www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Valpan  в сайта на БГ пощи, но там се вижда чак когато влезе в България пратката.http://www.bgpost.bg/?cid=176

# 541
Здравейте, ако може да задам въпрос, който не засяга темата.
Преди време някой беше сложил линк за някакъв сайт за имитационни бижута, сега се върнах да прегледам и старите теми, нищо не откривам, а все си мисля, че в темата на тинито беше постнат.
Да помоля ако някой се сеща нещо да помага Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 08:25 от adjenda

# 542
  • София
Ами сигурно за oneprincessgift  говориш, но май вече не съществува.Поне аз не мога да го открия, а бях много доволна от него.

# 543
  • Бургас
Моля за мнение за този таблет http://www.tinydeal.com/7-android-22-os-tablet-pc-flat-pc-3g-cel … 4g05-p-39587.html
Не ги разбирам тези техники, а искам да взема на малкия за коледа, дали си заслужава? Трябва ли да се накачват някакви програми допълнително? Благодаря   bouquet

# 544
aria_82   bouquet
препоръчайте ми, моля ви часовник за 10 год. момиче

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 13:23 от adjenda

# 545
  • България
запис да следя темата за сега

# 546
  • Бургас
Да ви питам като поръчвате телефончета с 2 сим карти, уайфита и т.н. глезотийки, какво гледате в описанието на продукта, че да работят с българските оператори  newsm78? Простете за невежеството, ама ми е мнооого далечна тази материя, та затова да питам тези които вече са се сдобили с телефони и са доволни от тях  newsm08
Благодаря !

# 547
  • Ямбол
misi77,аз лично гледах да има БГ меню,а иначе всичките май са на подходящ режим за Бг

# 548
  • Бургас
misi77,аз лично гледах да има БГ меню,а иначе всичките май са на подходящ режим за Бг
А има ли значение дали е с Андроид или не? Коя опер.с-ма е за препоръчване  newsm78

# 549
  • Ямбол
вече е въпрос на личен избор ,зависи дали се нуждаеш от екстри и т.н.

# 550
  • Бургас
вече е въпрос на личен избор ,зависи дали се нуждаеш от екстри и т.н.
Благодаря ти мила, избрах си този http://www.tinydeal.com/32-touch-screen-2-sim-att-t-mobile-vodaf … twf5-p-31915.html
дано да се окаже сполучлив.
Сега да Ви питам и друго, само с пейпъл ли плащате? С кредитна на Пиреос или Булбанк дали става?

# 551
  • Пловдив
misi77        Моля те да пишеш като дойде, щерката е харесала същия да кажеш мнение. Ние чакаме първата поръчка дадено е вече да потвърди че е получена но я няма още. Пуснахме я миналия понеделник 14.11.2011г
Нямаме търпение вече Joy

# 552
  • Бургас
misi77        Моля те да пишеш като дойде, щерката е харесала същия да кажеш мнение. Ние чакаме първата поръчка дадено е вече да потвърди че е получена но я няма още. Пуснахме я миналия понеделник 14.11.2011г
Нямаме търпение вече Joy
Аз искам веднага да пусна поръчка, но нямам пейпъл  Tired, затова питах дали плащането става с кредитни карти  newsm78

Ако ли не... ще трябва и пейпъла да разучавам. А така обичам да пазарувам в нета )))

# 553
  • Пловдив
И ние сме нови още в поръчките това ни е първата. Дъщеря ми си изкара дебитна карта и след като вкара пари си пусна поръчката. Тук има по вещи те ще ти отговорят.

# 554
misi77, аз пазарувам с дебитна на ДСК. Така че предполагам всяка MAESTO или VISA ще свърши работа, но трябва да има три-цифрения код отзад.

Общи условия

Активация на акаунт