Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 15

• 62 171
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Много жалея Нигяр...тя е красива и умна- защо е останала без мъжка ласка newsm78
Конкурентката - рускиня- никак не ми хваща око- много е сива и скучна,безлична... Crossing Arms

Нямам търпение да гледам Халитджим

# 301
  • В тъмната гора.
21.Bölüm Fragman
Hürrem: Bu senin mi?
Хюррем - Това твое ли е?
Süleyman: Siz benim hünkarımsınız lakin ailem değilsiniz dedim (dedim'den pek emin değilim yanlış olabilir.)
Сюлейман повтаря думите на някой - Вие сте моя господар, но не сте ми семейството ..каза .../на слушане го чувам деди/
(Hatice'nin sesi gibi ama bence Beyhan söylüyor): Abim senin kocanın da kellesini alırsa,işte o zaman anlarsın.
Бейхан към Хатидже- Брат ми, когато вземе главата и на твоя съпруг, ето тогава ще ме разбереш..
Hürrem: Benden habersiz halvete girersen bu sarayı başına yıkarım !
Хюррем - Ако отидеш на халвет без мое знание ще срина сарая върху главата ти.
Süleyman: Canımı mı alıcaksın?
Сюлейман - Душата ми ли ще  вземеш?

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 22:22 от ~Мишел~

# 302
Уаау...жестоко... Sick
Мишел  bouquet

# 303
Много интересен трейлър и резюме. Това трябва да са онези, двете робини – едната подарък за Сюлейман, другата за Валиде. Интересно дали ще видим страдаща Хюррем или Мерал ще ни покаже нова история?

# 304
Нямам търпение за другия трейлър и за епизода

# 305
Новата рускиня ми изглежда малко безлична, особено в сравнение с Хюррем.

# 306
Шоуто нали е в 23 ч newsm78

# 307
Забелязахте ли как Хюррем миришеше шала за да разбере чии е?

Придворният парфюмер е правил индивидуални парфюми за всяка наложница, която влиза в харема. Този парфюм става нейна "запазена марка" до края на живота й. Хората с добро обоняние са можели да кажат коя е минала преди тях по коридора само по аромата на парфюма.

Припомням историята:
„Един санджак бей изпраща подарък на султана две робини – едната за него, другата за Валиде султан. Когато пристигнали в двореца, втората му жена, която той обичал много, станала много нещастна и плачейки паднала на пода. Майката, която вече била дала слугинята на султана, много съжалила и изпратила своята слугина като съпруга на друг санджак бей. Султанът се съгласил да изпрати своя подарък на друг санджак бей защото жена му би се споминала от мъка, ако дори едната от тях остане в двореца.”

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 23:35 от Gawina

# 308
# 309
Гавина newsm10 newsm51 значи Мерал се придържа към историята-дано да е така и във филма,че Хюррем ooooh!

много са сладки всички- Мерием чурулика сладко,сладко... Grinning

# 310
Ще видиме в сряда дали се придържа само към случката или и към мъката на Хюррем.

И побоя на Хюррем от Махидевран е истинска история, но в описанието пише, че е казала "Малко я бих" докато във филма това ни бе спестено.

# 311
Гледате ли Беяз????

Много са готини всички  Heart Eyes Laughing

# 312
АНИИИИ Hug страОтни са Grinning
Много се смях на самолета и пишещата машина Joy как само скалъпват ooooh!
умеят да правят шоу Peace

# 313
Мишел, благодаря за превода на трейлъра   bouquet

Лили, благодарности че го намери   bouquet

После ще го гледам, че сега тръпката ми е Беяз и екипа на ВВ. Жалко, че не разбираме, но Мерием ми е много готина.

# 314
Мерием е много естествена,жизнерадостна и чистосърдечна Peace

Общи условия

Активация на акаунт