MAC & Sephora - 3 тема

• 62 159
  • 634
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз имам матови сенки в кафяво, ама ми се иска нещо специално за тази цел Wink
Днес може да мина да видя какво имат Simple Smile

# 46
Момичета,знаете ли цената на Фикс Плюс? Grinning

# 47
  • Плевен
Момичета,знаете ли цената на Фикс Плюс? Grinning

32 или 34 лева Peace

# 48
Благодаря!  bouquet

# 49
MissNellie, какви са ти впечатленията от MUFE Face & Body фдт?[/b][/i]

Лек, и като усещане, и като покритие, 1 слой дава покритие на тониран крем, изравнява  тена, с напластяване се постига успешно средна покривност. Сатенен, естествен завършек. Много подходящ за лятото, ако кожата няма много несъвършенства и не е силно омазняваща се. Добра издръжливост, особено в жегите,  не се разтича, трансфера също е минимален, но не матира. Консистенцията е леко странна и трябва винаги хубаво да се разбива преди употреба, защото се разслоява. Същият на МАС е много подобен, една идея по-воднист като консистенция, но не и като нанасяне.

АКо кожата не е толкова перфектна, HD е по-удачен избор, също прекрасен продукт.

Единствената ми забележка е към цветовата гама, някак си винаги съм между два цвята. Tired

# 50
От Сърф Бейби най си харесах сенка в цвят Saffron и се надявам тия дни да ходя да си я купя Simple Smile Видя ми се цвят, който наистина ще използвам! Вие имате ли го този цвят и доволни ли сте?

# 51
Нова колекция на Мак, създадена от блогърки - MAC Bloggers' Obsessions 

# 52
  • София
Ухааа! Ето нещо, което изглежда примамливо!  newsm44

# 53
Зелените сенки на Кристин изглеждат много добре. Grinning

# 54
Зелените сенки на Кристин изглеждат много добре. Grinning
Определено. Whistling

# 55
Препоръчайте ми някое хубаво червилце за сезона. Вие какво ползвате?

# 56
Аз ползвам от месеци само Myth и Hue. Те са ми и най-любими. Особено Myth Heart Eyes Сега лятото ползвам и комбинация от Hue + Ungerage гланц.
Но обмислям да си взема може би Chatterbox Thinking въпреки, че напоследък изобщо не си падам по ярки цветове.
Очите ми са винаги много силно гримирани и просто седи по красиво с nude устни.
Но Chatterbox като цвят много ми харесва
Харесват ми и pink nouveau и saint germain (поне в гилзата) Grinning

# 57
Аз пък в момента съм обсебена от кораловото и вече закупих 3 гланца такива,сега идва ред на червилата. Grinning
Чудя се на тези-
See Sheer
Ever Hip
Клоня към второто,ама ще трябва да чакам Фешън Флауъра май.. newsm78

# 58
Stardust, разгледай и Vegas Volt. Mного хубав коралов цвят http://1.bp.blogspot.com/-YbOIuSi9H-Y/TadmJa1OTDI/AAAAAAAAA5U/B6 … _vegasvolt001.jpg

# 59
Ооо,да,този не го знаех.Наистина е супер!Ще видим,следващата ми покупка от МАК може би ще е пак червило или сенки,не знам и аз.Иначе забравих да се похваля,че се сдобих с пейнт пот в цвят Soft Ochre.Много съм доволна,ползвам го за изравняване на цвета на клепача,отгоре с телесни сенки за ежедневен грим или без нищо.Много добре седи,отваря окото и не мърда цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт