Песен за огън и лед:When you play the Game of Thrones, you win or you die-тема 2

• 45 212
  • 748
  •   2
Отговори
# 735
Последната сцена е пресъздадена страхотно, много ми хареса, много !!! Абе изобщо, уникално добре направен сериал! Нямам думи!!!

# 736
  • Резерват "Северозапад"
Току що излезе торента в Замундата...в Арената го имаше още преди няколко часа...теглете  Laughing

# 737
Много закъсня качването в замунда днес, а аз се бях кукнала от 5 часа сутринта да дебна Laughing, че накрая се сетих да проверя и в арена, та оттам си го свалих, че го и изгледах вече

# 738
  • Резерват "Северозапад"
Признавам си, че в този епизод на няколко пъти ми се насълзиха очите Cry...много добри моменти...много.
Ще коментирам, когато повече хора го гледат.

# 739
# 740
Първата и последната сцена бяха  Heart Eyes Embarassed
Страхотен епизод! Не очаквах драконите да са толкова хубаво направени и най-после показаха Рошльоооо Laughing Обожавам го този вълк! Жалко, че Джакен  беше с качулка, искаше ми се да го видя, много ми харесваше като персонаж, макар и не главен. Само аз ли си представях Джендри по-малък и по-къдрав?

# 741
  • Резерват "Северозапад"
Мда...Джендри си е направо с права коса...и Денерис пък си остана с коса Confused...това вече не ми хареса...липсата на косата, според мен, е важна за "прераждането" на майката на драконите.

# 742
А това видели ли сте го http://www.youtube.com/gameofthrones

# 743
Чак следващата година?  Shocked Надявах се да го пуснат през есента...
Нямам търпение да видя кои актриси са избрали за Бриен и Аша  Simple Smile

# 744
Чак следващата година?  Shocked Надявах се да го пуснат през есента...
Нямам търпение да видя кои актриси са избрали за Бриен и Аша  Simple Smile

Хаха- ама наистина си мечтателка  Mr. Green
Снимките за сезон 2 почват на 25-ти юли тази година, с такъв срок не знам дали ще успеят за април догодина, когато са обявили пускането му. НВО са поръчали един сезон, очевидно е бил тестов- рейтингите не удрят тавана, но са добри и съвсем наскоро дадоха зелена улица за новия сезон. Показателно е, че за трети още не се говори.

За епизода, наистина имаше някои силни сцени- таргариенката беше силна тази серия, евала на момичето Санса показа зъбки...

# 745

Хаха- ама наистина си мечтателка  Mr. Green
Снимките за сезон 2 почват на 25-ти юли тази година, с такъв срок не знам дали ще успеят за април догодина, когато са обявили пускането му. НВО са поръчали един сезон, очевидно е бил тестов- рейтингите не удрят тавана, но са добри и съвсем наскоро дадоха зелена улица за новия сезон. Показателно е, че за трети още не се говори.

За епизода, наистина имаше някои силни сцени- таргариенката беше силна тази серия, евала на момичето Санса показа зъбки...

Снимките на първи сезон започнаха долу горе по същото време миналата година. Само пилотния епизод беше сниман по-рано, но и пресниман заради смяната на 4-ма актьори. Съвсем ще си успеят да го пуснат през пролетта, още повече че доста неща няма тепърва да се правят - подбор на голяма част от каст-а, декори..

# 746
  • Русе
   Magrat, да те помолим за нова тема? Praynig

# 747
# 748

Общи условия

Активация на акаунт