Песен за огън и лед:When you play the Game of Thrones, you win or you die-тема 2

• 45 202
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
страхотен епизод! Въпреки, че разбрах от темата през деня, какво ще стане(повече няма да чета в понеделник  Mr. Green), направо ми се скъса сърцето.  Rolling Eyes Шон Бийн е невероятен просто! Но и този, който играе Джофри е No1, идеше ми да влезна през телевизора и да му извия вратлето! Close

# 556
  • София
Здравейте, някой беше споменал, че си ги е качил книжките на телефона. В Читанка са в някакви формати, които моят тел. не разчита. Може ли да ми помогнете, каква програма ми е необходима  newsm78?

# 557
  • в здрача
Много ми хареса серията. Аз пък очаквах с нетърпение и сцената с Джон и слепия Таргариен, когато разбра, че не е единствения на когото му се е налагало да направи такъв труден избор. И Роб все повече ми харесва.

iga  - опитай с AlReader2.exe - на руски е. Ой чак сега видях, че е за телефона. Това е за компютър. Не знам дали ще проработи на тел.

# 558
  • София
За конвертиране на книги и документи ползвам calibre - http://calibre-ebook.com/download

# 559
А аз направо тук http://ebook.online-convert.com/
Но може би първо трябва да видиш с каква програма отваряш книгите, да си свалиш друга евентуално

# 560
  • Русе
   Вие вече всичко сте написали за вчерашния епизод, аз мога да добавя само, че сега мразя по равно Джофри и Мартин Twisted Evil

# 561
Ще дойдете вие на моята за Роб Laughing Аз го обожавах от книгата още, много ми тежеше колко е неоценен и че си няма собствени глави. Виждам от промото и любимия ми момент The King in the North!!!

# 562
О , аз също много харесвам Роб  Heart Eyes
По този повод не ми се почва много третата книга  Confused

# 563
  • Варна
Джон пък ми беше твърде емо, Роб за сметка на това беше убедителен в речта си, Рич Мадън пресъздаде само с треперещ глас онова, което трябва да изпитва героя му.

Какво значи емо? Blush
В книгата не можах да симпатизирам на Джон, но във филма ме спечели. Laughing

# 564
За мен, ако мога така да се изразя : любими от пръв поглед -  Нед, Аря, Джон, Бран и Роб... естествено и вълците...после...Тирион, Дрого....след това четох...четох... ей... този Мартин!...
Джайм, Хрътката, Джора...споменавам и Бриен...Санса има развитие...Кутрето... Симпатия и към Денерис...на къде ли ще ни отведе натам...този огън и лед!....

# 565
  • в здрача
Той Джон си има пълните основания да си бъде емо. /Емо - субкултура -http://www.fashion-lifestyle.bg/subculture_broi11 Все пак болката в него от това, че е копеле, отношението на Кат към него и натякването, че той не е Старк постоянно, дори в игрите като са били деца оставя в него своя отпечатък. Но пък търпи развитие, голямо развитие. Много ми харесва като персонаж. И Бран - също. Интересно ми е как ще го представят нататък.

Аз имам едно предимство, че започнах книгата след 2-ри епизод и вече главните герои си имаха своята визия.

# 566
  • Русе
  Бранд има много специална и мистична роля. Дано Мартин там нещо не претупа накрая с Бранд и неговата екзотична свита.  Sick

# 567
  • София
Моят любим персонаж е Денерис, много интересен образ ми е, жалко че я дават рядко.
И в книгите я има рядко, поне първите две, които съм прочела.

# 568
  • Разпиляна във въображението

Боромир и Ед Старк знаят как се умира с чест.

Роб го харесвах от самото начало. Израстна толкова бързо след като баща му замина, майка му го изостави напълно с цялата отговорност за имението докато се грижеше за Бран. А сега и това, което се случва и цялата отговорност, с която му налагат и с играта на тронове, която трябва да играе.

# 569
Toку що изгледах серията и още ме държи.  Shocked Все чета, че Мартин обичал да убива героите си и то жестоко, но въобще не предполагах, че Нед ще е първи Sad Точно той! Такива герои остават до края на книгите и остаряват с песните за тях и с честта си. Адски го харесвах Нед, много Sad Мислех си, че Дрого ще е първитя "повален", но уви. Дано поне той оживее.
Денерис и на мен ми е любима. Харесва ми как се разгръща героинята и, колко силна става. И мен ме е яд, че рядко я дават, а в книгата/ все още съм на първата/ все чакам следващата глава да е за нея.
 По-лесно ми е  да чета, така с образите на героите в главата, и си мислех, че ко не беше сериала щях да се бъркам много докато науча всички родове и копелета и чудеса Simple Smile
Другите ми любимци са Аря, Джон и Тирион. Дано ги чакат поне още няколко книги живот.
Отначало ми беше много антипатичен актьорът на Джофри, нали в книгата е висок, хубав и с къдрава руса коса. Но с всеки изминат епизод приназавам, че този актьор е много добър и е навлязъл в образа си!
Сериата беше уникално добра!
И какво другата е последната, така ли? А втори сезон кога ще очакваме- есента?

Общи условия

Активация на акаунт