Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 15

• 62 242
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
момичета къде гледате? на линковете от първа стр. сега почна озета ,а др. няма нищо.

# 541
  • планетата Земя и по точно до морето
момичета къде гледате? на линковете от първа стр. сега почна озета ,а др. няма нищо.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show - тук е идеално  Hug

# 542
Гюлнихал няма ли друга рокля?!Имам чувството,че всеки път е с една и съща ooooh!
Виктория искаше прошка от мъжа си.-"Прости ми,защото аз не мога да си простя.Не можех да го убия само с две голи ръце"
Ибрахим към Садъка-"Случилото се тази нощ никой няма да знае.Ще остане м/у нас.Ще излезеш от този сарай като булка."

# 543
  • Атлантис, Галактика Пегас
А пък Лео е със чалма.  Mr. Green

# 544
Гюлнихал няма ли друга рокля?!Имам чувството,че всеки път е с една и съща ooooh!
Виктория искаше прошка от мъжа си.-"Прости ми,защото аз не мога да си простя.Не можех да го убия само с две голи ръце"
Ибрахим към Садъка-"Случилото се тази нощ никой няма да знае.Ще остане м/у нас.Ще излезеш от този сарай като булка."
Ох съжалих Викито...  Sad

# 545
Ей опасна е Хюрем.
Когато господаря не се прибра си помислих,че сте се разболяла ,султанке.Казах си да не би да и се е случила нещо...

# 546
А ако забременее с принц Mr. Green 

# 547
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show - тук е идеално  Hug
Благодаря,наистина е идеално.  bouquet

# 548
Ей опасна е Хюрем.
Когато господаря не се прибра си помислих,че сте се разболяла ,султанке.Казах си да не би да и се е случила нещо...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green  е да има извинение...  Mr. Green
ама Викито направо е за жалене, поне да беше опитала да го убие...  ooooh!
турци добре правят като рекламират книги за историята си...  Браво на тях.  Wink

# 549
Ибрахим сега иска да е лоялен към приятеля си Матракчъ, но пак лоялността му към султана е на 2 място. Как ще разбере, ако се роди шехзаде в семейството на Матракчъ? А вероятноста си е на лице

# 550
Ей опасна е Хюрем.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green  е да има извинение...  Mr. Green
ама Викито направо е за жалене, поне да беше опитала да го убие...  ooooh!
турци добре правят като рекламират книги за историята си...  Браво на тях.  Wink

Как да опита, освен да го удуши с голи ръце, ама той дори май не заспа след халвета, а още повече огладня и беше станал от леглото. Направо я свари неподготвена султана. Дали ще има приповтор на халвета, не се знае.  newsm78

# 551
Emely Hug    bouquet

# 552
Ей опасна е Хюрем.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green  е да има извинение...  Mr. Green
ама Викито направо е за жалене, поне да беше опитала да го убие...  ooooh!

Как да опита, освен да го удуши с голи ръце, ама той дори май не заспа след халвета, а още повече огладня и беше станал от леглото. Направо я свари неподготвена султана. Дали ще има приповтор на халвета, не се знае.  newsm78
ако дошла с мъст в сърцето щеше да опита... но ... живота и е по мил май.  Wink

# 553
  • В тъмната гора.
Ибрахим сега иска да е лоялен към приятеля си Матракчъ, но пак лоялността му към султана е на 2 място. Как ще разбере, ако се роди шехзаде в семейството на Матракчъ? А вероятноста си е на лице

А Султана защо не направи нещо Виктория да се върне в сарая му като гозде-любимка, а я остави като прислужница в двореца на Ибрахим. И да има дете, то ще е на Матракчъ официално..Тя просто бе употребена и захвърлена...

# 554

А Султана защо не направи нещо Виктория да се върне в сарая му като гозде-любимка, а я остави като прислужница в двореца на Ибрахим. И да има дете, то ще е на Матракчъ официално..Тя просто бе употребена и захвърлена...
ако беше в харема поне щеше да се измъкне от прислужието...  Crossing Arms
а тук използвана като носна кърпичка където се ... "изсекна" султана, с извинение...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт