www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
ААА, още в4ера дойде телефона право у нас. Без ддс, без митница. Супер е, мога да кажа. Само още wi-fi не съм разу4ила, ако някой ми каже, как да махна настойките за интернета, за да хващам без да минава през оператор?

Ето това е модела http://www.tinydeal.com/32-wqvga-touch-att-t-mobile-vodafone-unl … -n08-p-20775.html
Много странно! Аз днес бях в митницата, където платих 35лв ДДС и 3,50лв за пощенски услуги #Cussing out #2gunfire Sick #Cussing out
Според жената в митницата - от 01.01.2011 суми над 30лв се облагат с ДДС. Как го правите вие това с получаването до адрес - не знам! newsm78

# 436
  • Ямбол
RadostinaDa
пишем им -при покупката молба да пишат на пакета по-малка стойност

# 437
  • Бургас
15 евро? Става ли? newsm78
А после ако се наложи да отидеш до митница? Там търсят разпечатка от ПейПал.

# 438
  • Ямбол
RadostinaDa,мила моли ги да ти пишат 12 $ и не повече
ако ги напишат на пакета,въобще няма да стигне до митница
разпечатки не е задължително да искат

# 439
  • Бургас
RadostinaDa,мила моли ги да ти пишат 12 $ и не повече
ако ги напишат на пакета,въобще няма да стигне до митница
разпечатки не е задължително да искат
Благодаря ви!!!   bouquet Следващият път ще е така! Не съм знаела, защото до сега винаги са са ми поръчвали. Следващият път ще знам.   bouquet

# 440
  • Пловдив
имат ли гаранция китайските телефони  newsm78

преди си бях купувала от друг сайт и имаха 1 година

сега връщам в този сайт един телефон купен преди по малко от година от тях, но китайците и дума не обелват за гаранция казаха че не можели да го поправят -вече не се произвеждал, ако искам да ми го върнат или да си избера друг с отстъпка , но и помен няма от дума че е гаранционен и би трябвало да възстановят цялата сума ако не го поправят

http://www.tinydeal.com/30-wqvga-touch-att-tmobile-vodafone-unlo … v903-p-18058.html
това е телефона

сега ще им пиша че предентирам за 1 г гаранция и ще им пуска пак инвойса , но никъде в инвойса и в сайта сега като се разгледах не видях гаранцията  newsm78 newsm78 newsm78

All the phones we sell come with a 6 month warranty, and all the appurtenances we offer have a 3 month warranty. We provide full after-sales service to our whole sale customers. Warranty benefits apply equally to wholesaler orders and dropshipper single item orders. And we promise to send you the appurtenances for free within 60 days.

М да ако има други заблудени - да уточним гаранцията  само 6 месеца , а сервиз има само за купувачите на едро

Тъй че не се хвърляйте на скъпи неща които след 6 месеца може и да стават само за боклука

да продължа - страшно съм разочарована в следващия имейл който получих от тях - даже не става дума за отстъпка при закупуване на следващ телефон , а ми съобщават че трябва да платя ремонта на този , който уж не можеха да ремонтират ........... без да ми кажат даже точна цена

Разочарованието ми от тяхното отношение и стока продължава да расте .........

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 13:55 от MAMA GALQ

# 441
  • Бургас
Не, мила, нямат де-факто. А иначе - както сама си разбрала - имат 6 месеца, като при повреда ти заплащаш обратният шипинг до Хонг Конг, което, някъде по форумите гледах е повече от стойността на самия телефон.

# 442
  • Пловдив
Не, мила, нямат де-факто. А иначе - както сама си разбрала - имат 6 месеца, като при повреда ти заплащаш обратният шипинг до Хонг Конг, което, някъде по форумите гледах е повече от стойността на самия телефон.
а това с обратния шипинг къде го чете

аз им писах че не искам да ми го връщат защото не работи и до там беше с отстъпките и т.н почнаха да искат пари за ремонт

всеки сам да си прави изводите

сега ще им пиша че искам да уточнят сумата на ремонта и тогава ще преценя искам ли да го ремонтират или да ми го върнат неремонтиран да видим какво ще последва
бях го прежалила този телефон, но ме ядосаха с тези шмекерувания и ще си комуникирам с тях до последно

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 17:23 от MAMA GALQ

# 443
Здравейте xора.Поръчаx си преди 2 седмици часовник от сайта,и е със статус shipped.Xoдиx в по6тата няма го.Какво да правя?

# 444
  • Ямбол
georgi96чакаш още малко и ще дойде

# 445
  • Бургас
Здравейте xора.Поръчаx си преди 2 седмици часовник от сайта,и е със статус shipped.Xoдиx в по6тата няма го.Какво да правя?
Това помоему, означава, че е пуснат към теб, но когато пристигне в БГ ще ти изпише кога е пристигнал на митница София, и кога в твоя град.

МаМА ГАЛЯ, това за шипинга го четох някъде из АЛЛ.БГ форумите, но не мога да го открия. Ти вече им го върна ли?

# 446
  • София
Аз поръчах на 14-ти, шипнаха ги на 19-ти и на 22-ри изписа, че са в Бг. Сега са почивни дни, но се надявам утре да имам известие в пощенската кутия Simple Smile

# 447
  • Пловдив
[
МаМА ГАЛЯ, това за шипинга го четох някъде из АЛЛ.БГ форумите, но не мога да го открия. Ти вече им го върна ли?

да телефона е при тях

# 448
  • София
Да потвърдя, че днес си взеха поръчката. Много съм доволна, изключително много. Само дето не съм видяла, че телефона е тъчскрийн, та сега се чудя къде да го пусна да се продава. Някой ще ме упъти ли/?

# 449
Да потвърдя, че днес си взеха поръчката. Много съм доволна, изключително много. Само дето не съм видяла, че телефона е тъчскрийн, та сега се чудя къде да го пусна да се продава. Някой ще ме упъти ли/?

Ще дадеш ли линк към модела?

Общи условия

Активация на акаунт