Не съм съвсем в час с коментираните теми, но отгоре – отгоре:
Първо да честитя на патерици рождения ден на Меган! Желая ти здраве и късмет, много топлина в семейството, да се радваш на здрави, спокойни и щастливи деца!
Морето – тръгнахме от тук със сополи и бях доста притеснена, защото това ни е слабо място. На втория ден нямаше и помен от тях.
Ходихме в Палио – село до Кавала. Намира се на 100 км. от майка ми и затова го избрахме като близка дестинация. Останахме доволни от почивката, но 5 нощувки са много малко за с дете. Първия и последния ден ни бяха абсолютно загубени.
Храна й носех, въпреки, че имахме кухня и можеше да се готви. Бях взела 5 плодови пюрета, кисело млеко и 6 бурканчета с храна, готвена дните преди да тръгнем.
Първия ден се плашеше от водата, обаче след това...Такава радост падаше, такова ритане. Съжалих, че не съм й взела бански, защото дупето й се пълнеше с пясък. Иначе докато не е във водата и си играеше й обличах тениска. На плаж ходихме 9-11-11.30 и след това след 17 часа.
Ползвах този слънцезащитен: http://www.zoya.bg/SPF-30-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D1%80%D0%BE% … %D0%B6%D0%B0.2096
Много съм доволна, че го открих, че много търсене и четене на етикети беше...Препоръчвам го с две ръце.
Интересна статия по въпроса за слънцезащитната козметика: http://www.bebezona.bg/идеи/любопитно/разни/как-да-се-предпазим-от-слънчевите-лъчи/1213/
На морето проговори – разбирайте нарежда нещо нейно си с интонация и жестове. Преди това не млъкваше, но повтаряше срички, а сега си образува някакви думички и си нарежда

Да се похваля – почти без усилия има дни, в които въобще не се напишква. От няколко дни наблюдавам следното – пишква малко в гащите, буквално капки, но чака да я изпишкам. Не си казва, естествено.
Ваксини – ако има бележка, че не са сложени по медицински причини, няма да правят проблем в яслите. Другия вариант – педиатърката да пише, че е сложена, въпреки, че не е. Доста лекари го правят. Не съдя родителите, които прибягват до това, но не ми се струва редно.
Пак много писах, но така е, като рядко сядам...
Поздрави на всички, специални за Нури!

ВИе как се справяте с това?изобщо ако имате подобни проблеми разбира се!
. На мода сега е и хвърлянето - все още усвоява кога да пусне. По някое време аз развалям игрите обаче, за да си я напрегръщам, нацелувам, нахапя... едвам се сдържам да не го правя постоянно

Не знам като пораснат все така ли ще се блъскат ,бутат,душат и лигавят.Може сме попаднали на лоши батковци

Много е неприятно това с купуването на няколко столчета, колички и подобни по-големи покупки, докато намери качествено и подходящо човек...