------------------------------------------------------------
 If you can't support these information, then we will deal with this order in the following ways, you can choose one of them:
 We refund you money first, and you pay again by:
 1) Paypal,
 2) Western union(FAQ: http://faq.tinydeal.com/Default/Faq_Info/264)
 3) Bank Transfer
 The whole payment for one time. And we will send out your orders in several packages.
 Could you please tell me your suggestion?
 Thank you so much for your cooperation

# 670
Natrapnica,  искат да им докажеш, че това в действителност е твоя акаунт в ПП. Явно нещо ги с съмнява или просто си избрана от системата им за проверка.
За целта трябва да сканираш следните неща и да им ги пратиш.
1.Цялото и ме на човека който е платил поръчката заедно със сканирана карта -отпред и отзад - с последните 4 цифри от картата и подписът на карта отзад - това е подписът на притежателя. Без него картата е на валидна. Съветвам те да не си показваш секюрити кода 3 цифри отзад - валиден за онлайн плащания.
2.Паспорт на притежателят/платецът - заедно с адреса по документа - тоест пак сканирано.
3. Подпис на платецът/ собственика на картата и на документа за самоличност- явно ще проверят дали си съвпадат.
4.Копие от сметка където да и ма същият адрес като по документа за самоличност- аз съм пращала извлечение от банката по картата ми.
5. Форма която трябва да свалиш попълниш, подпишеш, сканираш и пратиш заедно с другите неща. Във въпросната форма пишеш данните на картата си и това, че си съгласна  сумата да бъде осчетоводена от картата ти (в основание за извършена от теб покупка или покупки, сума никъде не се пише)

Пише че след като пратиш тия неща ще ги пратят на ПП за потвърждение и чак след това ще ти пуснат нещата.
Ако не можеш да предоставиш тези неща имаш варианти да ти върнат  парите и да платиш : ПП, трансфер с  Western union(този варианта не го ползвай!), или банков трансфер.

До сега не съм предоставяли всички тези данни на този сайт. Не мога да те посъветвам дали да го направиш.
Твоя личен акаунт ли ползваш в ПП или на друг човек?
На каква стойност е поръчката, предполагам вече парите са дръпнати?

П.П. - трябва да им пишеш какво си решила точно, може и да питаш защо са им нужни тези информация. Препоръчвам да се свържеш по чата и да питаш.

Едит: чела съм по диагонал тоест, че си ползвла ПП Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 дек 2011, 19:44 от Ragga

# 671
Здравейте, имам поръчка от сайта направена на 20/7 и все още нито идва, нито от тайнито ми дават информация (чакали информация от китайските пощи), но вече си мина половин година и ми се струва, че просто ме пуснаха по пързалката.

# 672
Ако е голяма стойност и ти се занимава настоявай да ти върнат парите или да ти я изпратят на ново за тяхна сметка.  Не е трябвало до сега да чакаш, не мисля, че има шанса да я получиш след толкоз време.

# 673
Natrapnica, малко се забавих, Ragga ти е отговорила.
Според мен е малко съмнителна тази работа с толкова документи, но знае ли човек...

За съжаление не съм попадала в такава ситуация и не мога да ти дам съвет. Sad

Аз току-що си поръчах един часовник от PriceAngels, надявам се да го получа по-скоро. Simple Smile

# 674
  • Велико Търново
Тя не е платила с Пейпал, а с карта. Затова са се появили тези допълнителни уточнения.
Natrapnica, ако са ти изтеглили пари, пиши им да ти ги върнат пак по сметката. Едва тогава ти предлагат варианти да платиш с Пейпал, Western union или с банков превод.

Общи условия

Активация на акаунт